185

Анонимен

преди 11 години

КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЕ ПОИСКАХА ПРОШКА ЗА ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИТЕ УБИТИ ОТ ТЯХ БЕЗ ПРИСЪДА НА 9-ТИ 1944 г ! САМО ЗА 3 МЕСЕЦА СА УБИТИ НАД 30 000 БЪЛГАРИ, КАТО СА ГИ ЗАРАВЯЛИ В ОБЩИ ГРОБОВЕ! ПО ТОВА ВРЕМЕ Е ИЗБИТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! ВСИЧКИ БОГАТИ ХОРА, ЗАВЪРШИЛИ НА ЗАПАД СА УБИТИ, СЕМЕЙСТВАТА ИМ ИЗСЕЛЕНИ, А ЦЪРВУЛАНИТЕ СЕ НАСТАНЯВАТ В ГОЛЕМИТЕ ИМ И КРАСИВИ КЪЩИ!

184

Анонимен

преди 11 години

Нови избори стари приятели!Станишев и Лютви - две влюбени душиНежни, крехки, палави дорилюбят се те от ранни зоридве вечно влюбени души!

183

до 229

преди 11 години

Ето това би било сериозна новина - къде са милиардите на другарите!Но ако питате Позитанци - неее - много "по-важно" е "нарушаването" на правата на мафиотите с подслушването им! Аз пък съм ЗА такова подслушване!

182

Анонимен

преди 11 години

Освен на терор и убийства от 1920 чак до 1989 год., през 1995 г. социалистите подложиха и на финансов терор народа ни когато при Жан Виденовото соц. управление създадоха изкуствена 3000 % инфлация с цел връщане на жълти стотинки вместо взетите милиони от червените кредитни милионери, всичките до един от БСП!

181

ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ

преди 11 години

Как са преминавали акциите на четата? "Атанас Премянов застреля свещеника... Атанас Премянов уби с дърво гайдаджията и му отряза ушите.... Георги Янчев уби Г.Б., а Атанас Премянов му отряза едната ръка и единия крак... Тодор Грудов и Георги Янчев стреляха през прозореца и убиха Г.И., както си вечеряше с децата... Атанас Премянов разпори с ножа си капитан Б., отряза му ръцете и краката и след това бръкна в корема и му извади червата и след това дробовете и ги закачи по пироните на вратата."" С такива терористични акции са закърмени днешните социалисти, предрешени комунисти!

180

231

преди 11 години

Това кога е станало, преди или след като ги "изпуснаха" професионалистите от ГЕРБ :)От ГЕРБ трябва да си траете за Галеви, че цяла България знае кой ги пусна през границата с с част от откраднатите милионите.

179

ФАКТИ И ДОКУМЕНТИ

преди 11 години

Из цялата страна плъзват терористични банди и чети. Ето част от самопризнанията на Тодор Грудов, водач на една прочула се през 1924 чета, и неговите четници: "Откраднахме два овни.... нападнахме къщата и му обрахме 60 хил. лева.... убихме двама селяни... ограбихме общината, взехме всички пушки.... нападнахме селски къщи, ограбихме около 40 хил. лева и два коня... " и т.н. и т.н. Една мин. част от това, което са вършили дедите на днешните социалисти, които подложиха на финансов терор народа ни! Спомнете си изкуствената 3000 % инфлация при Виденов с цел връщане на стотинки вместо взетите милиони

178

Анонимен

преди 11 години

МАФИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДСЛУШВАНА! ТОЧКА! ЗА 20 ГОД. РЕЖИСИРАН ПРЕХОД ОТ СОЦИАЛИЗЪМ КЪМ ДИВ ЧЕРВЕН КАПИТАЛИЗЪМ СЕ ВИДЯ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПРОКУРОРИ И СЪДИИ РАБОТЯТ ЗА МАФИЯТА! ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ИСКА ПРОКУРОРСКО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ДА НЕ ЗНАЯТ КОЙ И КОГА СЕ ПОДСЛУШВА, ЗАЩОТО ВЕДНАГА ЩЕ ГО ПРЕДУПРЕДЯТ! А ПОСЛЕ СЕ ОПРАВДАВАТ, ЧЕ МВР НЕ Е СЪБРАЛО ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА! ТАКА ПУСНАХА НА СВОБОДА СТОТИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗА 20 Г. НЯМА 1 ОСЪДЕН ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА! ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ МАФИЯТА И СЪДЕБНАТА НИ СИСТЕМА СЕ ПАЗЯТ ВЗАИМНО! НЕ МЕ УЧУДВА КАНСКИЯ РЕВ НА СТАНИШЕВЦИ, КОИТО СЕ УПЛАШИХА ДА

177

Анонимен

преди 11 години

Всички УПРАВНИЦИ ,ПОЛИТИЦИ,ЕЛЕКТОРАТ,*** ,.....в ГЕРБ ,...СА ДОШЛИ ОТ 3-НАТА КОАЛИЦИЯ !

