133

До 165

преди 11 години

165. Борисов ( приятеля на Ердоган ) защо не спря турските сериали ,Нали беше всемогъщ ?

132

Анонимен

преди 11 години

Утре БСП ще гласуват за рестартиране на АЕЦ Белене и Борисов ще получи инфаркт.

131

Анонимен

преди 11 години

Радвай се прости народе, радвай се, че турците те управляват, гледайте си турските новини и турските сериали ........

130

Анонимен

преди 11 години

Кой крив,кой прав,не знам,но турци,комунисти и националисти май правят турски национал-социализъм.След Втората война такова чудо не се е раждало,но тук се роди.Жалка картинка.

129

до 162

преди 11 години

Кеф му било на утайката,такъв кеф ти е,че турци и комунисти ще те управляват,заедно с надупени и стикащи пари "националисти".

128

Анонимен

преди 11 години

137. Гост .Сидеров иска ревизия на Борисов .. Е Борисов ли да подкрепи , дето си няма и хабер - от план за по - нататъчно икономическо развитие !

127

ТоЙ

преди 11 години

Много ми е кеф:)))) това..... вероятно ще е само началото:)Не може да мачкаш всичко и всеки 4 години и да очакваш друго:)Както се казва всичко се връща на този свят! Имам си аз една мечта, да видя ББ и Цвъ цвъ на подсъдимата скамейка и делото да се гледа от Съдия Мирослава Тодорова, но еххххххх мечти ,мечти.......... :)))))))))

126

are_kulata

преди 11 години

ГРОБари уж неискате ДПС, ама пак избрахте Тиквата, който всеки месец се прегръщаше с Ердоган, колко турски фирми вкаара Тиквата и разби Българските.ГЕРБ са новото ДПС, даже още по-туркофилско !!!

125

Анонимен

преди 11 години

до 96брaво,много точно кaзaно

124

Анонимен

преди 11 години

Проклети да са ГЕРБ

123

Мамантос

преди 11 години

ГЕРБ-омилиционерите пишат, ли пишат простотиите си. То друго и не биха могли, де...

122

До 129

преди 11 години

По-добре ДПС и БСП, отколкото ГЕРБ и Касим Дал с подрепата на Турция. Поне Местан говори по-правилно български език от Борисов, Цецка и ЦЦ. Изключвах телевизорът, заради диалекта и опростачването на българите от другарите гербаджии. Едно сложно изречения не могат да спретнат. Да ДПС нямаше подкрепата на Турция. Но ББ и Касим Дал ръка целуваха на Ердоган. Потвърждаваш тезата ми, че ГЕРБ разчитат на езика на омразата, разделението и манипулацията. 1 път да излъжеш - срам за теб, 2 пъти срам за мен

121

Eur0tica

преди 11 години

До Анонимен -115Говориш празни приказки, къде я видя тая джамия,че и най-голямата на Балканите щяла да бъде. Дай източник !!! Потърси информация за новата джамия в Албания !!!! Къде има турска телевизия? Виж турските национални, официален на кюрдски имат ТРТ шеш(6). А в България къде има 24 часов турска телевизия. Има едни новини за 10-15мин. това ви е трън в очите. Но не е ли по- добре да е официална телевизия , вместо да е частна и да прави пропаганда за собствени цели. Мислете малко .....

120

Анонимен

преди 11 години

Ако не са ДПС - БСП не ги виждам !!! Продажни народе, на турците се продаваш ! Срам е да се наричаш БЪЛГАРИН !

119

.

преди 11 години

До ГостАБЕ ГОСТ ЛИ СИ *** ЛИ СИ САМО ТИ МАЙ НЕ СИ РАЗБРАЛ КАКВО СТАНА НА ЗАСЕДАНИЕТО...КОЛКО ПЪТИ ВОЛЕН ПОВТОРИ ЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯ НИКОЙ ИЗКАРАЙ СИ ГЛАВАТА ОТ *** НАЙ-ПОСЛЕ, НО ЯВНО ТИ ХАРЕСВА ДА Е ТАМ !

118

мангаджери

преди 11 години

тоя няма да издържи много време в позиция на благ депутат, скоро ще покаже мутренската си нарцистична същност

117

Анонимен

преди 11 години

Този, дето е писал, че на Брюксел хич няма да им е хубаво, е прав. Там едва изтраяха тройната коалиция, камо ли сега тези социалисто-националисто-турчаци...

116

Прогледнал

преди 11 години

До Анонимен 94На бас ,че БСП и ГЕРБ ще си загладят отношенията и е въпрос на време и тогава корективи и други подкрепящи ще си останат със пръст във устата. Бойко наистина е *** но не забравяйте за само-оцеляването на един индивид .Политиката е ку*венска работа така ,че ще видим какво ще стане във бъдеще и да не бързаме със заключенията. Сега ще се дърпат и ще се инатят и накрая ще се разберат защото имат какво да делят.Големите със парите ще решат а не партиите.

115

Ганьо Балкански

преди 11 години

За бай *** е приказката Та това де, не можеше ли, рекох, да се мине без него? Защо трябваше и той да представлява българският народ ? Ама ще речете, че той не е официален делегат. Все едно. Щом ходят да го интервюират кореспонденти от важни вестници и неговите думи като оракулско предсказание се разнасят чрез печата по целия свят *** сетне доказвай, че чрез бай Ганювите уста не глаголи народът български

114

за родината

преди 11 години

СИДЕРОВ-ТУРСКИ ***!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ!!! ***!!!