35

Пантоф

преди 11 години

Не ви ли писна от тези политически циркове, бе?И НДСВ, и ГЕРБ ги дъздадоха БСП/БКП, но не им излязоха съвсем верни сметките. Сега се карат кой да вземе по-голямото парче от баницата.Утре е 24-ти май, зарежете тези глупости и обърнете внимание на книгите и образованието си. Нито един политик не иска и няма да помогне на обикновения човек.

34

йордан

преди 11 години

Цацаров ти си едно голямо ла*но в копринен чорап.*** на *** от новата тройна мафия,която заедно с теб извършихте престъпление по време на предизборната кампания.

33

Анонимен

преди 11 години

Цоцаров, кво стана с пушилката с фалшивите бюлетини, с които ГЕРБ щели да манипулират вота?

32

Gemi

преди 11 години

Цветанов трябва да се разнищи докрай, защото той правил и много други магарии, които все още не са публично достояние. Това е човек с законспирирано престъпно мислене и действие в тандем с Б.Борисов !!!

31

дрън дрън

преди 11 години

До -10Глупости , в Конституцията член 70 , т2 ясно е указано, че всеки депутат може с писмено заявление да се откаже от имунитета си. Трябва другарю да четете , а не да слушате радио и да гледате телевизия. Още повече , че тази конституция си е ваша, ами малко уважение към вашите покойни другари

30

Анонимен

преди 11 години

Празна Мара тъпан била! Цветанов сам се отказа от имунитета. Не си правете гаргара и авторитет с единствения българин на висок пост, който за 23 гадни години, разкри мръсотията, лицемерието, користолюбието и безчестието на правната гилдия и се опълчи срещу тях. Затова им действа като червено на бик. Но козните им не могат нищо да му направят. Защото е и умен и честен..

29

Язе

преди 11 години

До Колю ТукмакаХипотенуза на кръг е.

28

Анонимен

преди 11 години

horata sme mnogo lo6i i zlobni

27

ми

преди 11 години

Все повече се убеждавам че този е възпитаник на *** - какво има да се коментира искане на имунитет, след като Цветанов вече подаде молба за сваляне на имунитета. Защо трябва да се дрънкат едни и същи глупости, с идеята да се внуши нещо, което не е така. Само комунистите правят така.

26

Анонимен

преди 11 години

nqkoi znae li za kakvo sada obvinqva cvetanov

25

Анонимен

преди 11 години

e sega rysko tyrskata mafiq se kefi no nqma da e za dalgo

24

ИВО

преди 11 години

ДАВАЙ СМЕЛО, ЦАЦАРОВ! ВСИЧКИ ЧЕСТНИ БЪЛГАРИ СМЕ СТЕБ! ВЯРВАМЕ, ЧЕ ЩЕ РАЗЧИСТИШ КОРУМПИРАНАТА МАФИЯ В ПОЛИТИКАТА, КОЯТО УНИЩОЖАВА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ВЕЧЕ 23 ГОДИНИ. ВЯРВАМЕ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОДДАДЕШ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ИЛИ ДРУГ НАТИСК! ЧЕСТНИТЕ ХОРА СА С ТЕБ!

23

Анонимен

преди 11 години

Всъщност Цацарката за какво обвинява Цв Цв

22

Libra

преди 11 години

Цветанов не може да се откаже от имунитета си ей така. Трябва да има внесено искане на прокурора, за да може да се откаже! Не познавате процедурите. Цветанов е сготвен вече.

21

Колю Тукмака

преди 11 години

Бе верно ли казват, че ЦЦ мой да отиде на сянка, или само е ХИПОТЕНУЗА? Хахахах!

20

....

преди 11 години

Такаа започнаха с овъртанките-да не е първата седмица от уважение-какво уважение вършете си работата -но нещата отиват към замазване на доказателствата.Просто всичко беше един цирк,за да се даде някаква надежда на народа,че ще има някаква промяна!Хора положението е трагично.Всички са овързани и омаскарени-така,че тежко ни и горко!България е обречена и никога няма да излезем от този мафиотски кръг.Бягайте на терминалите и не се обръщайте назад!Накараха ни да намразим държавата си!!Жалко!!!!!!!

19

Анонимен

преди 11 години

*** ченге с целият блок,нали сам щеше да си го снеме имунитета във вторник......само не уточни кой вторник!!!!!

18

Shop

преди 11 години

Хващам се на бас, че руските служби са му спретнали един компромат и сега го водят на каишка и го карат да се излага, изпълнявайки мръсни поръчки. Провалена фигура, пълен брак. Така е, като нашите спят и не си пазят важните хора.

17

тъп и прост

преди 11 години

Цветан Цветанов - Министър на Вътрешните Работи , Вицепремиер , Зам.-Председател на ПП"Герб", Шеф на Предизборния щаб на ПП"Герб" !!!!!!!!!ПОДСЪДИМ !!!!!!!!!МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ КОМЕНТАРИ !!!!!!!!!

16

цв=ц

преди 11 години

И като го иска, кво ще докаже- че бай Пешо си е забравил отвертката,,