34

Анонимен

преди 11 години

Шопските селяни отиват да пълнят гушите на мазните византийци !

33

Анонимен

преди 11 години

Е колко *** народ има из форумите!!! Аз съм роден в София и може ли да попитам "кореняците" дали мога да отида за празниците в Гърция без да бъда наплют като "селянин"!?ДЕБИЛСКИ СПОРОВЕ повдигани предимно от бакшиши заложили касетофона си по заложните къщи и ревящи че няма работа!

32

Анонимен

преди 11 години

До това води супер дивотията да се влагат всички инвестиции в един град. Това затрива България. При потенциала на съвременните технологии пак караме с разбирания отпреди 100 години. И после столичани-моличани.

31

До 41

преди 11 години

Абе, муцка, ако не сме ние нито ще има кой да работи, нито ще има кой да ви размножава. Язе понеже съм се ковнАл на квартира у центъро и ги гледам тука "кореняците" - смърдят, брат та се не трае, по цял ден се местят от едното кьоше на другото, все с мърляви и развлечени дрехи от 20 години и обясняват колко деградира обществото, пропито от чалга. И за да не кажеш, че такъв е блокът - това ми е 3-ти, едни и същи са - 1/2 комунисти, 1/2 реститути. С това живучкане ако мислиш, че ме респектират...

30

Анонимен

преди 11 години

***, противна държава, плюя ти на знамето и на мижавата 1300 г. жалка история и на скапания ти народо-мат'риял. Дано да обезлюдееш и да изчезнеш така, сякаш не си била никога. Как е възможно да има такива абсурдни държави като теб, Чалганистанска Кенефландия.

29

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен столицата е правим всички ние и носим отговрност за нейната визия и аромати както и за държавата

28

ВИНЕТУ

преди 11 години

Егаси трафика,все едно гледам Ню Йорк

27

Анонимен

преди 11 години

Намаляхме с 2,5 милиона и продължаваме с пререканията. Какви столичани, каква красива провинция - 6 милиона разединени ***.

26

Анонимен

преди 11 години

После ревете като англичаните имат ограничения за българи, а вие самите спорите за това кой от къде е, да се връща или не... Никой не е виновен, че повечето неща са и се случват в София. Тук има повече работа, качествени университети, мероприятия и пр. Извинете, че желаем да си плащаме данъците във вашия/нашия град

25

Ескобар

преди 11 години

От КАТ увериха,че във всички села в България ще бъдат осигурени "зелени вълни" за прииждащите от София ***

24

Жоро гражданчето

преди 11 години

Аз ще си остана в София, защото не съм селски ***, като вас. Имам да почиствам, да разчистя мазата от зимнината от село и да освободя малко букрани за да имам, като си ходя другия път.

23

Анонимен

преди 11 години

За кой тип българи говориш? За новобогаташите ли? Да, съгласен съм - те могат да си позволят и Бали, и Гърция, за плаж, а зимата ски в Австрия. Да, така е. Преди 23 год нямаше криза и се бачкаше яко. Имаше отпуски и всеки можеше да иде или на планина или на море, а връзкарите на Балатон...ама и те бяха кинтаджии с яки връзки.Всичко си е по старому - който е имал - отива в чужбина. А който няма си седи тука.Бъркам ли или си съгласен?

22

Ime

преди 11 години

Abe to i mezdu sofiancite imalo golemi sersemi.Mi to povecheto sme ot selo ama ima...

21

Анонимен

преди 11 години

Чупка селяци! Не се връщайте!

20

до 23

преди 11 години

Заради такива като теб.

19

Анонимен

преди 11 години

до 26. Гледа от архивното порно, за ценители. Нали знаеш - те в прованса "изнемогват" и "роват по кофите" и са "онеправдани", а от всеки дюшек пари вадят, щото кътат и гледат, ако могат и вода да не пият....да ги ожалиш направо...

18

До 16

преди 11 години

Аз ще мръдна с децата до морето за няколко дни на хотел. А иначе да...ти мое си отидеш до перник, ако те не мързи. :) Ама, ако не искаш да те разконспиритат - къткай си десетките левове и виж как вървят процентите на партиите покрай изборите. Пък мое и да си поплюеш наоколо...:)

17

:)

преди 11 години

Обичам коментарите на Софиянци. Само 1 въпрос, защо по празниците и повечето почивни дни бързате и нямате търпение да духнете извън София, щом е толкова хубава и толкова ви харесва.

16

Berlin

преди 11 години

Като гледам какъв въздух дишате - мъка ми става.

15

тъп селянин до 13

преди 11 години

Личи си "столичанино" че нямаш 10 лв. да идеш някъде на почивка!Дори и не допускаш че има столичани които заминават на почивка а не на село!