69

Аз

преди 11 години

Само с "изритване" ли ще минеме и този път.Къде е правосъдието в България ???

68

Анонимен

преди 11 години

A sega da vidime koi 6te bade sledva6tia

67

Анонимен

преди 11 години

Sega kakto e tragnalo da se zapo4ne i s dogan i sergei rymen i te si znaqt koi to4no sa

66

Анонимен

преди 11 години

E sega spite li spokoino

65

ОТНОСНО 70 И 71

преди 11 години

Тя определи поведението на Цветанов като "извращение срещу нея и децата им".-----------------------------------САМО ДА ПОПИТАМ, КАК СЕ ЧУВСТВА ТАЗИ СЪПРУГА, КАТО ЧЕТЕ ЗА ПОДВИЗИТЕ И ЛЮБОВНИТЕ ЗАВОЕВАНИЯ НА СЪПРУГА СИ?ЦВ ЦВ НЕ Е КАЗАЛ НИЩО НОВО, НЕКА ПОПРЕРОВИ В ИНТЕРНЕТ И ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВА НАИСТИНА УНИЗЕНА ОТ БЛАГОВЕРНИЯ СИ.ИЛИ ... ПАРИТЕ ПРИТЪПЯВАТ ЧУВСТВАТА!

64

Ванко

преди 11 години

Егати правосъдието, направи за смях цялата съдебна система с цветущи характеристики за личния живот, изхарчи милиони за излислени дела които естествено загуби и за капак ВСС го освободи като войвода с 20 брутни заплати и право на пенсия,сякаш нищо не е станало? Г-да от ВСС, това което правите е най-малко неприемливо за обществото, а вие ще кажете дали не предтавлява и нещо друго от библията ви НК. Жалко,че почти всички искаха да видят наистина справедливост, но уви!!

63

Анонимен

преди 11 години

2006 г., по предложение на главния прокурор Борис Велчев, Висшият съдебен съвет го назначава за титулярен ръководител на Софийска градска прокуратура, а в края на 2011 г. е преизбран за втори мандат.КОЯ ПАРТИЯ И ПРИЛЕЖАЩАТА Й МАФИЯ Е СТАНАЛА НЕДОВОЛНА?

62

м-р Х

преди 11 години

Само една от социалните европрограми върви без проблемиНай-тежко е усвояването на средства в здравното министерство

61

Гошо Тъпото

преди 11 години

Кокинов не е...бил за градски прокурор,най...много за селски и да прави...алъш вериш,със селския...пъдар.Ама и Боко,къде му е акъла да се хване с Миро и един корумпиран прокурор;да заложи авторитета на една...цяла европейска партия.

60

Сахаров

преди 11 години

Браво, Цацаров! Сега вземи и осъди 3-4 висши политици или чиновници и ще ти стисна ръката!

59

Анонимен

преди 11 години

Писмото й публикува БГНЕС."Не съм подала молба за развод с д-р Мирослав Найденов, както това твърди един политик. Изявленията му не отговарят на истината. Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми. Освен това не съм водила разговори с български журналисти по темата. Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи".

58

Анонимен

преди 11 години

Най-близкият човек на Бойко Борисов Цветан Цветанов влезе в нов скандал. Съпругата на Мирослав Найденов публично го обвини в лъжа, че се развежда. Тя определи поведението на Цветанов като "извращение срещу нея и децата им".

57

Анонимен

преди 11 години

Е това е бил градския прокурор на София. Честито на софиянци, честито на държавата.Пита се обаче, кой извади тия записи?

56

м-р Х

преди 11 години

Само за последната половин година ЕК е започнала шест процедури - в енергетиката, в околната среда, конкуренцията и цифровизацията. Пет от тях бяха образувани в един и същи ден - през януари - две в областта на енергетиката, две в околната среда и една при конкуренцията.Най-сериозно забавяне страната има в приемането на наредбите, свързани с третия енергиен либерализационен пакет. Сроковете за прилагане на европейското законодателство изтекоха още на 8 март 2011 г.

55

Анонимен

преди 11 години

Съпругата на Мирослав Найденов: Цветанов лъже, не се развеждаме

54

Анонимен

преди 11 години

БРАВО!Изритан като мръсно куче!Така му се пада!

53

BG

преди 11 години

Търсете умерени националисти. Които и да решите че са.И трябва да се гласува, за да намалим процента на твърдия електорат на ислямистите.

52

Анонимен

преди 11 години

загтлавието е подвеждащо - не са го изритали от прокуратураат, а са го махнали да не бъде началник. на 13 ще решваат дали да му приемат млобаат сам да напусен и като прокурор или да му я отакжат и да му друснат дисциплинарон уволнение което е по-тежка мярка.

51

Анонимен

преди 11 години

Кокинов знае много за магистратите на спинозните-само гледайте какво ще предстои

50

Анонимен

преди 11 години

Кабинетът на ГЕРБ стовари върху България 12 наказателни процедуриСлужебното правителство се надява да прекрати 7 от тях и да не се плащат огромни глоби на Еврокомисията