61

Анонимен

преди 11 години

никой няма да отиде на нови избори

60

до ГЕРБ и БСП

преди 11 години

Не се излагайте с разни ДПС и АТАКА, направете правителство ГЕРБ+БСП , назначете експерти, а не политически лица и направете нещо добро за хората.Вече сте достатъчно богати и можете да си го позволите.

59

гост5

преди 11 години

Проф.Георги Карасимеонов скъсаи си дипломата нищо не разбираш.Аз не гласувах сега но на новите избори есента отивам да гласувам задължително.

58

Granatomet

преди 11 години

Избирателната активност на следващите избори е вече известна-Около 50%Чувалчетата , печатите и протоколите са поръчани ,готови,попълнении подписаниЦИК е готова да обяви резултатите

57

akud

преди 11 години

"Никога повече няма да има министър, който да размахва СРС от парламентарната трибуна, и премиер, който не знае нито един европейски език", заяви политологът. - не знаех, че Българския език не е европейски

56

Shop

преди 11 години

НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХА ЕДВА 30 % ОТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ---------- За кои избори гоориш?

55

нема лабово

преди 11 години

На следващите избори твърдо за ГЕРБ ще гласувам.А сега вече и мама и бабет.Абсолютна като ги гледаме...тия..

54

СТРАНДЖАТАА

преди 11 години

Продължавам.......На военните също бяха увеличени над 2 пъти заплатите,ние запазихме 20-те брутни работни заплати на полицаи и военни,да Дянков искаше да ги намали на 10 но во енния министър Аню Ангелов и Бойко не позволиха...1 полицай и военен взема около 40 000 лв. при пенсиониране......Тези хора са зад нас и подкрепят безусловно отрядите ни. Имаме подкрепата и на паравоенните формирования в Сърбия "Тигрите на Аркан" които са готови да се включат...Просто се оттеглете,нямате шанс срещу нас.

53

СТРАНДЖАТАА

преди 11 години

До щастлив милионерС какъв ГДБОП заплашваш нашите отряди неудачнико......питам ! Имаме подкрепата на ЕС ,на САЩ и Израел ! Също така подкрепата на полицаите чийто заплати бяха увеличени от 810 лв. брутна на 2170 лв. бруто през нашето управление. Имаме подкрепата на учителите също които Орешарски преди 5 год. им увеличи заплатите на 510 лв. а сега един обикновен учител по трудово взема над 1000 лв.. Ние въведохме делегираните бюджети в у-щата и заплатите им се вдигнаха над 2 пъти- ТОВА Е

52

Анонимен

преди 11 години

Абе,нали гласувахме срещу мутрите ? Днес гледам в парламента една мутра от ДПС /Делян Пеевски/,ама Бойко пасти да яде..........

51

КОШМАРА

преди 11 години

СЛЕД СКОРОШНИЯ СИ АРЕСТ ЦВЕТАНОВ СЕ ОЧАКВА ДА ПРОПЕЕ КАТО СЛАВЕЙЧЕ ПРЕЗ МАЙ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ ПОРЪЧИТЕЛ ! ТЕЗИ ДНИ СЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕСЕТКИ ПИСМА ОТ ГРАЖДАНИ В ПРОКУРАТУРАТА ! ЕДНО ОТ ТЯХ Е - " Г-н Главен Прокурор Цацаров ! Моята молба е да ме информирате какво престъпление би трябвало да извърша за да бъда арестуван и въдворен за съкилийник на лицето Цветан Генчев Цветанов ! Лице не се посвенило да подслушва и арестува невиини Български лекари !Лице апотеоз на мутрокрацията и милиционерския ботуш"

50

Анонимен

преди 11 години

Нищо добро не ни чака. Коалиция БСП и ДПС може само да върне държавата назад. Ама да видим ... времето ще покаже. Да не си искаме след няколко месеца като спрат евро фондовете обратно Борисов.

