241

анонимен

преди 11 години

Ей наглец, недей да говориш за работни места, защото си на 40 и кусур години , а нямаш 1 ден трудов стаж, и войник не се ходил! А рекордната безработица в Испания напримир, пак ли ГЕРБ е виновен за нея?! Ако БСП беше на власт през последния манда или която друга партия положението щеше да бъде същото или по-лошо! Световната криза съсипа хората!

240

Анонимен

преди 11 години

Безработни винаги има при капитализма, душко герберясала. Но вашият Борисов за 4 години УДВОИ бройката. Е, кого трябва да го е срам? А? ***.

239

анонимен

преди 11 години

Станишев, твоята партия подслушваше 45 години и който не "слушаше" го пращаха в Белене! Същото това Белене, с което източихте милиарди от държавата, ти и твоите червени съратници! Последното източване беше референдума! Подслушването е приом на БКП, така че не можеш да ни заблудиш!

238

ние

преди 11 години

"Няма защо да се чудим каква е причината за 4 години да бъдат заличени 400 000 работни места." казва Сергей Дмитриевич.Ако това е вярно, следва, че през 2009 година не е имало нито един безработен??? Малко срам няма ли, др. Сергей?

237

до 250

преди 11 години

Пич, специално за зелената енергия - повече ветро-паркове и доста от фотоволтаиците са собственост на Цветелина Бориславова, която няма нищо, ама абсолютно нищо общо с Б. Б...

236

dimitar

преди 11 години

tozi kakvo se pravi na udaren.mnogo predi gerb komunetata rabotyat s podslushvane i kompromati.te nyamat programa i se opitvat da vdigat pushilka za da ne se vidi tova.zashto ne sedne stanishko na debat sreshtu boyko-zashtoto e strahlivec i ne mu stiska.

235

bo

преди 11 години

Абе мушморок червендалски, "хилядите" работни места бяха от съкратените заради кризата в строителния бранш и това се очакваше... Недей да лъжеш като дърт комунист-ленинст ! Нали уж вече сте социалисти....или така ви наредиха от Кремъл. Те ония продължават Студената война и търсят *** като вас. Трябва ли обаче останалия БГ народ да се премята по такъв елементарен начин....БСП иска коалиция с ДПС и някой друг малък партиен деец и да се краде отново като за последно. И вервайте ми, така и ще е!

234

Анонимен

преди 11 години

да дойде лошея бай тодор на ве направи промишленост селско стопанствоа после 20 години да ликвидирате и приватизиратеи да строите магистралимай за 20 години не сте построили колкото негоама нали сте слепи кучета - ще си ровите из дупките

233

uplashen

преди 11 години

Pravilo 1 - ne govorete po telefona v toaletnata, zashtoto Stanishev vi slusha !Pravilo 2 - ne govorete vuobshte po telefona, zashtoto Stanishev navsiakude vi slusha !Pravilo 3 - Govorete is navsiakude i kolkoto si iskate, zashtoto Susela shte bude izgonen na 12 Mai !

232

георги тодоров

преди 11 години

На 16 април се навършиха 88 години от атентата в столичния катедрален храм "Св. Неделя", организиран от Българската комунистическа партия. При нападението загиват над 200 души, а 500 са тежко ранени. По този повод в храма бе отслужена панихида за загиналите.как да гласувам за партия която прави първия атентат в света

231

n

преди 11 години

shto ne doiat men da poslushvat? shtoto nqma kvo a chuqt. Neka se podslushvat te se podslushvat samo takiva kato tqh. Sq cql mesec li tva shte slushame?

230

До Троен

преди 11 години

Теб не те ли интересувa товa,че Б.Борисов кaзвa нa М.Нaйденов,че пaрите сa европейски.Зa кaкво говорим aко товa не е крaжбa .

229

Анонимен

преди 11 години

а не си омерзен че твойта партия ни подслушваше 45 години целия народ и продължавате да го правите. да го кажеше някои друг щях да го разбера но да ми го каже един червен *** не мога да го приема.

228

Троен до 259

преди 11 години

Няма начин !! ПАРТИЯ =ПАРТ = част, парче от нашите пари !! Едни и същи артисти все са каймака на помията !! Читавите ги е срам да се покажат !! Нали видя " гражданските"протести итехните "водачи" !! Едни се отказаха, като видяха, че ги "яхат", другите стискат кокала и напират яко да си осребрят гражданския героизъм..

227

Анонимен

преди 11 години

За 23 години как не се създаде поне една обикновенна нормална партия.Всички излизат като от една матрица - копи пейс на предишните.Матрицата се износва и излизат все по лоши.Трябва да се бракува матрицата .

226

Троен до magdalena

преди 11 години

Сидеров е добра патерица за всеки, но се чупи точно когато трябва да се подпреш по- сериозно на нея. Сам за нищо не става !! И си го знае !! Този път ще се пазари яко !! А, що се отнася до до тези 53%, които съобщаваш - нещо си е объркала !!

225

Анонимен

преди 11 години

няма начи да има материал за бспи гербавите да не го използвотстига сте замазвали ла.ното но гербавитекакво беше с лекарите в горнате са безскруполни и ако имат материал ще го покажатно толкова са били сигурни че работата им е опечена че са се самозабравили

224

анонимен

преди 11 години

Станишев, а твоя резил да не мислиш че сме го забравили?! Сега ни тропваш Орешарски за премиер, който не даде увеличение на заплатите на учителите и се подигра с едномесечната им стачка, като я нарече седенкя! Ти ли ще говориш за закрити работни места, като нямаш и 1 ден трудов стаж?! Да не би при тройната коалиция да живеехме по-добре? Нагло комунистическо изчадие! Колкото повече се показваш, толкова повече губиш!

223

Анонимен

преди 11 години

Производството на България е сринато.Всичко на пазара е внос.Търчим по цял свят да просим пари.Превърнали сме се в държава просяк.Некадърни ли сме,мързеливи ли сме,крадливи ли сме?Ако това е вярно ,трябва да си изберем най-добрия в "просенето.Жалко.

222

Троен

преди 11 години

Още не съм забравил резила ти от преди 4 години !! Какво се правиш на ощипана мома !! Или като стана ГОЛЕМ ЕВРОПАРТИЕЦ и нещо се промени !! Все сте същите терористи, както през 1925 година!! Който ви верва - акъл няма !!! Гадни крадци и манипулатори!!! Слушай кротко как твои и чужди приятели сготвиха Бойко и си чакай резултатите на 13 май. Ще се учудиш от ниските си резултати !! *** *** сте и затова не можете да използвате ситуацията, а се надприказвате !! Омерзен бил - не го е срам !!