96

ЯЯ

преди 11 години

Велик си трона ти е в КАЪША

95

Анонимен

преди 11 години

на някой от Герберасите пикае ли му се

94

до 113

преди 11 години

Е дали ще ги вземе Станише или Бойко тези милиони е мене какво ме греее бе хубавецо

93

Анонимен

преди 11 години

като гледам тези избори много ми е интересно за кого да гласувам за бойко за станишев за местан за кунева за костов за сидеров като октопода пипалата 8 главата 1бкп завинаги докато сме живи колко ли ще да е

92

яя

преди 11 години

Не е политически сценарии, а глас на народа който казва - ВСИЧКИ *** ВЪРТЕТЕ СИ НА ТОПЛО, НАРОДА ИСКА СВОБОДА , А НЕ КВАРТАЛНИ БАБАИТИ

91

Бенковски

преди 11 години

Братя Българи мало и голямо не гласувайте за тая комунистическа партия Герб където 4 години ви направи просяци

90

До 94

преди 11 години

Абе , казваш няма държава от бившия соц лагер която да е добре и затова са виновни комунистите. Я отвори сайта на ЦРУ world factbook и погледни там данните за Чехия . Държави които са отдавна в ЕС като Гърция, Португалия и кипър и дишат праха.

89

БСП - руски пионки

преди 11 години

Хора, БСП са пионки на руските интереси. Не се ли сещате, че всичко почна след отказа на ГЕРБ да се строи АЕЦ Белене. Руснаците и българските им представители (БСП) рискуват да загубят милиарди от комисионни. БСП никога не ги е било грижа за народа. Те искат да си вземат парите. От тогава почнаха "спонтанните" протести, компроматите и т.н. Идеята е много проста - да се бутне ГЕРБ от власт, понеже са спънка за строителството на 16 милиардния проект АЕЦ Белене. Мисли преди да гласуваш.

88

slan4eva

преди 11 години

Лелееее какви смешници са тези червени *** !

87

Кире

преди 11 години

Два дни преди изборите ДС ни занимава с глупости абе ДС вие не разбрахте ли че няма да гласуваме за Герб айде чао че си имам работа!

86

Гаус

преди 11 години

Нула по безкрайност е равно на НУЛА!

85

Анонимен

преди 11 години

много ми е интересно кого герб не вкараха в затвора никого от бсп/ бкп/ барем се докажат че са демократи за толкова години като чели са техни сателити както и атака дсб сдс ндсв и така нататък както ме нарече оня пиклю сатанист

84

Анонимен

преди 11 години

"Нали разбирате...". Това е непрекъснато повтаряне пред журналистите от ЦЦ по отношение на подслушванията. Привържениците на ГЕРБ понеже са много умни да попитат психолози ,какво ще им каже за този израз. Това означава, че този човек е гузен, че е извършил някакво нарушение и това е реакция с цел да се оневини. Така, че ако искате да ни управляват престъпници, гласувайте за тях. Но не само престъпници ,но некомпетентни престъпници.

83

GERB OVER

преди 11 години

Днес Петър Якимов, който е говорител на легия "Антимафия", е получил отговор на сигнала, който е подал до главния прокурор Сотир Цацаров. От него става ясно, че по сигнала е започнало разследване, а Цацаров го е разпределил в IX отдел на ВКП - "Противодействие на тежката и организираната престъпност", уточнява в. "Сега". Шефът на отдела - прокурор М. Стоянов е препратил сигнала и към Софийска градска прокуратура, която трябва да извърши процесуалните действия

82

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми сънародници, и аз искам всички хора да са богати и доволни , но не знам някъде да е станало.Няма държава от бившия соц.лагер да е добре, и това е така защото думите за братство, равенство, социализъм галят слуха но са неверни.Например Станишев,Първанов,Алексеи Петров.Р.Овчаров,Р.Петков,Масларова,К.Нинова,М.Манолова и всички около тях са милионери.Е как да стане този социализъм с такива ***.Докато БКП-БСП-ДС не се махнат от политиката в България няма да има управия.Бойко дае жив и по здрав

81

Агент 006

преди 11 години

Ти ли Тъпчо не си знаел ?Че не трябва да знаеш е ясно като бял ден , но защо се издаваш без да те дърпат за езика?Ех опасен *** си ти Цецко!!!

80

Иво

преди 11 години

Българи, на 12 май трябва да изметем мафията! ГЕРБ = ОПГ / организирана престъпна група/! Мафията да бъде осъдена! Иначе ни чака само зло!

79

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата разследва съпредседателя на парламентарната група на ГЕРБ в 41-ото Народно събрание Искра Фидосова за пране на пари и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов за осуетяване на наказателно преследване срещу нея.

78

Анонимен

преди 11 години

КОЙТО Е ГЛЕДАЛ ТВ ВЕЧЕ ЗНАЕ ЧЕ ДРУГАРКАТА СВИНКЯ ФИДОСИЕВА Е ОБВИНЕНА В ПРАНЕ НА МАНГИЗИ И ТО МНОГО МАНГИЗИ. А ДРУГАРЯТ ЦВЪЧКО КОЙТО ГО ВИЖДАТЕ ГОРЕ НА ФОТОТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА Я ПРИКРИЕ. СЕГА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА 12 МАЙ ЗА ДРУГАРКАТА СВИНКЯ ФИДОСИЕВА И ДРУГАРЯТ ЦВЪЧКО ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА. ГОСПОДАТА ОТ ЕВРОПАТА ОЩЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО НЕ СА ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ВСИЧКИ МУТРИ И КОМУНИСТИ КОИТО ВИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ ВЕЧЕ 24 ГОДИНИ?

77

Спонги

преди 11 години

До психологСледвайки манипулациите на социолозите, ти продължаваш да внушаваш на първосигналните, че има само ГЕРБ и сателитите на БСП. Първо ГЕРБ и БСП са едно и също, защото са комунисти. Второ има десни партии, които напук на социолозите ще влезнат в Парламента.Аз лично избирам единствената дясна формация - ДСБ.