6

Анонимен

преди 11 години

Е това не е нормална държава, в коуто даже опозицията ни убеждава че подслушването е в реда на нещата! Бягайте братя да бягаме.. Или пък да земем да ги понабием ли за назидание първом че разграбиха и унищожиха държавата която родителите ни градиха

5

Анонимен

преди 11 години

Кризата в България е морална.Ако е само до икономика все някак ще се оправят нещата, но когаро е морал няма, тогава може да се очаква разпад. България е в по-тежко положение сега в сравнение с края на Първата световна.2 млн са зад граница без намерение да е завърнат.

4

Коко

преди 11 години

ГЕРБ се разсъхва, до есента ще се разпаднат. Като седне на премиерския стол Орешарски ще им извади кирливите ризи на тъпите гербери.

3

ххххх

преди 11 години

Мълча ли са защото Борисов и Цветанов имаха цялата власт и си правеха каквото си искат.За това са мълчали,но сега ги жеже под лъжичката.За това драпат към власта.На Цецко му излезнаха криви сметките.С всички тия номера си мислеше,че може да манипулира някои хора,защото си мислеше,че с Борисов ще са вечни.Но ги свалиха от власт и им увиснаха крачетата.

2

55

преди 11 години

Каза поканения..Този е като Найденов!Убежденията му са десни,но душата му е продажна...

1

Анонимен

преди 11 години

БСП като са толкова "морални", защо така дълго криеха за подслушванията. Те знаят за това отдаван, но го казват чак сега. Типични номера на КГБ. Само, че те не отчитат, че хората се развиват израстват. Интернет го има отдавана, а много от техните червени бабички - не...