137

Герб- проклето зло

преди 11 години

Това че Герб води над Бсп е пълен мит и фантазия! Никой няма да гласува за Герб! Та цял народ ги изгони с камъни и сопи, те съсипаха държавата, тя е във фалит, бюджета е опоскан до нула!!Хората 4 години бяха със замразени и намалени заплати, съкратени,уволнени, болни психически и физически! Смятам че българите не са мазохисти да гласуват пак за това зло Герб! Герб плащат много за тези проучвания, ако истински се проучи Герб няма да вземат и 10 %. Всичко е лъжа! Истината е че Герб съсипа Българи

136

optimist

преди 11 години

И през 2009 уж нямаше да има разлика в резултатите на ГЕРБ и БСП, а се оказа че разликата е цели 22%. И тази година ще е така, ако не и с повече.

135

Анонимен

преди 11 години

Оооо като прочета МЕДИАНА и ги подминавам ,защото знам какво ще каже Колчо ! Между другото никога до сега не е познал !

134

Васо

преди 11 години

И Костов ще успее повече този път. Ще има връщане и към него. Сидеров и Костов ще са фактори, ако се разберат след 12.05. Мила ни е свободата, колкото и да се подценяваме. Колелото на историята се врЪти, както беше казал вожда и учителя на Хаааааааааааа, Хаааа, Хаа, Хах.

133

Анонимен

преди 11 години

Абе тука пишат само ***. А тези на главната страница за кого гласуват бе спинозни ***. Ама не ви изнася. От 36 000 човека 34 процента за ГЕРБ. Айде марш.

132

tih velikan 681

преди 11 години

Uuuuu..na Mediana!!!Lujat!!!!!OTKOGA CHUVATE EEEEHHOOOO V TELEFONITE SI,OTKOGA,SKUPI SUGRAJDANI????!!!OT TOGAVA NI PODSLUSHVAT SLUJBITE!I v tova nyama nishto losho za nashata sigurnost,no problema e,che zapisite se prepravyat I prodavat na politicite na lichnosti,koito ne sa ugodni na bsp I dps!!!

131

Васо

преди 11 години

До Миро 168: Пенсионерите са повече от *** и служителите. Последните пък са скрита картинка. А има и много безработни от последните 2-3 години и недоволни собственици на разорени фирми. Но мисля, че освен подслушванията, Флоров ще ги довърши. Най-реална ми се струва анкетата на Наблюдател. Една само грешка има в подкрепата на ДПС. Повечето от тяхния електорат не четат, та затова е такъв процента. Ще има Галеви 2 след изборите, ако прокуратурата си върши работата и се снемат имунитети

130

чичо

преди 11 години

Тези "социолози" да напишат 99,98% за БСП, да млъкнат и седнат спокойно. Да си папкат паричките...до другите избори.А хората са решили как да гласуват отдавна. На 12.05 вечерта до го видя този какви ще ги плюнчи. Ще гласувам за тези, които за първи път от 23 г. започнаха да правят нещо реално, за първи път изгониха министър, депутат..за първи път уволниха подкупен висш чиновник.... и това което са направили се вижда и може да се пипне. Познахте ли за кого ще гласувам.А БГ социолозите..

129

ГЕРБ има най-много..

преди 11 години

...привърженици в Кърджали!Предимно турци и *** ще гласуват за ГЕРБ!

128

georgi

преди 11 години

Притеснително е това, БСП в момента са готови да лижат всички ***, само и само да се доберат до властта, Станишев дори пушенето иска да върне. На социалисти вяра нямам, вижте как са изпедерастиха във Франция. Колкото за послушванията, това си е предизборен трик.

127

otneseni

преди 11 години

На Борисов приятел е Ердоган, приятел му е Доган, приятел му е Пашата. С такива приятели врагове не му трябват

126

Анонимен

преди 11 години

*** не трябва да имат право на глас, да видиш тогава едни по-други статистики

125

Иванов

преди 11 години

Нищо чудно, че ГЕРБ води в проучването. Зад ГЕРБ стои ромското население в България, за което изминалите почти 4 години бяха спокойни от страна на държавата и в частност от правителството на Бойко Борисов. Та нали за ромските набези в северна България, МВР се задейства едва след като недоволство по места има опасност да прелее в бунт. Ромите обичат Борисов и това показаха на референдума, който по същество беше против едно решение на правителството, а пък на изборите може да има и кебапчета...

124

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Вече не знам , дали е СТРАНДЖАТА или някой от десетките хора, които го бъзикат имитирайки го, обърках се:)))...ама това са грешни пари, да ги бяха похарчили за нещо по-стойностно!

123

безпартиен

преди 11 години

Аз съм сравнително аполитичен, мислех да гласувам за ГЕРБ, но след като чета постовете на СТРАНДЖАТА и още няколко човека, ГЕРБ абсолютно ми опротивяха, не искам такива луди и фанатици да ме управляват....

122

Пурко

преди 11 години

Вижте сега, няма какво да се лъжем...избора е между тези две партии, или тотална смяна, а безкръвни революции няма.........ще ми се да гласувам за някоя малка партия, но не искам гласа ми да отива на халос, БСП ми се виждат малко по-читави обаче..

121

Червен Кольо

преди 11 години

Червен Кольо от Медиана защо се прави на социолог,а не си заеме мястото в листите на БСП.

120

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ трябва последват НДСВ и да се заличат като партия.

119

Анонимен

преди 11 години

Ataka, братя

118

Анонимен

преди 11 години

След две седмици ще стане ясно коя агенция за кого работи, всеки ден тотално различни прогнози , пълна пародия са тези агенций.