59

От Сидни Австралйско

преди 11 години

Оз има 80 ОСТОВА КРИСТАЛНИОще преди ТИ да се мислиш за ЕВРОПЕЕЦ преди 2007 аз работех в европейски структури от сравнително високо ниво в Западна европа EU на другия край на Европа на 4000 км от БГ. Имаше схеми около мен източващи еврофондове. В САМИТЕ евроструктури и то по сравнително високите етажи на ЕС занимаващи се е технологични проекти а не фермерство. Докато Ви биеха шамари от Брюксел чакайки в предверието на ЕС 2007, структурите се източваха ВЪТРЕШНО още преди да се пуснат

58

кекуле

преди 11 години

До 55не е далавера за Бг защото няма кой да седне да измисли и направи топ продукт, тогава имаш 500 мио човека пазар, предимно заможен. на каква основа твърдиш, че Бг не може да печели от ЕС?

57

От Сидни Австралйско

преди 11 години

До 72ЕТО КАЗВАМ:Джунглите са навсякъде. Ако тръгнеш на юг го Wolloongolo АКО тръгнеш на север след Френската гора какво е бе? Ако тръгнеш на запад Катумба какво е! ВСИЧКО е необятна джунгла. Скрити девствени водопади към 30 БРОИЛ СЪМ лично 20!ТУНЕЛИ: под летището, под CBD са 3-4. Магистралата М2 за норт Сидни минава 2 тунела 7 км общо ПОД ЗЕМЯТА, малко преди Макуаяр Парк. До тук са към 10 тунелитеЗА МОСТА: *** не знаеш ли че под моста МИНАВА ТУНЕЛ ПОД ВОДАТА който е безплатен! НЕ знаш?

56

до спам-синди

преди 11 години

Какви джунгли в Австралия ?????Спокоино бре нестъпвалия там!Аустрелиан е просто един косъм по източното краибрежие ,а останалото е вастленд!Искаш ли да ти купя 200 кв километра пустиня?Припмни си конкурса за прекосяване на Аустелиа от Изток до Запад!Абе поне телевидение гледаи или си припомни кои австралииски серияли,филми и друга медия са били излъчвани в България!

55

Анонимен

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Kade sa tiq dzungli be pi4, hodi da lave6 nekoj drug. Tunelite sa 2 do 3 okolo leti6eto. 6to ne kave6 ne6to za parite koito se pla6tat da mine6 po most ili pat a? I naj bezkrajniq plaz e Bon Beach a?

54

Berlin

преди 11 години

4e koi ne iska Sicialni Pomo6ti 700 evro v germaniq vseki mesec , ima li takiva glupaci

53

до спам-синди

преди 11 години

Ти си като онея програми!Спечали веднага ,имаш уникалния шанс ... изкараи 1000$ от вкъщи ,честито 999 999 ния ...Шушомиго оператор с рекламна цел на Австралийския съюз ,тея номера вървяха 1994-5 !

52

Анонимен

преди 11 години

Не зная само защо никой не коментира факта, че г-н Фараж има индийски корени и родителите му също са имигранти. Или индийците, които идват в Англия от бившата Британска колония не се считат за имигранти? Нашите роми нямаха ли случайно роднинска връзка с този етнос?!?

51

Анонимен

преди 11 години

Паунд е еденица и за тежест ,по аналогия на Японското Коку! С две думи в бедните на ресурси държави-острови размера на храната е в основата.Развиването на Великобритания започва от бедноста и невъзможноста за каествен живот!Да припомним ,че се имигрира дори в пустини области кадето се изграждат колонии ,често и от каторжници.

50

batevale

преди 11 години

Няма в историята случай,Англия да не е работила срещу България.От освобождението та до сега..................

49

алилиии

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Фуклю, фуклююю, кой знае къде драйфаш чиниите оклепани с манджи и нощем вмисто да лъскаш бастуна, дращиш делирите си тук !

48

до синди

преди 11 години

Вероятно си просто някаква реклама за превличане на високо-квалифицирана имиграция в Австралия!Интересно е тоя континент защо ли е с толкова малко население???Вярвам ,че ти плщат добре отАвстралииското министерство на външните работи ....

47

lq lq

преди 11 години

Млад безработен мъж, който прави мед, обаче заявява, че ще си остане в България, защото приятелите са по-важни от парите.s gordost!!!!

46

Алекс

преди 11 години

до 35 Имигрант:Имали са Лири едно време когато лирата е била 240 пенса и са размятали шилинги, форинти и други монети. След влизането на на десетичната бройна състема 1971 ЮК и Ирландия минават на паунди.en.wikipedia.org/wiki/Decimal_DayА силиций/силикона се пишат и произнасят почти еднакво на ЕНГ та забележката е без значение.

45

batevale

преди 11 години

До мейс...На всинца ни е ясно,че това е ЦЕЛЕВО посещение...

44

tsps75

преди 11 години

Хайде и аз да се включа и да обясна на тези който незнаят и само спорят.Паунд е Английската парична еденица,а Стерлинг е Шотландската.Имат еднаква стойност,но са различни като вид.Стерлинга е вързан за паунда и сменя курса си спрямо дугите валути също като Паунда.Не е проблем да платиш със Стерлинги във Англия и с Паунди в Шотландия.Работех известно време в Алтън Тауърс,там идват хора от всякъде.И приемахме сякакви пари Английски,Шотландски,Уелски,Ирландски.

43

batevale

преди 11 години

"*** гето, където хиляди българи живеят в мизерия и са без работа".--А бе какви са тези глупости! Там живеят *** ,които само по паспорт са български граждани ,а на всякъде по света се държат като марокански скакалци .Където и да са отишли,все са ни изложили,с много редки изключения.

42

до 43

преди 11 години

Тои това иска да покаже ,няма да ти покаже богаташките квартали с 5-6 етажните дворрци,няма да ти покаже индустриялните зони ,а мизерията!Какво се чудите в САЩ къщите се снимат в 2-3 града които са определено доста над стандарта, преспективата е ниско до земята -за да са по-големи.В България колите на Гогъл вървяха с 50 см до 1 метър по голяма височина на заснимане ,само това ти изкривява размера в пъти ,а за мащабирането на сателита и детаилноста до скалта думи нямам!Отваряите си очите !

41

до 45

преди 11 години

Англичаните цялата им колониялизация започва от едно нещо-Бедност!Както и да е всъшност за 1/4 от света Великобритания е най великата страна и империя.При нас влиянието е определено да е от Америка и затова се чудим защо аджаба тея мишоци на тоя остров са с такова самочуствие!Всичкото е една и съща глупост Фураж в гетата за пред Англичаните ,а Президента в Бъкингамския за пед Бъларите!

40

Анонимен

преди 11 години

45, моли се на Бог за милост, и се разкай за погрешния си живот - всичко останало ще бъде унищожено.