27

Анонимен

преди 11 години

2та "уникални" печата се правят точно за 15 минути, попълват се с номер 15 и се сменя чувалчето. Отработено като на миналите избори, нали така другари!

26

Тона Неверни

преди 11 години

Никакъв бунт! Просто утре всеки да отиде и да гласува - за когото си иска!Политици и социолози са свикнали с с около 50% избирателна активност. На тази база си правят сметките и далаверките!. Да гласуваме утре всички и да им врътнем един шамар, та да им пищят ушите дъъълго време!Навръх Томина неделя! ;)

25

Не се връзвайте!

преди 11 години

Не се връзвайте на приказките за бракувани бюлетини! Самият премиер каза, че поръчката е приключила на 8-ми май. Значи всичко е било протоколирано още тогава, вкл. и некачествените бюлетини. В този случай премиерът щеше да знае за съхранението на бракуваните бройки и Бареков щеше да стане за смях още в 16,30 ч. Прокуратурата ясно заяви, че разследва за отпечатването на тази бройка след 8-май!Нормалната логика казва още нещо:Защо ще опаковаш и подготвяш за експедиция бракувана стока?

24

Анонимен

преди 11 години

До 23 Ами то точно от такива не разбрали като теб печелят тарикатите!

23

Анонимен

преди 11 години

а НЕнамерените бюлетини дали ще компрометират вота?!

22

Венелин

преди 11 години

до 21Тези 2 уникални печата ти ги правя точно за 20 минути (и 20 лв.) и няма да намериш експерт който да ги различи. Като не разбираш, не пиши.Колкото за другото - всички които са били на власт или даже в парламента - вън!

21

15156151651651561665

преди 11 години

АКО ГЕРБ ПОЛУЧИ ПОВЕЧЕ ОТ 0.0000000001% ОТ ИЗБОРИТЕ Е ФАЛШИФИКАЦИЯ И ЩЕ ИМА ТРЕПАНЕ ТОЗИ ПЪТ

20

Анонимен

преди 11 години

До 21 !Те отдавна са ни затрили ,като народ!Важното е кога ще бъде обявено официално

19

Анонимен

преди 11 години

Аз не разбрах, тези бюлетини са ги намерили в печатницата, която ги печатакак точно чрез тях ще фалшифицират изборитебюлетините попълнени ли са, подпечатани ли санищо не разбрах

18

!?!?!

преди 11 години

ЦИК: Намерените бюлетини няма да компрометират вота - тези пък избиха рибата! :D :D :DЕстествено! Нали ги гепиха вече!Оставаше и да ги пуснат "в обръщение"

17

Анонимен

преди 11 години

Хора замислете се? Искат да ни противопоставят, искат бунт! Не може да има подмяна, слагат се 2 уникални печата на всяка СИК? Математически не е възможно за 1 ден да се разпространят тези бюлетини! Бареков е национален предател! Осъзнайте се...цената е 25 милиарда без 20 милиарда за Белене! 45 милиарда са достатъчно много за да ни затрият като народ! Събудете се, осъзнайте се.

16

Анонимен

преди 11 години

ЦИК: Намерените бюлетини няма да компрометират вотаТо много ясно,а я кажете не намерените бюлетини ,как ще променят вота !Ясно е че % -та на най великата партия,ще е по малко с 10-тина процента но все пак на какво разчитате...

15

outsider

преди 11 години

До hagen: За какво друго според теб са отпечатани тези бюлетини освен за да бъдат използвани за фалшифициране на изборните резултати. Или си мислиш, че като в разказа на Чудомир "Застъпник" някой ще си свива цигари с тях?

14

112

преди 11 години

Тия *** от ЦИК пак ни смахват.Влизаш с бюлетината в която "десятника" e драснал кръстче носиш му празната която са ти дали в секцията и ти дава парите.Е кво ЦИК не я знаят схемата айде бе.

13

Анонимен

преди 11 години

Ако 1 бюлетина се разпространява за една секунда =350000 сек : 60 = 5833 мин : 60 = 97 часа : 24 = 4 дни и това да се случи в 11 900 точки в страната?Стига манипулации!!! По договор е бил длъжен собственикът да произведе 10% повече.Подлогата Бареков иска да ни настрои едни срещу други, заради накърнено его и интереси!Ще го позволим ли?

12

Анонимен

преди 11 години

Прави се елементарно. Давам ти бюлетина ти влизаш и пускаш нея.

11

Анонимен

преди 11 години

Аз вече как мога да съм сигурна, че гласът ми няма да бъде подменен?!? Убедена съм, че това се питат и много други хора, а това вече значи, че изборите са компрометирани. Изборите принадлежат на гласоподавателите, а те ни ги отнеха.

10

Анонимен

преди 11 години

А ако не се беше разбрало за случая дали нямаше да бъдат използвани?!

9

hagen

преди 11 години

До 7 Хайде светни ме малко че не те разбирам от тези общи приказки.350000 бюлетини са близо 2000 секции.В тези секции има наблюдатели от всички партии.Всяка секция има собствен печат.Има избирателни списъци с подписи.Прави се протокол на преброените бюлетини и се сравняват с положените подписи.Протокола се подписва от всички в секцията.И ако може да се изработят 2000 печата и всички наблюдатели в секцията спят по твоята логика може и да стане.

8

Българин

преди 11 години

Как си представяте толкова бюлетини да се разпространят, без някой да разбере ? Тъпо !Просто Барека си вдига акциите, или някой яко му плаща ...Дано не докара бунт в България. Тогава ще съм сигурен, че работи с бандюги..