40

чичо Митко

преди 11 години

И така като сме почнали, защо не казвате нищо за земетресенията в Иран? Или явния "тероризъм" в америка е по интересен? Вчера имаха трус 7.8 и очакват стотици жертви. Миналата седмица имаха пак над 6 с много жертви. Дали е случайно? А да, не вярваме в конспиративни теории. Ми значи господ ги е наказал. Само дето господ е един и същ и за мюсулмани и за християни...

39

БУЛТРАС

преди 11 години

Мдааа.Иран трябва да си понесе инициативата.

38

bg

преди 11 години

Kakvo se u4udvash 4i4o Mitko,toi e gjaur.I na drugata strana na sveta da otide gjaura si e gjaur.

37

чичо Митко

преди 11 години

Не вярвам просто колко заблудени хора има да вярват на телевизиите. Още повече не вярвам, че може да има човек, който говори Български език и се обявява за американец и обижда народа си!Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

36

bg

преди 11 години

I az sum amerikanski grajdanin ama ne se gordea s tova.

35

bg

преди 11 години

Amerika podkrepja islama.

34

Hans Rus

преди 11 години

Големи експерти се извъдихте бе мишки - комунистически шушумиги. Какви конспирации само измисляте. Аз живея в Щатите , американски гражданин съм И съм горд от това!Пфу нещастни червени червей - презирам Ви!!!Да живее АМЕРИКА!!!

33

От Бостън

преди 11 години

4. Докторите днес говориха за пироните , метални парчета , шрапнели , по телата на хората . На двама братя са ампутирали по един крак . Майката на починалото момченце е с рана в главата в критично състояние .Материала , който са използвали за експлозия ( е не от липса на пари ) , а да не се открие кой е купувал материалите . Ако посетиш болниците , където са тези ранени хора , и се консултираш с докторитв , ще ти замирише по отблизо !

32

Do momi4eto na 17

преди 11 години

Ako naistina si na tolkova,to na 11.09.2001 si bila vse o6te po pampersi.Na taya data nyama i edin evrein na rabota v kulite bliznazi.Pri4inata:i zru,fbr i vsi4ki ostanali razuznavatelni slujbi v us,rabotyat za tyah.Ako si ve4e po pra6ki,moga da te osvedomya i po drug na4in...

31

bg

преди 11 години

do #38-sveta trebva da e na stranata na buntovnicite.

30

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Ами ако се окаже, че индиански "бунтовници" си искат земята от "режима" на Обама?

29

Анонимен

преди 11 години

Да се забрани вноса и производството на тенджери под налягане от СЕГА!

28

bg

преди 11 години

Terorista s tendjerata.

27

Анонимен

преди 11 години

Безмозъчни *** от същата терористична организация, която ежедневно взривява и убива невинни цивилни в Сирия, поръчково взривиха и Бостън. Трагедията в Сирия е ежедневна и повтаряща се, тука е станала само един път и с много по-малко жертви. Същите тия терористи, които взривяват в Сирия, според медии там са "бунтовници" и "борци за свобода срещу режима на Асад", а в Бостън са "терористи" и "народни изедници".

26

до Момиче на 17

преди 11 години

(от момиче на 9) - ...аххахахаххха... Това по телевизията ли го казаха???... :)))

25

9667

преди 11 години

Няма "терористичен" акт, извършен на територията на САЩ през последните 3 десетилетия, в който американските тайни служби да нямат пръст! Това са документирани факти и са достъпни за всеки един, желаещ да се информира по тема!

24

Анонимен

преди 11 години

EIIII TIA HAMERIKANZI ........ SAMO TE SE CHUVAT , DRUGI HORA NIAMA LI PO SWETA ........ NADUHA MI GLAVATA PROSTAZI

23

Анонимен

преди 11 години

Накрая май ще се окаже ,че делото е на американец противник на закона за разоражаването и ограничаването на продажбата на оръжие.Затова го е направил с тенджери, за да им покаже, че не оръжието убива, а човека!Само че ще го припишат на Алкайда пак.

22

Анонимен

преди 11 години

Мога да се обзаложа,че сред ранените НЯМА НИТО ЕДИН ЕВРЕИН!Както беше при кулите близнаци.Какво мислите за това?

21

Анонимен

преди 11 години

Всички тука говорите празни приказки, защото никой от вас не е бил реален свидетел на случилото се, както сега, така и на 11 септември. Никой от вас няма ДОКАЗАТЕЛСТВА. Всичко в главата ви е само от това което са ви съобщили в медиите ИЛИ сте прочели в нета.Аз ЛИЧНО съм по склонен да вярвам на конспирациите в нета, защото имат по-реалистични доказателства от тези излъчвани в медиите. Така, че за мен 90% от терористичните атаки, са планирани от управниците на АМЕРИКА! НО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ 100%