49

КОШМАРА

преди 11 години

До СТРАНДЖАТААКАКВИ СТОТИЦИ ОТРЯДИ СТЕ МОБИЛИЗИРАЛИ БЕ ГЕРБАВИ МЪРТЪВЦИ ? ВИДЯХТЕ СЕ ВЧЕРА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА КОГАТО СЕ ГЛАСУВАШЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ И ВАШИЯ ВОЖД БЕ АПЕЛИРАЛ ЗА МАСОВА УЛИЧНА ПОДКРЕПА И БЯХТЕ ТОЧНО 7 ЧОВЕКА. БЯХ ПОНЕ ТАМ И ГИ ВИДЯХ,ДОРИ СНИМАХ НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК НЯМА КАК ДА СЕ ПРИКАЧВАТ ФАЙЛОВЕ СЪС СНИМКИ И 4-*** ОТ ТЕЗИ 7 ПОДКРЕПЯЩИ ВИ БЯХА СЛУЖИТЕЛИ НА "ТИТАН"

48

щастлив милионер

преди 11 години

Странджата,вземете Йоло Денев за генерал.И нивото и лудостта виса аналогични.Мечтател за военна диктатура.-ха-ха-хаГледай да нете хванат ГДБОП ,начинаещ превратаджио,ще търкаш наровете.И не забравяй,че 65% от г-те за Герб са жени.Избирай ги вкатегорията на Фидосова,ще са ти полезни в атаката.-ха-ха-ха

47

КОШМАРА

преди 11 години

ГЕРБ изгуби изборите през всичките години на своето властване. За управление и дума не може да става 1.ГЕРБ изгуби 12 области, 600 000 гласа и 20 мандата. Не изгуби чест и достойнство, понеже ги няма.БСП отпрати ГЕРБ в изолатора, прибави 12 области, 200 000 гласа и 44 мандата, и за първи път ще има по 1 депутат в Кърджали и Разград. ДПС изгуби 126 000 гласа и 1 мандат, но за първи път ще има 3 депутати в София. Атака изгуби 140 000 гласа, но придоби 2 мандата и дълбоко чуждата роля на балансьор.СДС, ДСБ и РЗС изгубиха всичко.

46

цивилизован българин

преди 11 години

Значи псевдопатриоте с лика на Петко войвода искаш кръв,война исмърт в името на простия си,некадърен вожд Бойко,еманация накорупция и властолюбие.Не ни е нужен премиер с каруцарски език,немладеещ нито бг.,нито западен език.Не скверни националнитесветини,твърде далече сте от тях.Подстрекателство към война енаказуемо престъпление.Или си пий хапчетата или цялата гробарскаклика си управлявайте с болните амбиции ,но в село Банкя.Това ви енивото.ЛУДОСТ Е БЪЛГАРИН ДА ЖЕЛАЕ СМЪРТ НА БЪЛГАРИ!!!!!

45

Чуждопоклонник

преди 11 години

На този ПОЛИТОЛОГ да му кажат, че БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК е Европейски език. Но то явно в тези среди ако не говориш руски,не знаеш "нито един ЕВРОПЕЙСКИ език".

44

Ali Baba

преди 11 години

бахахахабаааахаха наистина няма такова нещо .Сиренето сутринта 3 лв. а след обяд 300лв. Спестяванията в банките от 1000лв = 1лв. и наистина кражби и далавери на най-високо ниво от батко на братко,пирамиди,цанков камък,заменки, милиарди в гьол Белене, е добре БСП та БСП те вече заличиха не държавата а народа. Направих те ни емигранти.Баста от тук нататък затвор за олигарсите БСП.

43

СТРАНДЖАТАА

преди 11 години

Като координатор на полевите командири на стотиците мобилизирани герберски отряди искам още 1 път да ви предупредя всички вас- бедняци,бачкатори,безработни и *** на обществото. Изобщо не си помисляйте да подкрепяте правителство с мандат на БСП. Защото това наистина ще бъде ужасния край за всички вас ! Ще бъдете неутрализирани- и политически,и икономически и физически. Тогава ще разберете какво означава Герберска мощ ,сила и мачкане ! ГЕРБ- ПОБЕДА !

42

СТРАНДЖАТАА

преди 11 години

Аз стария хъш СТРАНДЖАТА ви уверявам и заклевам- ОБЯВЯВАМ СМЪРТОНОСНА И ПОСЛЕДНА БИТКА НА ВСИЧКИ *** ,ДЕПЕСАРИ И АТАКАДЖИИ ако направят коалиция и правителство ! ГЕРБ спечели изборите и трябва да управлява ! В противен случай нашите смели Герберски отряди излизаме по улиците на страната и за вас започва Вартоломеева нощ ! Ако трябва ще платим и ще докараме от чужбина паравоенни формирования но ще ви смажем ! Ние се ръководим от думите на нашия вожд - ВОЙНА Е - КОЙТО ОЦЕЛЕЕ.