550

АНАЛизатор

преди 11 години

Барека явно е ***.ал и му дръпнахга кончета...няма друго обяснение

549

мдааа

преди 11 години

За милиардите кражби от енергетиката прокуратурата се ослушва,а за незаконно подслушване на 3 мъже на чашка завежда дело срещу тях ?!!Докато се мери червен аршин ще сте в ла.ната ,братя.....простият е и беден , опичайте си акъла на кого давате власт .

548

дедов

преди 11 години

Тоя подлизурко, до онзи ден цялата телевизия в която работи фанатично подкрепяха Борисов и манипулираха населението, а сега изведнъж обратно, даже и не им гледам телевизията,освен някой мач ..

547

alex

преди 11 години

Абе на този,Бареков,Бойко му беше кум.Кво стана сега,що така се разделиха,ПАК НИ ИЗЛАГАХА

546

Анонимен

преди 11 години

Ако искате да накарате този самодоволен *** да се почувства като победител, гласувайте срещу ГЕРБ.

545

фют

преди 11 години

Боко се почувствал зле при поредното освиркване! Мюфтията и патриарха бързат към Правителствена!

544

феро

преди 11 години

До Анонимен628Ама това е гениално хрумване, да смениш ГРОБ с БСП в поста ми! Ти си за Нобелова награда бе, пионер в мисленето! Дали герберастията и кретенизма са свързани? Съдейки по теб, да!

543

Анонимен

преди 11 години

До фероНа 12 май е погребението на БСП ДПС ЕВРООМА, само *** и купени души ще гласуват за тия гадове крадливи, алчни, *** и лъжливи!

542

Шоп

преди 11 години

Ми там беше поканен някакъв диабетик с ампутиран крак, който обвини за това ГЕРБ, както и Йоло Денев с въже на шията, който искаше незабавна революция. Аз се питам що за медия може да подържа подобни предавания? Никой нормален човек не би участвал в подобен зверилник.

541

Rummy__

преди 11 години

Не съм запозната със "скандала", но съм гледала 1-2 подобни предавания на Барека и бяха голям цирк. Наредени "народните представители" с каски на една трибунка, все едно са на разстрел, а отдолу "народа" реве като звяр. Събрани от кол и въже и всеки луд с номера си. Разбира се на всичкото отгоре за разкош имаше и "агитки" на партиите. А водещия крещи: "Събуди се, народе! Дръж!" Иначе нееее, Барека не провокира, не насажда омраза, неее..

540

зен

преди 11 години

Бойко е много тъпо парче,дето не може да разбере,че е ненужен, че е ***,белият прах го докара до тук!

539

феро

преди 11 години

До ВладоНа 12 май е погребението на ГРЕБ, само *** и купени души ще гласуват за тия гадове крадливи, алчни, *** и лъжливи!

538

Шоп

преди 11 години

Ами не го е замерял с чаша, просто шибна чашата в земята и си тръгна. И после кап*та почна да описва как щял да бъде убит от порцеланов шрапнел...

537

Владо

преди 11 години

Пълен *** е тоя Бареков, как не го е срам. Какво е седнал да ми се прави на месия и спасител на народа. Естествено, че ще мрази Бойко щото както на него така и на много други им бръкна в гъ.а. НО НА 12 ГЕРБ ОТНОВО ЩЕ СА ПЪРВАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА, *** МРЪСНИ ДА ВИ Е ЯСНО ТОВА !!!

536

йордан

преди 11 години

Ей,*** са големи ***.Сеят само омраза.

535

нитро

преди 11 години

Обаче Тиквата се е уплашил здраво, щом е тръгнал да се извинява на Бареков! Той, който и човек да убие иска на него да се извинят, е почнал да се моли на бившия си личен *** да не го издава, майтап!

534

Анонимен

преди 11 години

Дано има все повече като него ,пример за медиите БУДИТЕЛ НА НАРОДА

533

ункас

преди 11 години

До ШопИ кое му е адекватното на Димитров, *** ли го уцели с яйце, та да го замеря с чаша? Пълен ***, като всеки гербераст!

532

Шоп

преди 11 години

Вчера се насилих да изгледам бозата, която е сглобил тоя кап*т по ТБ7, наистина отвратителна уйдурма. И съвсем адекватен отговор от страна на представителя на ГЕРБ Доброслав Димитров.

531

Дудук- 7

преди 11 години

*** от два месеца не си е затварял устата, защото непрекъснато лиже комунистическите *** на Станишев и компания, а сигурно и на трактора. Да му е сладко! Хубавото е, че има достатъчно други телевизии и изобщо не ме интересува вече тв7!