135

Мария

преди 11 години

До Зим зеленНапълно споделям мнението ти! И ми адски гадно като гледам нормалните хора, с нормални и човешки ценности как се опитват да ги запазят и защитават, а цялата ни държава се опитва да срине всеки техен опит. За това много от нормалните хора са се отказали... И само се озъртат и се чудят как да възприемат подобни ужаси. Трябва някак си да променим нещата, но ще ни бъде трудно и ще ни трябва много силна вяра. А май сме се отказали да вярваме... Благодаря ти за хубавия коментар, Зим

134

эллл бэнди

преди 11 години

Събуждам се и какво първо прочитам ,едни от коалиционните партньори в коалиция за България,започнали да ни връщат в България,да налагат новият стил на управление.

133

venci

преди 11 години

a da kajem i neshto za lekarite koito UBIVAT pacienti i niama nikakvi posledstvia za tiah???

132

эллл бэнди

преди 11 години

SHTE VIDITE KAKVO SHTE GI NAPRAVI SHOPARA!! ""-Ще ги освободи,

131

Анонимен

преди 11 години

До Рудолф Хес Нали ревете че България е станала полицейска държава.Никой няма страх от полиция и не го интересува закон.Такива и на полицай ще посегнат.А защо не посягат в Германия на полицията.Вероятно знаеш.

130

Студент

преди 11 години

Ефективно решение на проблема е следното: който посегне на лекар, спешен екип или мед. сестра да се лишава по закон за цял живот от спешна медицинска помощ и да мре у кофите като му стане нещо. Това е.

129

Рудолф Хес

преди 11 години

Тиквата преди около две години каза, че щял да изнася лекари. Те ще се махнат сами тикво. Това ако се случи във Германия целия милиет ще бъде закаран във участъка, и подложен на подробен разпит, кой какво е ял и какво е пил.

128

Мария

преди 11 години

До някъде е по-безвредно да се беше напушила с трева вместо да се налива с толкова алкохол.На мен като ми е криво си запалвам по някога и не ми идва на ум тогава за никакви лекари.

127

Мария

преди 11 години

Вчера, като гледах това по новините, ми стана гадно, че изобщо съм човек... Медиците ни в много случаи не са стока, но изобщо не са хора и тези, които посягат на спешен екип, дошъл да помогне и то навреме. И изобщо няма очевидно и какъвто и да е елементарен разум в тези нисши същества, щом позволяват на 15-годишно момиче да изпие толкова алкохол. Безумие Е! Не ми се живее в такъв умопобъркан свят с изкривени ценности и разбиране за добро...

126

димитър

преди 11 години

защо сте задаржали хората у ареста бе защо им нарушавате човешките права !

125

Попов

преди 11 години

Ефективна присъда и широка разгласа.Бързо разследване,а не да се проточи до безкрай!!!

124

Анонимен

преди 11 години

До съмнителноТи уреден ли си, що си? Жалко за България с такива като тебе

123

до 146

преди 11 години

В този случай пробата е изследвана в токсикологичната лаборатория на Пирогов.Понеже пациентката е била с алкохолна интоксикация е важно резултата да излезе бързо.В случаите когато има ПТП шофьорът се изследва на място с Дрегер и му се взема кръв за алкохолна проба(ако той се съгласи).След това кръвта се изследва на други места.И вярно резултата излиза за дни,защото той има само съдебно,а не медицинско значение.

122

Анонимен

преди 11 години

Аре бе нали се *** са ви виновни, они поне скачат оти има некой умрел, а тия са били българи и са им се оттепали е така само за кеф.

121

съмнително

преди 11 години

По начина по които се представят нещата наистина е отвратително , но два вапроса : защо не е представена другата страна и как така в този случаи алкохолните проби излязоха за часове а когато някоя спортна ,политическа или престъпна личност отрепе няакои пробите немогат да станат известни в продължение на дни а дори и след това все нещо не е частно и все се оказва че са грешни в полза на престъпника?

120

Anon

преди 11 години

Затова в Америка като се обадиш за помощ идват и трите в комплект- пожарна, бърза помощ и полиция. Обаче като се замисля, само пожарната ни е в час (или поне си имаме пожарникар) така че тая американска идилия е неприложима. Затова аз вместо да въртя за помощ, въртя по авиокомпаниите и се спасявам сам.Жална ни майка. Само животни отстанаха в тая държава...

119

pero

преди 11 години

До ПРОКУРАТУРАТА: Не обиждай говедата човече. Те са хрисими и миролюбиви животни. Те хранят милиарди хора по света. Това не са *** а Българи.

118

nenazloto

преди 11 години

Според Блиц новини ,случаят е станал в Овча купел-Бързата помощ е извикана на адрес ул.Босилек 1.

117

Анонимен

преди 11 години

Айде да не се лъжем, докторята си заслужават пердаха, трябвало е и по една *** да им теглят ***, да се замислят преди да наглеят и мутреят!

116

Анонимен

преди 11 години

вчера палеж днес това.Честита ви коуалиция ***.ци