10

Анонимен

преди 11 години

Черен човек във бяла къща!Америкооооо.......

9

ANONIMEN

преди 11 години

NQMA NUJDA DA STIGAT DO KRAQ NA SVETA.DA SI TARSQT VINATA V TQX.TOBA E TO ISTINATA.

8

Патриот

преди 11 години

Изтегляне от Афганистан,ти да си видял американцкия ботуш да се изтегля някъде където е стъпил,единствения вариант е в чували принудително да ги изтеглят ,като във Виетнам!

7

9667

преди 11 години

В речта си Обама казва, че "Всеки път, когато бомби се използват срещу цивилни, това е терористичен акт!"Ами, госп'ин Ел Президенте, това прави всемогъщата американска армия всеки божи ден навсякъде около света!! Тероризмът си е тероризъм, независимо от това, дали отговорното лице за този акт се казва Осама или Обама! Като казвам, че САЩ са терористична държава, не ме обвинявайте - само повтарям думите на Нобеловия лаурет, Ел Президенте оф дъ Юнайтед Терорист Статес оф Америка!!

6

Stratfor

преди 11 години

Обучени, посветени и въоръжените джихадисти с междунар. връзки, представляват много по-различна заплаха, отколкото амбициозни, некомпетентни и неопитни джихадисти, които често се наблюдава в USA. Това означава, че европ. власти ще трябва да работа по тях. ... може да вещае все повече антиамерикански атаки в Европа или дори атаки извън Европа, тъй като бойци с европейски паспорти пътуват и другадеenergywatch.blog.bg/politika/2013/04/14/stratfor-ostra-zaplaha-za-djihad-v-evropa.1100601

5

nedjlko.grozev

преди 11 години

Години наред световният жандарм - САЩ извършват политика на ИЗНОС НА СМЪРТ по всички краища на планетата!Нормално е в ОТПЛАТА да получи и ВНОС НА СМЪРТ! Жалко за американския народ,който е жертва на щатските ястреби!

4

Анонимен

преди 11 години

може да си измислят нов враг сега

3

Анонимен

преди 11 години

Май арабелите се опитват да умиротворят САЩ със собствените им методи...

2

Анонимен

преди 11 години

Аз залагам, че ще отложат изтеглянето от Афганистан.

1

Анонимен

преди 11 години

Чудно ми е къде ще нахлуят да водят война след това?