105

неутрален

преди 11 години

Пак типи4на българска простотия и полтизиране на вси4ко не съм по4итател на Герб , но какво об6то има някой който е седял на задната седалка с инцидентa ? В цялята история единнственото съ6тествено е , 4е 4овека е жив !!

104

Анонимен

преди 11 години

дося ни подслушваха, вече и ни газят

103

Анонимен

преди 11 години

Автомобилът на МВР, който блъсна човек на Цариградско шосе се е движил с многократно надвишена скорост от позволената, информира сайта Гласове, позовавайки се на очевидци на катастрофата. Според тях спирачният път на колата, който още личи по асфалта е поне десет метра. Това означава, че се е движила с много над стоте километра в час и далеч над позволените в този участък 80 км/ч. Свидетелите на катастрофата твърдят, че автомобилът на полицията е бил със счупено предно стъкло от дясната му с

102

Надежда

преди 11 години

Никога не съм и няма и да гласувам за ГЕРБ, имам други политически виждания и въпреки това, в случая истината никак не отговаря на написаното.Бях в същото задръстване, успоредно на колата, за която става въпрос, но възрастният човек изскочи изведнъж противно на всякакъв инстинкт за самосъхранение.Медиите буквално могат да изкарат черното бяло и бялото черно.

101

Анонимен

преди 11 години

Като пешеходец: Да ги газят, беее. По цял ден ги гледам, на червено се втурват като полудели, на 10 метра от пешеходната пътека се хвърля на платното, прескачат се мантинели, минава се над подлези, нещо страшно. Да ги газят, че и награда да дават за всеки блъснат пешеходец, който е пресичал неправилно. Крайно време е да се научи на някакъв ред тоя негоден народ.

100

СоциаГлист

преди 11 години

Новина от последния час - Мая Манолова се изпусна на жълтите павета !

99

Анонимен

преди 11 години

за всичко е виновен пешеходеца,пресичал неправилно :) все пак минава кола на държавна сигурност,а и карал бавно и не могъл да спре.Кола за 100 000 лева да караш бавно и да не спреш значи моята е на 20 години а как спира :)

98

Анонимен

преди 11 години

Ограничението на скоростта в населено място е 50 км. Няма 80 км. ограничение в населено място!

97

Анонимен

преди 11 години

Като *** по времето на апертейд в ЮАР - "самоубил" се по особено жесток начин

96

az

преди 11 години

обикновено новините от този сорт са: Кола блъсна на цариградско пешеходец,изследват шофьора за алкохол,разследването продължава.Тези *** ДНЕС, не може да не се забележи ОГРАНИЧЕНИЕТО Е 80 той карал с 50, незабавно му е оказана помпощ ДОРИ И ОТ СЕКРЕТАРЯ!!!!

95

Анонимен

преди 11 години

Кви глупости,бе 50км в час? Сигурно са два пъти по толкова.

94

me

преди 11 години

А защо по Нова казаха, че състоянието на човека е тежко? Нали бяха само охлузвания??? Н

93

kalinka

преди 11 години

Колата на Калин Георгиев се движила с над 120 км в час по време на катастрофата01.05.2013 / 18:07 от: ГласовеАвтомобилът на МВР, който блъсна човек на "Цариградско шосе" се е движил с многократно надвишена скорост от позволената, съобщиха за "Гласове" очевидци на катастрофата. Според тях спирачният път на колата, който още личи по асфалта е поне десет метра. Това означава, че се е движила с много над стоте километра в час и далеч над позволените в този участък 80 км/ч. Свидетелите на катастрофата твърдят, че автомобилът на полицията е бил със счупено предно стъкло от дясната му страна, кое

92

Анонимен

преди 11 години

То Бочко затова лети с хеликоптер, та да не гази пенсионери!

91

Анонимен

преди 11 години

какво може да се очаква от човек който носи тениски с надпис-гангстер и е слуга на гръбави некадърници

90

Анонимен

преди 11 години

А Цецо дали е чел НПК?

89

Анонимен

преди 11 години

Най новото представление на цирк ГЕРБ - авто родео.

88

Анонимен

преди 11 години

Сигурно неформалния е наредил да газят хейтъри!

87

hidko

преди 11 години

Интересно ми е да видя какво пише в протокола. Дали пише, че са карали с несъобразена скорост, както прецакват всички ни?

86

Анонимен

преди 11 години

Калинчо нямаха край греховете ти.Знай и бате ти бойко не може повече да ти помага.