51

Крив макарон

преди 11 години

Днес бг защо спите : Цецо крадеца е на разпит

50

Анонимен

преди 11 години

От село чавдар об6тина доспат,бив6ият кмет на чавдар Деян Деянов Кехайов има сив голф и внукът му живее в София,има голяма вероятност дае той,Деян Кехайов е от ДС от 1970 г.Деян е най мразеният човек в об6тина Доспат и най мръсният предател на народа от ДС.На Всичките близки и роднини нее прощавал най големият *** от родопите.Когато го разкриха чее от ДС веднага получи диябет които щего мори докато пукне.

49

Анонимен

преди 11 години

Никакви пари не са дадени .Тези които държат каналите от 30 икусур години светнаха на отворкото ,ние караме влака и не можеш да слезеш когато искаш ти.И ТЕЗИ ...........

48

от 54

преди 11 години

Плащаш си за постъпката и имаш право да си друг и свободата да се развиваш.

47

до 19

преди 11 години

Оправи си ти морала. се пак е дете и най-вече човек, ако за теб човека не е нищо, пък бил той и престъпник. И престъпникът има шанс да се промени, това е закона за развитието. Зъб за зъб и око за око е неработеща фраза в човешките отношения и общество.

46

Анонимен

преди 11 години

А МАЛКО ДРОГА НЕСАЛИ И ДАВАЛИ , ДА Е ОЩЕ ПО ДОБРЕ , НАЛИ БАЩАИ ТОВА ПРОДАВА НА ДЕЦАТА , ОТ ТАМ ИМАТ МИЛИОНИТЕ

45

Анонимен

преди 11 години

Доскоро ЕРП-та твърдяха, че те не са искали увеличение, а промени по веригата производство-пренос-разпределение-доставка. Но според доклада на ДКЕВР ЧЕЗ настоява за 22.13% увеличение за пренос ниско напрежение, както и за поскъпване на цената за достъп. ЕВН пък смята, че цената за достъп за битовите потребители трябва да скочи със 74.16%, а за фирмите с 59.39%. От Енерго-Про са заложили 40.86% увеличение на цената за пренос на ниско напрежение от 1 юли.

44

Анонимен

преди 11 години

Причината за шоковото поскъпване са новоприсъединените ВЕИ мощности, заяви преди дни шефката на ДКЕВР Евгения Харитонова. Отделно ЕСО и НЕК настояват за над 60% скок и на цената за достъп до електропреносната мрежа от 6.48 на 10.48 лв. Почти двойно увеличение е поискано за т.нар. невъзстановяеми разходи за двете американски централи Марица-изток 1? и Марица-изток 3?. АЕЦ Козлодуй и ТЕЦ Марица-3? също настояват за увеличение на тока между 6 и 7%, а ТЕЦ Бобов дол 14.54%. За ТЕЦ Варна скокът трябва да е около 16%, а за Марица-изток 2? 18.29%.

43

!

преди 11 години

Смърди,смърди,чак не се трае..

42

Народът

преди 11 години

Нищо добро няма да видим от престъпници във властта. Всичко е ясно ,че Лара похители по поръчката на Буда и Папконосеца Ухо.

41

Iavor

преди 11 години

Ти си прав, 45, трябва да се търсят хора, гравитиращи около МВР !!!

40

...

преди 11 години

Ай донт гив а фак..

39

Анонимен

преди 11 години

До 42 - Кривоглед:Много точно попадение ! Кой може да рискува да остави отвлечената Лара до МВР, освен някой, който не го е страх от МВР ????Направете си нужните изводи !

38

Анани

преди 11 години

До AnonimИ кой каза, че са я държали в района?

37

Анонимен

преди 11 години

Токът ще поскъпне със 176.94% от 1 юли. Това е проект на Националната електрическа компания и Електроенергийния системен оператор. Двете държавни дружества са внесли в ДКЕВР предложенията за промени, според които добавката за зелена енергия ще скочи от сегашните 11.10 лв. на 30.74 лв. ЧЕСТИТО ТАВАРИШЧИ. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НА 12 МАЙ ЗА КОМУНИСТИТЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ И ВИСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЖИВОТНИ ОТ ОБОРА.

36

Кривоглед

преди 11 години

"Спроед Блага Георгиева друга особеност на отвличането на Лара е и освобождаването на детето в близост до РПУ, а не в покрайнините на София, както при други отвличания." То остана и в покрайнините да пуснат 10-годишно дете

35

Анонимен

преди 11 години

А клецали ли са я?

34

Анонимен

преди 11 години

"Похитителите на дъщерята на Евелин Банев-Брендо - Лара, са измисляли различни истории, че я пазят. Държали са се с нея много нормално, разказва майка й Моника Добринова в интервю за "24 часа"."Така е, родната полиция ни пази, както се пееше в една песен.

33

Анонимен

преди 11 години

Нещо има шменти-капели!

32

Анонимен

преди 11 години

Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е на разпит в Столичната следствена служба, съобщи БНР.Най-вероятно той е извикан във връзка с досъдебното производство, образувано срещу директора на ГДБОП Станимир Флоров, съобщи БГНЕС.Той бе временно е отстранен от длъжност на 19 април със заповед на вътрешния министър Петя Първанова, а досъдебното производство е за подкуп в особено големи размери.