237

Анонимен

преди 11 години

До много е жалко - прав си, за съжаление...

236

стефанова

преди 11 години

ДО Пич- Пич явно много се заблуждаваш като си мислиш , че ББ е против комунистите! Той самият е бил член на тази партия ие ползвал не малко облаги , като неин член! Да неговорим ,че в неговото правителство има доста деца, внуци и бивши партийни секретари- Цецка Цачева, Бащата на Цв Цв е шофьор на Г. шопов Л .Павлова е внучка на Тодор Павлов С. игнатов е син на първия секретар на партията в Видин и т н. 90% от хората които пишат тук са отвратени и от БСП и от Герб!

235

много е жалко

преди 11 години

поведението на герберите, а този така мразен и недолюбван дори и от своите все се перчи на първа линия, вместо да отстъпи и да се скрие от очите на хората.не те харесваме, г-не цветане дори и ние, коите гласувахме за гербМАХАЙ СЕ ПО-СКОРО, ЗАЩОТО ЩЕ ПОВЛЕЧЕШ НА ДЪНОТО И ГЕРБ!

234

Анонимен

преди 11 години

До Пич Pich iavno ne si si pil lekarstvata.Izlishuka 3 dni predi tova e bil v RIK. Ako ne si chul za tezi 350000 se opravdaha che e tehnologichen brak. Samo deto si biaha redovni i podgotveni po raioni za kudeto kolkoto sa predvidili za podmiana. I jalko che niama da se razbere kolko predi da gi hvanat sa si otishli "po prednaznachenie".

233

Лоша работа

преди 11 години

Вчера прочетох членовете относно касиране на избори в Конституцията и Изборния кодекс и наистина има противоречие. Само че при това положение Конституцията няма ли върховенство? Който е приемал Изборния кодекс недогледал ли е или нарочно така го е пуснал? Ами тогава не може ли да се пита Конституционния съд дали Кодексът не е противоконституционен?

232

един човек

преди 11 години

iСлед като ГЕРБ са такива големи експерти, не знаят ли, че върховен закон е КОНСТИТУЦИЯТА?

231

Анонимен

преди 11 години

До али E te sa si bivshi drujki s kogo da se konsultira .

230

batevale

преди 11 години

Конституцията не беше ли и тя някакъв закон , г-н Цветанов ?

229

Пич

преди 11 години

Всички партии до сега от 2000 насам можеха да го направят този скандал. Но само комунистите си позволиха да нарушат мълчанието е деня преди изборите. Това е елементарен трик за елементарни хора. Който се е хванал на това, той е доказал себе си като един типичен ляв гласоподавател. И според статистиката на изборите е ясно кой гласува за БСП - хора без образование и пенсионери. Нямам какво друго да добавя.

228

Пич

преди 11 години

Скъпи червени другари. Отговарям на всички наведнъж. На всички избори до момента се печатат повече бюлетини от необходимото. Това е стандартен излишък, и той е до 5% от заявените. Този излишък се разпределя по РИК и се съхранява там. Единственото нарушение в този случай е, че печатницата е съхранявала и разпределяла излишъка. Може да сте абсолютно сигурни, че това е било така и по времето на тройката и преди това при Симеончо. Да, това е нарушение, но тук не може да се говори за подмяна на вота.

227

arhar

преди 11 години

Изводът е, че при едни нови избори ще има дясно - центристко управление ! И най - важното - избирателите вече разбират, че Станишко и Червената Мая са едни лъжци и манипулатори !

226

Хлорофил до 260

преди 11 години

Ок. Значи изборите са законни. Още повече - доколкото разбирам, щом ИК вече е действащ, то нищо не може да се направи, защото КС е трябвало да прецени преди влизането му в действие.

225

arhar

преди 11 години

Ако изборните резултати бъдат касирани и има нови избори, то със сигурност ГЕРБ чувствително ще вдигне своите проценти . Разбира се, че червените манипулатори ще загубят проценти - проста аритметика. Атака ще отиде към батака, т.е. възможно е да остане извън парламента, защото вече ясно се разбра, че Волен Сидеров е лъгал избирателите си , след като е готов да направи коалиция с ДПС и БСП .И тъй като нищо не се губи, е почти сигурно, че Кунева и ДСБ / с нов лидер, като ген. Атанасов, например / ще влязат в парламента . Възможно е дори и РЗС да влязат в парламента ?Изводът е, че при едни но

224

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че няма да се изненада! Както той сам каза:" ...защото аз много добре знам какво съм правил."

223

Анонимен

преди 11 години

Какво ли са обещали герберите на агента Марков , компроментирал синята идея ? Можем само да гадаем .

222

Анонимен

преди 11 години

Бившият конституционен съдия проф. Ем.Друмева заяви, че разсъжденията на Г. Марков за касиране на изборите са обида за всеки юрист и за самото конституционно право!

221

haha

преди 11 години

До Пич Kude go tozi zakon be pich. I dori da go ima tova dava li im pravo koi kogato i kolkoto si poiska da si vzima ot tam ,t.e. ot pechatnicata. Nali izbornite sekcii veche sa si bili poluchili i rezervnite biuletini. Ili prosto si vzimaha koi kolkoto e predcenil che moje da podmeni , razbira se ot doskoro upravliavashtite.

220

Анонимен

преди 11 години

Написаният от ГЕРБ изборен кодекс е показателен какъв е потенциала на юристите им. Не напразно в разгара на протестите Константинов обясняваше, че огромно количество приети закони и подзаконови актове са противоконституционни и следва да бъде направен преглед и заличаване на разни "безумни" текстове.

219

balgarin

преди 11 години

Dolen gnusen lagec Lage pove4e,otkolkoto vigda

218

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Тея *** искат касация за да могат да вкарат онази противна и антибългарска партия на бандита Валери Симеонов за да им е патерица,това и малките деца го знаят.Бойко му направи фелацио пред медиите и цяла България на Валери Симеонов.