70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До АнонименПО-ТОЧНО ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е КОЛОНИЯ НА НЯКОЯ ВЕЛИКА СИЛА ,КОЯТО ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ ИМА ИНТЕРЕСИ ОТ ТОВА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ И ДА ПЕЧЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ ,НО ПЪК ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ ОТКОЛКОТО Е СЕГА ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТИВАТ В СТРАНАТА ,КОЯТО ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ! АНГЛИЯ Е ПОДХОДЯЩА ЗА ТОВА !

69

РЕАЛИСТ

преди 11 години

До Анонимен74Анонимен преди 3 минутиДо ГУРБЕТЧИЯИ откъде да си ги внесем? Хем да са честни, хем да са кадърни, хем да защитават българския интерес, а не този на родината си? *************************************** ГЛУПЧО , АКО УПРАВЛЯВАТ ЧУЖДЕНЦИ - ТЕ ЩЕ ДОКАРАТ И ТЕХНИКА И ПАРИ ЗА ДА ИНВЕСТИРАТ В ЗЕМЯТА И ХОРАТА КАТО РАБОТНА СИЛА ЗАЩОТО МОГАТ ОТ НИЩО - НЕЩО ДА ПРАВЯТ ЩЕ ИМА РАБОТА !ИНВЕСТИЦИИ ТРЯБВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ , СВЕЖИ ПАРИ ОТ КИТАЙ , АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ И Т.Н.

68

ф-1

преди 11 години

Роденото да пълзи- не може да лети!Наученият да краде-за цял живот си остава крадец!

67

Анонимен

преди 11 години

Истина!Лично на мен ми дадоха 1 пакетче кафе с 1 ключодържател и екин календар от ДПС :)! Отидох до урната и гласувах за номер 6 от които нищо не чакам! Хвана ме яд, че купуването на гласове си продължава и никои не прави нищо!

66

68

преди 11 години

След 1878г. баш таман 4-*** такива са ни управали. Ако не бяха те, нямаше да сме на това дередже. Стамболов като е видял Фердинанд за първи път е предрекъл "Тоя ще е..е ***..ата на България".

65

Историк

преди 11 години

До Анонимен 66По-долу съм цитирал Петър Кънев, червен депутат и собственик на Демакс, която печата протоколите за изборите. Човекът е професионалист и знае много повече от прокурорите иразни форумни гении.

64

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯИ откъде да си ги внесем? Хем да са честни, хем да са кадърни, хем да защитават българския интерес, а не този на родината си? Сякаш Кобурга, като беше не точно чист българин, децата му още не говорят български, направи много добри неща за България?Що за *** съвети раздаваш, човече?!

63

НСС

преди 11 години

До 'до 3'Обяснявам!В края на изборния ден, се подписва протокол от комисията в секцията. После по пътя протокола изчезва заедно с известна част от пуснатите бюлетини от хората гласували в секцията. После, докато стигнат чувалите в РИК се появяват новите бюлетини. После в РИК като видят несъответствие, правят констативен протокол и създават нов списък-протокол. Така няма значение в коя секция как е гласувано, важното е в РИК какво е пристигнало...и това са фактите.

62

до 68

преди 11 години

България-проводник на чужди интереси? А в момента не сме ли под руският ботуш? НЕ!!!!!!!!!!!

61

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Гледайте пресконференцията на Герб не ми плямпайте само.

