125

булгар

преди 11 години

Стига ни занимавахте с македоно-шопски мекерета

124

bg

преди 11 години

Ето ги българските окупатори,които клали убивалии безчинствали върху македонскиот народ.А македонците хем ги мразели гнасните ***,хем в България бягали.Чудно,що не бягали в Сърбия или Гърция.А кои ли сръбски моенни части са осиновили някой сирак?Може би някой от македония ще ми каже.Може би насила са накарани македонските селяни да играят хоро с фашисткия министър-председател на България?Сигурно с автомати стоят зад гърбовете им.Ами бежанците,тези окаяни хора са предците на ОМО?Кой ги е пр

123

Анонимен

преди 11 години

Луно, луно, земьо македонска!...:))))))))))))))))))

122

до 149

преди 11 години

Като ти гледам правописа и как използваш латиницата, твърде вероятно е да си ***. Но щом така ти е комфортно и щом така се усещаш...

121

Пак оня

преди 11 години

Чудесен ден, Името ми е Аспарух, не се майтапя... Посрал съм доста неща и имам желание да ***...*** и пак да ***...

120

Българин

преди 11 години

Не ни занимавайте с шизофреници, политици и македонци поне на този ден!

119

ВЪЗМУТЕНИЯ

преди 11 години

АКО СИ НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПОСТРОЯТ ЛУДНИЦА, ДА ГИ СПОНСОРИРАМЕ. БКП НАЛИ ОКУПИРА ВЛАСТТА, ОБЕЩА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ. ЩЕ ИМА ПАРИ И ЗА ЛУДНИЧКА.

118

Анонимен

преди 11 години

Към редакторите!Тази статия не е на место в такъв празничен ден. Стига интриги! Накарайте българите да се гордеят с делото на светите братя, а не да ги провокирате в негативно отношение!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

117

Филолог

преди 11 години

Цитирам независим източник : " Спасявайки делото на св.св. Кирил и Методий, България е заслужила признателността и уважението не само на славянските народи, но и на света. И това ще бъде така, докато човечеството влага истинско съдържание в думите напредък, култура и човечност..."проф. Роже Бернар

116

БДЖ

преди 11 години

Глаголицата е на македонските слявяни . Точка. Никаква връска с болгари и македони!

115

koko

преди 11 години

я сакам да кажем...млечниот път е македонски..... шо сакате повеке.и ГОСПОД и АЛЛАХ са *** македонска майка да знаете.и двата братина са *** скопie.

114

Анонимен

преди 11 години

Вече не са и смешни, а жалки. В пресата им пише, че цяла делегация е отишла в Рим, вечеряли са с папата, концерти, хор, актьори , за да покажат Мкаедония чества Кирил и методии. И това се прави с цел да ни изпреварят пред папата, да с епокажата пред него, че те са дали писмеността и първи да се поклонят на гроба. Миналата година трябваше да чаката нашата делегация пред папата и това ги обидило. тази година отидоха дни по-рано да пазят ред, само и само да са преди нас. Толкова са зле....

113

Знаю Баю

преди 11 години

Македонците са огледало какви сме ние. Същите изнасилвачи на историята сме и ние, СЪЩИТЕ!

112

АБВ

преди 11 години

Македонците пак ни разсмиват, но питам кога ние ще спрем да говорим за измислената и фалшиво прикачена дума "славяни" към нашите език, писмености и култура??? Македонците са смешни, а ние??? Не може нещо измислено през 16 век да обозначава нещо случило се 8 века по-рано! Славянството е измислено от руската имперска политика, за да може да заграби нашата история и култура! Осъзнайте се!

111

Маймун

преди 11 години

До DEMOCRATOS Ромеи означава гражданини на ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ.ТОВА НЕ Е РАВНО НА ГЪРЦИ.И тя не е гръцка държава.Това е все едно да кажа ,че днешните турци са византийци.Кирил и Методий са верно граждани на ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ и изпълняват мисия на императора, но този император е ромеин/сиреч римлянин/ ,не грък.Единна гръцка държава има от средата на 19 век и е доста под въпрос дали тази на Александър Македонски е гръцка.

110

Йово

преди 11 години

Добре е, че ги има псевдо - македонците (Македонизирани българи), поне да ни размиват от време на време с такива смешни изказвания. А да то май и луната беше тяхна :)))))))

109

хърф

преди 11 години

Мислещ, моля те млъкни. Ако Кирил беше българин, защо първо пише редица други азбуки преди да напише нашата? А къде си чувал за тракийска азбука?! Траките са използвали гръцкото писмо, а глаголицата си е абсолютно производна също от гръцката азбука, аре образовайте се да не ви *** разни макета. - Василий Втори - Македоноубиец!

108

хърф

преди 11 години

К'во ни занимавате с тия *** статии. Пък и макетата кво се са надъхали, нали виждат ся, че за никаф у*овец не стават, историята си за да се разказва, това е...

107

мислещ

преди 11 години

А славяни, такова жувотно НЯМА, не е и имало. Славяните се появяват след 16 век, когато се ражда панславизма при екатерина велика, понеже руснаците искали и те да са велики и измислят това със славяните. Старите автори за славяни не говорят. Има само една област с подобно име и склавите (робите) на римската империя.

106

мислещ

преди 11 години

Вече дори братушките признаха, че Кирил е бил българин, син на български болярин, да не говорим и *** обяснения как бил научил български по пазарите в Солун (изглежда там се е говорило на български?!?) и то син на болярин, ще ходи с мърлявите деца по пазарите. Реално той не създава азбука, а преиначава известната вече тракийска азбука и малко я преправя. А гърците нищо не са дали на света, те само са крадяли от траките от египтяни.