19

Анонимен

преди 11 години

Добре,несъобразена скорост може да бъде и 20км/час, шофьорът- 36 годишен (не е някой тинейджър). Просто дете, оставено без надзор. На всеки шофьор може да се случи, и да не е пил, и дори внимателно да е карал. За мен това са най-вече безотговорни родители.

18

Мирослав

преди 11 години

"Даден му е талон за кръвна проба"? Каква е тази нашата държава?Той убил детето на място, те в болницата го пращат?Ами да го задържат веднага, ченгетата го карат да дава проби за алкохол в болницата в тяхно присъствие и после направо в ареста, да си чака делото за убийство!!! Дано поне да го вкарат да лежи доста!Писна ми от тъпите закони-убийство по непредпазливост и незнам си кво!Всеки нарушил закона в панделата!Но там не да спи и да гледа тв, а да бачкат яко!Ако трябва баластра ще правят!!!

17

Анонимен

преди 11 години

Хубаво сте преписали от Блиц, ама колата е "СубарУ", само с копи-пейст не се прави журналистика. Вината на родителите, оставили 4 годишно дете само на пътя е толкова голяма, колкото и на шофьора.

16

Анонимен

преди 11 години

Детето само ли е пресичало? Доста е странно 4 годишно да се движи само по улиците...

15

бачи кико

преди 11 години

Само дето този район е населяван предимно от #%$^%^& .. и по всяко вероятност чаавето не е пресичало, а е било метнато пред колата от родители и роднини с цел изнудване на работещия данъкоплатец!За нещастие/щастие спирачките не са се оказали достатъчно здрави и сега имаме един па****т по-малко.

14

Разбирачев

преди 11 години

" ... било блъснато от движещ се с несъобразена скорост лек автомобил ... "Определението за несъобразено скорост е просто, но не го пише в закона - несъобразената скорост е скоростта, с която си се движил, когато е станало произшествието. Няма значение дали скороста е била 1 метър/час, 100 метра/час, 1 км/час, 2 км/час, 5 км/час, 10 км/час, 20 км/час или 50 км/час или повече. Жалко за детето. Къде са били родителите му? Това може да се случи на всеки, колкото и много да внимава при шофиране.

13

jj

преди 11 години

Дори новина за трагедия не можете да напишете като хората.Крайно време е да ви заведат на курсове по правопис.СубарО - браво днес бг - невероятни сте...

12

Анонимен

преди 11 години

В България си недостоен за живот, ако нямаш четири очи и рефлекси на пантера.Споко. След някое и друго поколение ще задминем кенийците в бягането в олимпиадите...

11

наблюдател

преди 11 години

Ами при положение , че в 18:30 , в най-оживеният трафик, на централната улица, се правят гонки в Казанлък например, от някакви пикльовци с БМВ тип гурел (нямам нищо против марката) резуртата е точно този.Докога?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Какво още трябва да се случи за да се вземат мерки??????????????????????????

10

знаещ

преди 11 години

до Лукова глава.. Колко бавно да караме??? Първата катастрофа с автомобил е била във Франция с 4 км/ч и....сега какво да правим - да се забранят колите и няма да има катастрофи.Въпросът е всики да спазва правилата - и родители,и пешеходци,и водачи...Сега съд и за родителите,дето са оставили детето без надзор или май повечето не знаят,че има Закон за това.Най-лесна е песента - шофьора е ВИНАГИ виновен..

9

Анонимен

преди 11 години

жалко за момиченцето

8

Анонимен

преди 11 години

заради демокрацията започняхме да караме западни коли и ето го резултата!! Да върнем комунизма!

7

естествен отбор

преди 11 години

Законите на Дарвин в действие!

6

знаещ

преди 11 години

Голяма трагедия!!!! И пак несъобразена скорост - колко е??? - 30,40,50,60....100???При движение в населено място е 50,ако няма друго ограничение.Проблемът е,че НИКОЙ не е застрахован да му изскочи дете отнякъде, оставено без надзор - особено на тая възраст...Съболезнования за родителите и за шофьора - ако е карал в рачките на Законе е лошо стечение на обстоятелствата, а ако е друго - да си носи последствията

5

Анонимен

преди 11 години

Не оправдавам водача, но децата на 4 годишна възраст не би трябвало да пресичат сами. Къде са родителите на това дете?

4

Лукова глава

преди 11 години

Карайте ВНИМАТЕЛНО и по- бавно. Бързането не си струва риска.

3

нечовек

преди 11 години

Сега,ако Субаруто е било импреса с дебела бурия отзад и допълнителни копчалъци за излитане,работата е ясна.....Тук във Варна има едно такова синьо със звездички,то не бяха форсажи,не бяха дрифтове,докато не поправи един стълб челно и миряса......По принцип винаги,когато има новина за БМВ или Субару,съм нащрек

2

Анонимен

преди 11 години

Е,щом не е отчетено алкохолно съдържание в кръвта му значи няма проблеми , да му връщат ключовете.

1

vesko

преди 11 години

Блъснал го е *** с лека кола.