67

КАКА

преди 11 години

ХИТЪР ХОД! ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ИЗБЕГНЕ ПУБЛИЧНОТО ОМАСКАРЯВАНЕ-ПРОКУРАТУРАТА ЩЕШЕ ДА ВНЕСЕ МОТИВИРАНО ИСКАНЕ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,КОЕТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ЧУТО ОТ ЦЯЛ НАРОД!!!

66

Анонимен

преди 11 години

И сега какво, скъпи ми червени ***? Нали нямаше да се откаже? Толкова са ви изгладени мозъците, че повече неможе. Заради няколко лева сте готови да съсипете живота и на децата си и на внуците си. Крадлива *** ***!

65

Иво

преди 11 години

До бумби.Ами става точно както го е направил с документ в деловодството. Ако не си следил нещата точно Станишев обяви пред медийте, че се отказва от имунитета си, но досега тц още нищо. Цветанов напротив без да тръби каза че ще си го свали след кампанията и така направи. Е като сравняваме двамата кой постъпи мъжки и кой си прави оглушки? Станишката в еуфорията, че ще граби пак май забрави какво обеща гръмко пред медийте а прокуратурата със сигурност има за какво да си говори с него.

64

Мата Космата

преди 11 години

Ама че сте прости почти всички тука!!! И аз искам Цветанов да е в затвора, ама много ви къса паметта бе!!! Цацаров кой го избра бе?!?! ГЕРБ си го избраха, всичко е театър и се прави защото медиите му омаскариха дрешките на момчето, а сега Цацаров ще му ги поизтупа, позачисти и Цвъки ще се завърне в парламента без никакви обвинения и чист като сълза. Бас хващам!

63

бумби

преди 11 години

До Ивобраво иво, достоен гербер (експерт). как точно става отказването от имунитет, чрез казване пред медиите? да те питам, ако цц не ще да се откаже от имунитета си, има ли начин да му бъде отнет?

62

Анонимен

преди 11 години

E moje li da sme takiva tapyngeri y taia darjavica I kvo kato si e svalil imyniteta az si zalagam glavata che niama da se slychi nishto ta dori I administrativno nakazanie niama da ima tova e balgaria I za takiva kato ceco boreco I generalite zakoni ne gi loviat .

61

Анонимен

преди 11 години

Защо ми се струва, че тоя измамник пак е замислил нещо?

60

ТЮХ БРЕ СМЕШНИК

преди 11 години

О,Я ГЕРБ ДА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ЦЕЦО,ЧЕ Е МЪЖ. АКО НЕ СИ БЕШЕ ДАЛ ИМУНИТЕТА, ЩЯХА ДА ГО АРЕСТУВАТ ПОКАЗНО В ПАРЛАМЕНТА ЗА УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КАТО КУМА МУ ФЛОРОВ. И СЕ ПИШЕ ПРОКУРАТУРА,А НЕ ПРОКОРАТУРА.

59

Иво

преди 11 години

Мъжка постъпка. Направете сравнение с Гея, който бурно и спекулативно обяви че ще се откаже от имунитета си. Както обаче обясни Цацаров това не става с празни приказки. Хайде сега гейчо ако е мъж да направи същото и прокуратура да го почва за изчезналите секретни документи и материалите по писмото на Едвин Сугарев. В края на краищата трябва да се мери с един аршин и който каквото е дробил да сърба.

58

Анонимен

преди 11 години

стига плюхте човека бе офце, сега ще видим прокоратурата има ли обвинение или всичко е било предизборна пушилка, и ко праим ако се окаже 2-то ще има нови избори или ще уволнят някои от прокоратурата

57

Западното Крилов

преди 11 години

Наред е:Бааааааааааааааай Ставрииииииииииииииииииии!!!

56

Анонимен

преди 11 години

нещо предизвистено неизбежно и независещо от негостигя гербави номера

55

SS

преди 11 години

Е, значи е готов. Сега на ход са прокурорите

54

БоСимеонов

преди 11 години

Цацаров го каза. Цветанов може да си подава заявления, но прокуратурата ще му смъкне имунитета. Така че...два чифта бельо и тоалетни принадлежности, г-н Цветанов.

53

Волен

преди 11 години

А охраната ще я разкара ли? Докога НСО ще пази всякакви смешници без имунитет? В краен случай, ако толкова държи на охрана, съм убеден, че много хора ще го пазят и без пари. Сещам се за Алексей, Сумиста, Дамбовците, Гришата, а сигурно и още мераклии ще се намерят.

52

анонимен

преди 11 години

тук само червени лешояди и турци ли пишат

51

бай Петко

преди 11 години

Цецкоооо, аз чух, че С. Цацаров се е отказал да ти търси отговорност. Що бързаш бе, нали в България всичко е възможно, докато бяхте на власт!

50

Анонимен

преди 11 години

Цъкате ли минуси гербери, с минуси няма да го отървете от съд тоя ***, цъкайте, цъкайте, току виж ви дошъл акъла в главите.

49

цирк

преди 11 години

Циркове! Той е наясно, че няма дори обвинение да му бъде повдигнато.

48

GiveMeFive

преди 11 години

Довиждане циркаджии!