122

Анонимен

преди 11 години

Бисеров палачинката-хасковски хитрец

121

гост

преди 11 години

не искам пак ГЕРБ на васт но от коминацията БСП+ДПС само като си помисля ми се гади

120

Анонимен

преди 11 години

На тоя замазан *** от снимката кой ще му потърси сметка за палата в София и вилите, за далаверите с ЧЕЗ и т.н. Тези от протестиращите тръгнаха пред президентството да протестират, вместо пред съдебната палата и пред палатите на милионерите политици.

119

Анонимен

преди 11 години

---126Какъв е тоя ---ЛИБЕРАЛЕН АЛЕАНС---?ДПС е незаконна партия в Бг ,и Бг-Парламент !Защо в Турция ,е забранен ----българският ---''ЛИБЕРАЛЕН АЛЕАНС''---?

118

vote

преди 11 години

Az dokolkoto razbrah izborite specheli Germany sre$tu Russia i Turciya Zna4i o6te 4 godini 6te upravlqvat nemcite

117

Анонимен

преди 11 години

Сега противоконституционната етническа партия, която по закон не би трябвало да е партия ,а движение ще управлява. Bреме е Евророма да се намърда у парламента благодарим ти Спинишеф украински нещастен плъх.

116

Анонимен

преди 11 години

до БСП/ДПС ? ---Кога ще започнат,....ОТВЛИЧАНИЯТА ?---Кога ще се завърнат --братята Галеви ,Маргените ?---Кога ще освободят ---СъмистЪ?За сега,.. толкова !Това е най-спешното!

115

Васо

преди 11 години

Защо пък е толкова категорично мнението, че Атака и ДПС нямат общи интереси точки в проблеми като възстановяване на земеделието, борбата с безработицата, битката с битовата престъпност, подобряване на качеството на задравеопазването, битката с монополите и равнопоставен достъп до образование. Нима електората на ДПС си е решил тези проблеми. Мисля, че може да се споразумеят за подкрепа на един кабинет по тези направления и да сключат споразумение за търпимост в рамките на един мандат.

114

Анонимен

преди 11 години

РЕЗУЛТАТЪТ !Фактите ,са на лице!Заменките ,са на лице --отново !Далавероте и търгашЪт ,са на лице !Неграмотността ,е на лице !Слугуването на БСП ,на ДПС е на лице !Още 1.65 млн.,българи готови да напуснат ---Бг!Построяването ,на още 1820 джамии ,...са на лице !Турска телевизия в Бг от понеделник ,до понеделник ,....за българи от 22.00 до 24.00 ч,само в петък !Всички българи с *** ...!

113

Анонимен

преди 11 години

Най-жалкото е да се продадеш за 30 сребърника и да целуваш турски ***,а да се наричаш БЪЛГАРИН.

112

Serhan

преди 11 години

До WTF, ти къв си Да не си столичан? В повече?

111

Анонимен

преди 11 години

125 ГЕРБ се оказаха проамериканска и протурска антибългарска партия.

110

WTF

преди 11 години

Какви са тия депесарски ***, дето са превзели форума днес? Що не си ***.т.е. майката, мръсни п.о.т.у.р.н.а.ц.и?

109

Страхил

преди 11 години

До Пурко, гласувахме, обаче не за ГЕРБ и БСП, а за ДПС. И ДПС не са чужда или етническа партия, а са представителите на либералния алианс у нас.

108

Анонимен

преди 11 години

Българинът избра-отново проруски и протурска партии да го управляват.Пък после Петко Славейков го нарича, от срам и мъка, ***.Ако бе наш съвременник би се срамувал да живее тук сред толкова Юди.

107

Пурко

преди 11 години

Срам , само в нашата овча държава може да се случи това, чужда етническа партия , да вземе 12 процента близо, така е щото половината пак не гласуваха

106

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНе Дянков беше единствения от ГЕРБ който можеше да смята. Дянков им смяташе бюджетите, може да е малко смахнат, но беше единствения в ГЕРБ който беше способен да изготви бюджет. Непосилна задача за физкултурници като Боко и Цвъки. И за това го изчакаха да сметне и бюджета за тая година и понеже му беше много нисък рейтинга бързаха да го уволнят след това за да вдигнат пък рейтинга на партията. Артисти от класа са тия двамата, всичко е цирк при тях с цел манипулации и рейтинг.

105

Анонимен

преди 11 години

Глупости! При загуба достойният политик подава оставка. Станишев вече за кой ли път губи изори, но се самонарича победител, за да не си я подаде. Без него и без некадърната юристка Манолова, която си приказва сама, не изслушва другите, БСП можеше да има повече гласове.

104

Николай от Видин

преди 11 години

+1 за Иван от Шумен. При нас разликата е, че поне построиха един мост до града ни, обаче и той още не е готов, а пътищата към страната са плачевни. От там нататък ГЕРБ нищо не направи за региона, ама наистина нищо.Разбирам защо все повече хора подкрепят ДПС, аз самия също го направих. Столичаните може да ме нарекат предател, но точно столичаните са предателите, всичко се изсмуква за столицата, а провинцията ряпа да яде. След като България е само столицата, ами нека те да си живеят отделно.

103

Анонимен

преди 11 години

За съжаление в Бг има и ВЪТРЕШНИ ВРАГОВЕ ,...ТЕ СА НАЙ-ОПАСНИ ----ХР. БИСЕРОВ ,Д.ПЕЕВСКИ ,...И ДР. За измяна, в Турция съдят,.... със ---смърт ,но в Бг ---дават медали !?!?!?ДПС използва най-голямото ''качество''на българинЪТ ----ПРОДАЖНОСТТА!