121

Анонимен

преди 11 години

Досега не е ясно ЗНАЕЛ ли е мирослав найденов, че използват неговия джисем или не е знаел....в разговора има доста неща срещу него. Съвсем възможно е да е вкарано нещо в телефона му без негово знание. ИМа две групи хора които могат да се облагодетелстват от този разгововор - А - Цветанов ако Борисов се е разграничал от него и му е казал - ще те махам - и Б - АТака - за да налеят проценти.

120

Анонимен

преди 11 години

На този женчо, турците му викат СТАРОТО МОМИЧЕ на дпс! Прякора му е Ханъм Ефенди или Чалъм Ефенди! Пък на доган му викаме Сархош Ефенди или Амдерт Ефенди! ХАхахаха...

119

Анонимен

преди 11 години

ЛИДЕРЪТ НА ПАРТИЯТА НА КАСИМ ДАЛ В ПРЕГРЪДКА С ЕРДОГАН. ОБЕЩАВАТ СМЯНА НА ЛИЧНИТЕ КАРТИ, НА КОИТО ДА БЪДАТ ПОСОЧЕНИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ И ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ.

118

Анонимен

преди 11 години

Все пак Кеворкян попита дали Борисов потвърждава подкрепата си за първия в партията /дори не бе споменато в началото името на Цветанов!/, а възкръсналият Борисов отсече: Естествено! и заговори за неща, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО СЪС СКАНДАЛА С НЕЗАКОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ.

117

Анонимен

преди 11 години

Спипаха бившия шеф на ДПС-Пловдив в далавера с Името на бившия общински съветник и лидер на ДПС, сега зам.-шеф в Градини и паркове, нашумя преди време покрай черното му луксозно ауди Q 7, чиято цена е над 70 000 евро. Тогава любопитни се чудеха как със заплатата му в общинското предприятие, която е малко над 600 лева, Еньо се вози на подобно шикозно чудо.Е, сега май ще стане ясно като как тъй оправният шеф се е снабдил с луксозното возило.цигари.....

116

Анонимен

преди 11 години

Герб са покривали Първанов и са издевалоствали над хора и издевателстват в момента....това е по-важно от разпита на Борисов, който в крайна сметка нищо не каза пред журналистите. Ако новините са верни Калин Георгиев и прокуророрът Цветозар Костов са за съд, а в МВр има хора които да отговарят за още доста неща - цялото 4 ройнно тряав да се прочисти. На цветанов му се лепват индиректни обвинения.

115

Анонимен

преди 11 години

Нито един въпрос не последва ЗА СЪЩЕСТВОТО НА РАЗГОВОРА. А посоката се измести към това колко голям предател е Мирослав Найденов. Нито въпрос за това, че ЦВЕТАНОВ МОЖЕ ДА Е НАРЕДИЛ ПОДСЛУШВАНЕТО НА ТОЗИ РАЗГОВОР.

114

Анонимен

преди 11 години

Тривиален. С постановката уж демонстрира хладнокръвие и самочувствие, а прозира паника, истерична логорея и страх. ТОЙ възкръсна. Баш на Великден. Седмица преди изборите Борисов воскресе! Во Всяка неделя воскресе! На няколко пъти Борисов панически въртя глава не искам да коментирам този разговор /става дума за скандалния запис между него, прокурор Кокинов и Мирослав Найденов/, не желая да коментирам

113

по кротко

преди 11 години

Съвсем правилно Г-н Бойко Борисов запази мълчание ! И аз го определям като достолепен!В България липсва морал /не само политически/ , и това е причината всяко негово изказване - дори и в частните му разговори да се изопачава.

112

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ ВОСКРЕСЕ! ВО ВСЯКА НЕДЕЛЯ ВОСКРЕСЕ! БОРИСОВ ОКАЧЕСТВИ РАБОТАТА НА ПРОКУРАТУРАТА КАТО МЪРЛЯВА РАБОТА!

111

Анонимен

преди 11 години

казах на наблюдаващия прокурор Светозар Костов е полицаите от МВР издеталестват онад мен и ми внушват че ако оттегля показанията си срещу Първанов тормозът ще спре, а той ехидно ме питаше- и Вие ще ще ги оттлите ли?

110

Анонимен

преди 11 години

ЕКСКЛУЗИВНО! ТРЕТИ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ВАРНА ПОКРИВА ПЛЕМЕННИЦА СЛЕД ДВА ОТКАЗА НА ДАНС ДА И ДАДЕ ДОСТЪП ДО КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ С НИВО СТРОГО СЕКРЕТНО!За да не бъда уволнен като разберат, че аз съм Ви подал това, ще запазя анонимност. През 2004г., в режимното поделение 28430 гр. Варна, е назначена Милена Маринова Манушева /б.р. племенница на третия в листата на ГЕРБ Варна адмирал Пламен Манушев/, след два отказа от ДАНС за достъп до класифицирана информация (на основание чл. 40 ал.1, т.4 и чл. 57, ал.1, т.1 от ЗЗКИ). Длъжността, на която е назначена, изисква тя да притежава разреше

109

ahmet

преди 11 години

В деня, в който Стела, съпругата на Мартин Димитров е в родилния дом и младото семейство очаква момиченце, в-к Стандарт публикува платена от г-н Румен Христов лъжа срещу Мартин. За мен това не учудващо, защо куклата на конци на Христо Бисеров Румен Христов плаща статии със заглавия като Секта в напреварата за СДС. Чудя се обаче как уважаван вестник с история като Стандарт се връзва на номерата на ДПС да публикува политически чистушки.

108

Мен

преди 11 години

Погледни този на снимката, чуй го какво говори и после виж какво прави. Ей затова !

107

Анонимен

преди 11 години

Светлозар Костов оказваше върху мен въздействие и възразяваше срещу това в показанията си да намесвам политика", коментира по време на пресконференцията Николов."В крайна сметка показанията ми, свързани с Първанов, не са в кориците на делото "Октопод", поясни Николов. Заради тормоза на охранителите, които го пазели, той решил да пише на главния секретар на МВР Калин Георгиев и да му се оплаче. Направил го, но Георгиев така и не му отговорил и не взел мерки. А тормозът продължавал, полицаите дори заплашвали съпругата на Николов.

106

ahmet

преди 11 години

Защо хората мразят ДПС?

105

Анонимен

преди 11 години

1130 0 Анонимен преди 2 минутиедна полицайко кято всички наричаха "леля Дора с двата мотора" ми рече че най -лесното е както съм защитен свидетел да ме оставят на оживето място, да бъда убит и те - полицаите - да кажат че аз съм избягал от тях. Или да ме вкарат в лудница и да омаловажат моите свидетелски показаният срещу тях.

104

Анонимен

преди 11 години

четете агенция София прес и гледайте канал 3 за да видите що е то полицейски тормоз....информация за натиск от страна на първанов се крие от страна на Калин Георгиев и прокурора Цветозар Костов, замитат се следите на убийството на Илия Божинов, прилага се физическа и психичесак репресия срещу защитен свидетел.

103

Анонимен

преди 11 години

Сегашно време никому нищо не правят пак си използват българските имена защо обвинявате ДОГАН завистливи гюотверени.Доган е велик политик оставете го на мира .

102

Анонимен

преди 11 години

една полицайко кято всички наричаха "леля Дора с двата мотора" ми рече че най -лесното е както съм защитен свидетел да ме оставят на оживето място, да бъда убит и те - полицаите - да кажат че аз съм избягал от тях. Или да ме вкарат в лудница и да омаловажат моите свидетелски показаният срещу тях.