40

Анонимен

преди 11 години

Браво Миглена мачкай бандитите и мутрите престъпниците и разбойниците от Герб

39

123

преди 11 години

Когато децата не знаят своите родители, какво можем да очакваме от тях? А сред герберастията явно има много такива. Затова не чуваме дори от най-високо място чисто човешките думи за уважението към своите родители, за обичта им към тях. Народ без корени не може да прокопса. Явно точно това иска варварската орда, която ни тормози последните 4 години.

38

Анонимен

преди 11 години

Кунева,Първанов,Стоянов,Костов,Кобурготски,Станишев,Доган,Сидеров,Борисов,Цветанов,Янев те трябва да бъдат съдени а не избирани когато проумеете тази истина България ке я биде.

37

Орлин

преди 11 години

Браво на Кунева. Отново точно в десятката!

36

Глас народен

преди 11 години

Госпожо йес или Пръмова и всички които до сега се изреждахте върху народа български знайте че народа веч не може да ви търпи изатуй на 12ти ще ви изпрати в небитието заедно с кликата която ви подкрепя запомнете.

35

Nikoleta

преди 11 години

До един НЕблагоразумен, да не кажа НЕнормаленДа, великите ви безкористни НДСВ министри Христина Христова, Лидия Шулева и Милен Велчев ЛИШИХА обикновените български деца от детски надбавки, за да ги удвоят за *** ***!!! Само това е достатъчно да не видите никога повече власт и да не може партийката ви НИКОГА ПОВЕЧЕ да не надмине 0.01% гласове на изборите (този 0.01% ще се дължи на кандидатите ви и техните семейства)

34

Елена

преди 11 години

Кривомуцунева е умна и интелигентна, но в същото време крадлива, нагла и лицемерна! Абе като са толкова учЕни, защо се врат в политиката? Защо не направят свой бизнес, да печелят и да се доказват всеки ден колко са можещи и знаещи? Очевидно лапачката в политиката е нещо, което ги привлича неудържимо и тези болни за власт хора се лепят за нея като мухи на мед. Тази лъжкиня, дето вкара с измама в Европарламента Антония Първанова, сега с кои очи пак иска гласовете на излъганите наивни избиратели

33

форумец

преди 11 години

Кой го интересува какво е казала Кунева? И защо непрекъснато се пише за нея?Кой плаща за това?Точно така преди време се появи лицето на Бойко Борисов,и започна да дава оценки на всичко,което ставаше в държавата.след което стана МП,и разгъна чадъра над всички мафиоти в страната,с изключение на пряката конкуренция на кукловодите му!През негово време чадъра се разпъна над Цар Киро,Братя Маргини,Братя Галеви(все дребни риби) и нищо не се чуваше за Пашата,Прокопиев,***. Лукойл без измервателни уреди!

32

Анонимен

преди 11 години

Докато не се приеме нов закон за образованието и не се пенсионират на 55 години даскалите образованието ще бълва неграмотни. Как искате един дъртак или дъртачка в критическа възраст да обучава млади 10-15 годишни деца. Че те имат 45-50 години възрастова разлика. Училищата записват масово "мъртви" души за ученици, а даскалите не карат часове и вземат по 1000 лева заплати. Страшно е в образованието!!!!

31

Анонимен

преди 11 години

Ако искаме пак да се гордеем ,че сме Българи да гласуваме за г-жа Кунева

30

Анонимен

преди 11 години

Ееей, Кунева, акъл в главата ти не дойде. Не е хубаво като цяло да се настройват хора един срещу друг, но по-грозно е, че ти се опитвашда заблудиш сега всички тези възрастни хора, които ограби преди време!

29

Психиатър

преди 11 години

Само пълен *** би взел крадливата и вредна за България Пръмова - Кунева на сериозно.Чрез нея комунистите искат да разсейват гласове на *** и ***, като после ги присвоят за себе си.О, нещастен народе! Как може да допускаш изобщо такива нагли недоразумения като тази комунистическа *** ***, да се изправя пред теб и да лъже като ***?!

28

Черен Петър

преди 11 години

Не е достатъчно да си грозен, за да си цар като Иван Грозни.

27

отговор

преди 11 години

Та,по точно какво открадна,тъпанарю???Вкара ни в Европа,осигури ни еврофондове , които едните крадяха,а другият ги пропиляваше. Че за четири години , една наполовина построена магистрала не можа да завърши.Един завод за *** не можа да построи..С отпуснатите еврофондове , се построи мост на Дунав,който сега изглежда като паметник , защото няма пътища до него.Строят детски домове , защото всеки човек от провинцията или трябва да е безработен или да дойде с децата си в София.Реши проблемите н

26

един наивник

преди 11 години

Да, през перида от 35-39 год. ,наистина България дръпва много напред.Главно със селскостопанското си производство и НВ Борис III.Разлика между НВ и Симеон -от земята до небето. Подобно сравнение е неуместно.Основна причина за спасяването на българските еврей , има точно НБ Борис, което сега деликатно се игнорира.Абсолютен авторитет за Хитлер.Винаги съм го имал за изключителен политик,мъдър ,умен и достоен ЦАР,,но да правя сравнение мевду него и синът му!!!!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Куневицо, много е грозно след като нагло си крала, крала, та си се оляла, да се правиш на света вода пред същия този народ, чиято кръвчица пи години наред. Въртя си далаверките, въртя, сега седнала да разказва приказки. Ама то за всяко прасе идва Коледа, силно се надявам българина да е дошъл в съзнание и да гласува по съвест, а не продавайки гласа си на крадливите маймуни, които 23 години го въртят на чеверме над бавен огън жив.

24

Дядо чеп

преди 11 години

ПОЧТИ ТОЛКОВА ГРОЗНО КОЛКОТО ДА СЕ ПРАВИШ НА ДЕМОКРАТ

23

един наивник

преди 11 години

Стига бе,шегабжия.Ти някога чул ли си ,ругаейки Тройната коалиция , как Борисов "деликатно" забравя да спомене и СимеоН и НДСВ.?Кой му прицвои званието,Генерал-майор ,а след това и Генерал-лейтенат за нищо свършена работа.А,да Георги Първанов,беше май,а ?Защо забравяте , че Борисов е бил член на БКП и кандидат за ДС?Или пък Цецка Чачева се е гордеела , че е била член на БКП?Виж,Кунева е нещо друго.Нито е била член на БКП , нито на ДС.Ама е била Комунистическа снаха! Е,това наистина е друг

22

istina

преди 11 години

Goliama 4ast ot mladite stanaha robi na zapada, a tezi , koito sa v Bg stanaha robi na pensioneri i zigani, za6toto upravliava6tite otkradnaha tova, koeto starite zarabotiha.Tova e istinata

21

Анонимен

преди 11 години

Опала... Кунева май е член на "Тристранната комисия"... само дълбоко изгубен *** ще гласува за нея :)