50

Карагьоз

преди 11 години

Ааааа, как ще касирате изборите бре??? Само 12 човека от Държавна Сигурност има в Народното Събрание - вие сте тръгнали да вдигате ръка на Местан!!!

49

Регистриран

преди 11 години

Аз предлагам касиране на цялата държава и започване на прехода отначало.

48

Анонимен

преди 11 години

Я, Янето и той направил гушка.. какво кльощаво земеделче беше едно време ;)

47

Рашко Орешарски

преди 11 години

Нови избори трябва да бъдат насрочени час по-скоро . Трябва да има еднакъв достъп до медиите на всички кандидати . Стига са лансирали разни политически трупове . Стига сме допускали с купен вот да ни управляват .

46

удхаус

преди 11 години

тоя къв пък беше????

45

sostin

преди 11 години

Ето ви , нали сте много отворени , нали рънзахте против Бойко , те ви са Сергей бей с циганиските гласове на *** партии от Коалиция за България и фесовете с нелегалните турски гласове . А да ви е честито ! А и малко фашисти за разкош ше има да е по-пълна помията. Див народ , Слаба държава ееееееей.

44

ТЪЙ АМИ

преди 11 години

БАРАБАР ЯНКА С МЪЖЕТЕ...

43

до 35

преди 11 години

Кво мачка Сидеров? той предаде и продаде всичките си избиратели и симпатизанти! пък янето може да е и всякакъв, но отвреме навреме изкарваше на видело нечии кирливи ризи!

42

gude

преди 11 години

ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ НА 21 МАЙ! НАРОДЪТ НА БУНТ, САМ КАСИРА ИЗБОРИТЕ! 1 милион българи се събираме, за да пометем СерГЕЙ и Местан БЕЙ", надъхва хората друг народен вопъл.

41

nqkoi

преди 11 години

Вън турците от Българския парламент!

40

Алекс

преди 11 години

Единственото добро от тези избори е че Янето и Кокстов няма да ги виждаме в този парламент. Те са долни продажници и мястото им е на бУнището.

39

жертва

преди 11 години

Яне, стана жертва на собствената си глупост и двуличие. Спри се, огледай се и ако можеш да се ориентираш бъди принципен , не се подлагай на всеки, от когото имаш полза.

38

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

Докога ще гледаме мазните физиономии на Яне Янев, Цветанов и Бойко Борисов на челните места в новините ! Айде, байгън вече, холъм !Пфу ! И червените са ми еднакво неприятни, но определено предпочитам лицата на Орешарски или Райков пред тези !

37

Анонимен

преди 11 години

А пък Янка е най-големия губещ така, да не лае много!!

36

ПЕС

преди 11 години

Яне, много подценяваш турците и червените. За тях 250 000 работни места или 250 000 "нови" избиратели не са никакъв проблем.

35

Анонимен

преди 11 години

Янке, никой не обича фурнаджийски лопати, дори и той самия да е такава!Грешно избра страната на пумака алексейчо, грешно избра страната на другата мутра!

34

Анонимен

преди 11 години

какво е това РЗС и кой беше тоя Яне,че не мога да се сетя.Тоя долнопробен ***...ще гледа парламента през крив макарон.

33

Анонимен

преди 11 години

Кво мачка Сидеров? Защо говори само за последните 4 години? Защо не каже дума и за предните...бързо омекна май, питката е опечена вече - да знаете! Воленчо подкрепя с две ръце БСП и ДПС! Ще видите вие заплати през крив макарон, те парите да не би да падат от небето-трябва да се работи, а няма кой(няма и къде)! Браво на Яне, как може хора, които не знаят български език да гласуват кой да ни управлява нас? Абе махнете я тая партия бе,кой я поддържа бе-срам и позор, това го няма никъде по тоя свят!

32

атакист

преди 11 години

В момента нашият вожд Сидеров мачка по БТВ!

31

CARVULI

преди 11 години

taa carvulska partia RZS , samo izrazgodva naprazno pari na Darjavata , dosega absolutno ni6to