60

РЕАЛИСТ

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ МНОГО СИ ПРАВ "ГРУРБЕТЧИЯ" СЛЕД ПЪРВОТО БЪЛГАРСКО ЦАРСТВО , БЪЛГАРИЯ Е ИЗПРАВЯНА НА КРАКА САМО ЧРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЧУЖДИ ВОДАЧИ ОБАЧЕ , МУТРИТЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ТОЛКОВА ЛЕСНО ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА ПЛЮС ТОВА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАЛЕЕ МАЛКО ПАРИ ЗА НОВА ПАРТИЯ С ПРЕОБЛАДАВАЩО ЧУЖДЕСТРАННО ПРИСЪСТВИЕ

59

отговор на защото

преди 11 години

Като всеки човек, търсех отговор защо не успя демокрацията. Ето защо:'Когато една социална промяна е инициирана отгоре от самата власт, тя не води до унищожаване на номенклатурата. Дори и тогава, когато й се отнема политическата власт. Тя ще използва всички средства за да оцелее, включително и мимикрията. Това е спасителното оръжие, което се прилага, когато трябва да се запази на всяка цена икономическата власт. Номенклатурата може да промени името си, цвета си дори и идеологията'

58

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ УПРАВНИЦИ ,КОИТО НЯМАТ ВЪВ ВЕНИТЕ СИ БЪЛГАРСКА КРЪВ ,НАПР. АНГЛИЧАНИ,НЕМЦИ И ПР. ! ДОКАТО ВИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА С БЪЛГАРСКА КРЪВ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕТЕ ЛЪГАНИ И ОГРАБВАНИ ! ТЕЗИ ДОСЕГАШНИ УПРАВНИЦИ СА МЕСЕНИ С ВАШЕ ТЕСТО ,ПОТЪРСЕТЕ СИ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО !

57

до 3

преди 11 години

Искам някой да ми обясни : Как тези бюлетини от Костинброд е трябвало да се окажат в чувалите с бюлетини , включени в протоколите и т.н. Как точно е трябвало да се подмени вота ?Купуват целият СИК(обикновено са дър.служители или зависими от МВР хора) и подменят всички бюлетини от урната и готово!Другия вариант е бият 1 печат(фалшив) и попълват с кръстче и дават на ромчо да гласува,после ромчо връща истинска бюлетина на ГЕРБ.

56

Анонимен

преди 11 години

До реалистДобре бе, приеам че си прав, обясни ми с каква цел са отечатани тези 22 палета ??? като само хартията в едно пале струва 3000 лв. без ДДС, с каква цел собственика ей така прахосва суровини за над 70 хил.лв.

55

реалист

преди 11 години

бюлетината е средство на избор едва ,когато се подпечати - постави се Вота на избирателя и пак се подпечати ....след което се преброява , проверява от валидност и и се подписва от 7 членна СИК под зоркия поглед на десетки застъпници......попълва се протокол ,който се и ксерокопира и пак се подпечатват копията с мокър печат с уникален за СИК печатМястото за гешефти е само в наглостта на тези ,които се знаех ,че са губещи!

54

Анонимен

преди 11 години

" ЕНП - с доверие в ГЕРБ; Евросоциалистите ГЕРБ да не посяга към управлението "т.е. и там са същите ла*номети като тия тука .

53

леле

преди 11 години

абе какво стана със завода за ***? Преди беше виновна тр. коалиция. Сега кой им попречи - кметица От Герб, министри, президент, местна власт - всички бяха от ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 11 години

Интересна ситуация!Свалят едно правителство с протести, после го преизбират, и БСП и ДПС печелят! ПАРАДОКС който може да се види само в България!Спечелелите партии, нито една от тях не каза ясно как ще свалят цената на тока, как ще намалят безработицата и как ще повишат доходите! Според вас вота при наличие на такива парадоксални неща, може ли да е реален???

51

Анонимен

преди 11 години

До ТъжноКомунистите, дори преименували се на социалисти, и *** са добри само мъртви. Комунизма и неговите идеи доведоха света до разруха и продължават, пример т.н. интеграция на ромите, които са нужни на всички социалисти при избори, и които живеят и се плодят като *** от данъците ни. През 80-те години БКП започна да развъжда ***, даваха им безплатни жилища, помощи и детски за всяко родено дете/дори изоставено в дом/, а след 89 г. *** гласуват за БСП и ДПС....като търтеи