176

безобразие

преди 11 години

Как така нямат доверие на калинките ,назначени от Цвъки в съд.система?!

175

Анонимен

преди 11 години

Дори и да е имало нерегламентирано подслушване, какво от това?! Няма изтезавани, няма убити, както е било по комунистическо време, когато в МВР са изтезавали хора, които са говорили срещу комунизма, забележете, достатъчно да е имало дори само приказки против властта и виновните са били затваряни и изтезавани! До като сега се е подслушвала мафията за доказване на извършени престъпления! Не случайно Станишев, Местан, Сидеров, Кунева и Костов в един глас гракнаха срещу подслушванията! Защо бе, от какво ви е страх толкова, ако не сте извършили престъпления?!

174

до 165

преди 11 години

До До 88"Дори само за пример да дадем онези с милионите лева гаранции"Ха, ха, ха... Майко милааа.. Гаранциите били "пример" за нормативни документи!?А ти си типичен пример за *** ***!? Нерде гаранции, нерде нормативни документи! Все едно да кажеш, че слона е лъв или нещо такова! Ако имаш по някакви неведоми пътища диплома за юрист вземи! я натикай в тоалетната, другарю! *** то всички юристи от Позитано са с твоите "компетенции"! Избират ви явно с "конкурс" - Манолова, Миков и т.н.

173

Анонимен

преди 11 години

ЯСНО СЕ ВИДЯ КОИ СА ПРОТИВ ПОДСЛУШВАНИЯТА НА МАФИЯТА ТОВА СА СТАНИШЕВ, МЕСТАН, СИДЕРОВ, КОСТОВ, КУНЕВА, КОСТОВ И БЪЛГАРСКИЯ МИСТЪР БИЙН СМЕШНИКА СЛАВИ БИЙНЕВ! ВЕЧЕ НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО КОЙ ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И КОЙ Е ОБВЪРЗАН С ТЯХ И ГИ ПАЗИ ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО МВР ДА РАЗКРИЯТ ПОРЕДНАТА ИМ ДАЛАВЕРА ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

172

Анонимен

преди 11 години

Еййй нагли бееее. О*али са се и пак викат пред всички "Гордеем се" е това са изтински мъже...

171

Анонимен

преди 11 години

Публикувайте СТАТИСТИКАТА за Бг-СЪД.СИСТЕМА !--99%,ОТ ЗАПИТАНИТЕ ,....НЯМАТ ДОВЕРИЕ НА Бг-СЪД.СИСТЕМА!Само 1%,имат доверие ,но те са служители ,на Съд.система !

170

Анонимен

преди 11 години

Братя Галеви на тайната среща се оплакали на Румен Петков, че били подслушвани и ето сега е момента да бъдат реабилитирани. Нашите хора се заеха!

169

Девиз

преди 11 години

Девизът на ГЕРБ:И на калъп на те хванат - ОТРИЧАШ !

168

Анонимен

преди 11 години

В предаването на Люба Кулезич се изнесоха факти за скритите над 30 милиарда в ошфорни фирми из целия свят откраднати от социалистическата върхушка от БСП! Скоро ще бъдат изнесени имената на българите, притежаващи сметки от милиони долари в тези ошфорки! Освен, че сметките са на поставени лица има и сметки на имена на политици, социолози, дъщерята на Костов, на Г. Гергов, Овчаров, Кунева и т.н.! Ще им лъснат крадливите червени *** на някои политици, бизнесмени, олигарси, които ограбиха народа и за това сега сме бедни!

167

Анонимен

преди 11 години

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно оправда в четвъртък бившия заместник-вътрешен министър Раиф Мустафа и бизнесмена Росен Маринов, обвинени за участие в корупционна схема, след като бяха зрелищно арестувани от ДАНС през пролетта на 2009 г. Правосъдната ни система е истинско МЕНТЕ!

166

Анонимен

преди 11 години

Борисов не е добър политик,щом допусна алчните пенсии да изядат резерва!