102

Marto

преди 11 години

Принципно в печатарския бизнес винаги се смята 10% брак, който влиза в крайната цена на продуктите. Не винаги толкова са повредените продукти, но се печата по-голямо количество винаги. Сега тук дали е било така и какво са смятали да правят с бюлетините е друг въпрос ама има възможност това да си е шум за нищо.

101

Кобра

преди 11 години

Цвъки беше назначил старото аналитично звено на ДС на служба + пенсия от 770лв. и то го предаде - те му казаха как да крие бюлетини и те му направиха активното мероприятие. Той си го заслужава, откога се черпим, че тоя няма да ни бъде повече министър! Аз пък се черпя, че Цвъки няма да командва и в Благоевград - ще му свалят имунитета. Аре, уво! Взеха им поне част от предпоставените бюлетини!

100

гербер

преди 11 години

Има ли бременни жени в избирателните секции? Предлагам помощта си в пренасянето на чувалите с бюлетини.

99

имигрант

преди 11 години

Значи, аз не съм религиозен, но Светата Троица на демокрацията са трите власти: Законодателна, Изпълнителна и Съдебна. Днес гласуваме да изберем първата власт - Законодателната. От нея произхождат останалите две. И те са като Сина и Светия Дух за православието. И в тоя ред на мисли, не може някой представител на Изпълнителната власт да мърмори "Прокуратурата изпълнява поръчка" или "Ние ги хващаме а те ги пускат"!Защото тези власти са независими една от друга!!!

98

Анонимен

преди 11 години

трябва да си *** за да си мислиш,че 350 000 бюлетини могат да се напишат,подпечатат, сгънат и разпределят по градове. от далеко мирише на комунистически интриги

97

Адвоката

преди 11 години

Не. Точните думи са, че това са едни напълно валидни 350 000 бюлетини за ПП Герб. ***!!!

96

dnes

преди 11 години

"Не ни е известно, кой се е ангажирал с подобно твърдение", коментираха от Софийската градска прокуратура (СГП, която извърши проверката заедно с ДАНС в Костинброд).Хахаха, тези съвсем се оплетоха.

95

Анонимен

преди 11 години

До Анонимендо 1Стига вече да сте опрадавали с БСП, правите гаф след гаф и все БСП ви виновни, като самите /ГЕРБ/ пълни некадърници, дори не можете далаверите да правите достатъчно дискретно , другите да ни ви хващат. А вие съвсем се оляхте! Сега опитвате да ни убедите че в печатницата на общински съветник от Герб са дошли БСП и отпечатали 350 хил.бюлетини. Ставате смешни!!!

94

Анонимен

преди 11 години

Вчер платените коментатори се скъсаха да копи/пействат мнение, че бюлетините били брак... сега гледайте как прокуратурата им развали работата... тц тц тц. Много безработни усещам.

93

Узунов

преди 11 години

Най-сигурния начин да се сборим с фалшификации и купуване на гласове е да гласуваме масово всички и то с редовни гласове. Чисто математически, като относителен дял олекват тогава всички нарушения. Въобще не Ви агитирам и убеждавам за кого да гласувате. Това си е Ваша работа. Който е патриот и иска да обезмисли манипулациите, за да се види гласа на суверена, трябва да гласува! Перефразирано от израза на премиера Попов, в един също много критичен момент за България - ЗА БОГА БРАТЯ ГЛАСУВАЙТЕ!

92

имигрант

преди 11 години

Ето - затова трябва да имаме предвид това, което гледаме в американските съдебни филми, където призованите свидетели се заклеват да говорят "Истината, само истината и нищо освен истината". Тези три логически съждения са много важни, защото на практика от печатницата най-невинно ни обясняват (и показват дори), че бюлетините били брак. Е да де, сигурно е имало брак, но явно е имало и други бюлетини, които съвсем не са били брак ;-)Жалкото е, че в случая май министър-председателя ще яде дървото!

91

Анонимен

преди 11 години

Слух: Бойко Борисов спи в американското посолствоБившият премиер в паника от Сретен Йосич

90

ган

преди 11 години

- Шефе, тия за за бракуване, на всичките греп е зачеркнат предварително. - Трай бе, искаш нас да зачеркнат ли?

89

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ МУТРИ ОТ ГЕРБ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА ВСИЧКИ ЗЛИНИ КОЙТО СА ПРИЧИНИЛИ НА БЕДНИЯТ И ОТЧАЯН БЪЛГАРСКИ НАРОД ,ИДВА ВИДОВ ДЕН .РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО ИЗЛИЗА НАЯВЕ И ТРЯБВЯ ВСЕКИ ДА СИ ПОНЕСЕ ЗАСЛУЖЕНОТО.

88

ШопЪт

преди 11 години

Прибирам се аз нощеска, а жената ме пита - - Къде одиш бе пияницо ?- Е къде, прибирам се от работа и гледам 3 бременни жени бъркат бетон, та спрех да им помогна. затова се забавих И жената ми поверва :)))

87

Анонимен

преди 11 години

БСП: Откритите 30 000 фалшиви бюлетини в Кюстендил били предварително белязани

86

Алеко

преди 11 години

Точно Цацаров действа по европейски, а бай *** пак се е разпъшкал, че не му дават да си върти номерата!

85

ую

преди 11 години

Цецко, ти си абсолютен технологичен брак, всяка твоя секунда, прекарана на свобода е обида за справедливостта и демокрацията!

84

Анонимен

преди 11 години

До hnaldzhiyanТи какво искаш бе прукорора да седи и да гледа как някой печати бюкетини ??? и то в Костинброд дето всички *** барони имат къщи

83

моя

преди 11 години

На тия мега наглеци, само закона на Линч!