37

Анонимен

преди 11 години

Повтарям - когато и каквото да съм потърсил в българия - от авточасти до електроника - в Русия избора е поне 5 пъти по-голям! А и не крият цените както правят българските разбойници! Не че харесвам олигархичното управление и руската мафия - но правете си извода ние къде сме в сравнение с тях!

36

до 25

преди 11 години

Михаил Ходорковски

35

Анонимен

преди 11 години

Има и нещо друго което ми направи впечатление - за едни и същи китайски авточасти в България освен че не им пишат цените в сайтовете за авточасти, но и не пишат че частите са внесени от Китай! За голяма моя изненада в почвечето руски сайтове - освен че цените на същите авточасти ги пише, но изрично е написано ако частите са китайски!

34

Анонимен

преди 11 години

що търсиш по българските сайтове,ти езици не знаеш ли,ами живеем в Европа ,всичко се доставя до врата ТЕ taxiteile de

33

от 36

преди 11 години

Ти дето си ми сложил минуса, трябва ли да ти казвам че всичко което не го намирам по българските магазини (Нали уж сме в ЕС) го намирам в много руски сайтове - и то с определена и показана цена ! И не само това - избора е много по-голям в руските сйтове имагазини отколкото в европейската държава България!

32

от 36

преди 11 години

Искам да попитам този дето ми сложи минуса дали не е трябвало да помисли малко преди това? Положението в България е трагично! Няма такава мафия, няма такъв бандитизъм !

31

до 25

преди 11 години

а сте чули случайно руслки олигарх ГОЛЯМ ФИЛАНТРОП създател на Фодация лекуваща нещо си ...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Абе, ти днеска ли се роди. ФоНдациите не правят почти нищо, само изпират милиарди под красив лозунг !

30

Анонимен

преди 11 години

В България обикновено не можете да откриете цената на много авточасти в интернет сайтовете,, в България не можете свободно да си купите декодер за кабелната ТВ - защото от 2009 г. българските бандитски кабеларки се оказа че са се договорили с магазините за продажба на тези устройства - да не ги продават свободно! В Русия се оказа че абсолютно всичко се продава свободно, цените са обявени в интернет, да не говорим че избора е много по-голям в тази неевропейска държава!

29

до 30

преди 11 години

много си глупав брато

28

Кейн

преди 11 години

Хубава статия,но и на американските милиардери жените не раждат по синорите,а в тази класация на руски милиардери руснак няма.Тя Библията си го казва-бедните все по бедни,за тях е световната икономическа криза,въпросът е къде сме ние?А и още един-какво всъщност е богатство,много от тези милиардери имат само купища зелена хартия и като Березовски бързо стават на нула.А България е богата-има най-ценното,за което ще се водят войните на бъдещето-Водата

27

от 29

преди 11 години

Ще дам един пример - всичко което съм търсил в интернет се продава свободно в Русия и то с ясни цени - (от части за коли до декодери за кабелна тв) - нищо че тя не е в ЕС! Докато същите стоки ги няма на "европейския свободен български пазар" !

26

Анонимен

преди 11 години

Сега ние правим Руския капитализъм

25

анонимен

преди 11 години

до 19Защото си приличаме, близки сме по народност.

24

Анонимен

преди 11 години

В България е по-тежко положението (в сравнение с това в Русия) - иска ми се да дам примери но няма да го направя!

23

Анонимен

преди 11 години

В България милионите са в ДС,а в Русия в КГБ.Който не се отчита на БКП-БСП в България го снайперосват,а в Русия ги тровят.Така че комунизмът е финансовата пирамида.Народа е в основата на пирамидата,а на върха са олигарсите.

22

Анонимен

преди 11 години

Така е,русия е богата държава с беден народ,там 70 годино властваше комунизма и им проми мозъците,правят паметници на сталин а тои е масов убиец.Имат си мавзолей на един от първите терористи в света,абе кво да ви разправям...жалка история

21

Анонимен

преди 11 години

Да сте чули случайно руслки олигарх ГОЛЯМ ФИЛАНТРОП създател на Фодация лекуваща нещо си на другия край на земята , аз не съм чул.

20

Анонимен

преди 11 години

23 а днес не я ли грабят твоята русия

19

кестар

преди 11 години

проста сметка... 23 год х 365 дни прави грубо надница от 2 100 долара на ден вкл. недели празници и делници или с други думи от часа на падането на комунизма до сега ... как става без КГБ, МУТРОЧЕНГЕДЖИИСКИ ПОХВАТИ, РЕКЕТ, ДРОГА ,ПРОСТИТУЦИЯ, И Т. Н. в същото време умират толкова деца от глад... на кой Господ се Кланете Болшивики ***....

18

Анонимен

преди 11 години

5 % милионери и милиардери все другари от службите и техни близки и 95 % обикновени хора. Наскоро научих нещо много интересно - оказа се че в суперлуксозния египетски курорт Шарм Ел Шейх почти всички нападнати и нагризани от акули са руснаци!