3

Анонимен

преди 11 години

1 не е подигравка. Скоро ограничението ще бъде целодневно и целегодишно - просто маймуните станаха много и въпрос на няколко месеца клонът да се счупи.

2

Диана

преди 11 години

Дали има нужда от още волтаици? - Когато станат много, просто не се издават вече разрешения. А максималното количеството енергия, която ще се закупи би следвало да се заложи в първия договор за закупъване на тази енергия.. сега при издадено разрешение за изграждане на исталацията и договор за покупка на цялата произведена енергия вероятно ще се дължат неустоики.. какво пък толкова, нали ние ги плащаме, да не ги плаща слручайно шефа на ДКЕВР или министъра на енергетиката, които са ги разрешили?!

1

.rotos

преди 11 години

От 10.00 до 17.00 часа... Това е подигравка! Щом нема необходимост от елестричество да се спрат въобще до второ нареждане! Електричеството не може да се складира - то или се потребява в момента, или се губи.щом държавата нема нужда от тези мощности, защо им е позволила изобщо да бъдат инсталирани? И то - с десетократно по-висока цена, в сравнение с тецовете.Докато не почнем да унищожаваме тези мощности физически (с фотоволтаиците това ще стане много лесно) нема да има край издевателствата.