136

Анонимен

преди 11 години

До 38 АнонименВярно, но знаеш ли какво се е изработвало в Хирошима по онова време? - Материал за оновa, което държи в относителен мир света сега. Не оправдавам ужасяващия акт на хвърлянето на атомна бомба там, но ... много хора са получавали доходи за своята работа. Т.е. повод е имало. Не е било просто ей тъй.

135

Информиран

преди 11 години

До АнонименНе е Иран - Станишев и ПЕС са!!! Така обелязват годишнината от Атентата в църквата Света Неделя - 16 април 1925 г. Явно другаря Станишев с бойното име Съсела лично е заложил бомбите ама понеше били направени във ВМЗ по време на стачката от зимата 2 нне гръмнали :)))))))П.П. Нали четящите това са наясно, че тези факти са толкова верни колкото и че Иран или КНДР са направили бомбите :)

134

Патриот

преди 11 години

Прав си ,сащ не са нация в истинския смислъл на думата те са една сбирщина на сганта от европа,английски *** ,ирландски пияндурници ,италиански главорези, и тем подобна гмеж,единствените истински американци са индианците натикани в резервати !

133

Анонимен

преди 11 години

ima si xas da ne gi otkriat...

132

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 100100А на теб, като ти гледам злобата, с която пишеш тук и как обвиняваш в злоба хората и страната, която и теб спаси от газовите камери на фашизма с цената на 20 милиона собствени, руски, жертви, веднага ти вярвам, че вярвашв доброто. Аман от комплексари *** политически мародери.

131

Анонимен

преди 11 години

Да се хванем ли на бас, че ще се окажат сирийци или иранци? Най-вероятно Хизбула. Така им е удобно просто. Смешни са, по-жалко е, че гражданите на САЩ са изключителни *** и повечето вярват на 100%....

130

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 100За коя американска нация говориш бе, ***? За мексиканската ли, за аржентинската, за изчезналите индианци, за коя американска нация? Откога континентът Америка има една нация? Ако имаш предвид народа на САШ, то дано си учил, че САЩ е МНОГОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА, нещо с което те се гордеят, защото там отделните националности живеят в мир един с друг.

129

p

преди 11 години

Така,така,продължавайте с толеранса към *** и после си сърбайте попарата.

128

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 121121, САЩ ли имаш предвид или Америка? Америка е континентът, в който се намира САЩ! Бъдете точни бе, хора. Така се изопачават нещата. Създават се неверни представи, които говорят за невежество и необразованост.

127

Соня

преди 11 години

До Анонимен 169 **** "незначително" е количеството сиво вещество с което съществуваш !?!?!

126

Анонимен

преди 11 години

войната със Северан корея е въпрос на часове

125

Анонимен

преди 11 години

е сега вееч знам че войната със северан корея ще бъде факт. Сега Сащ ще обявят мобилизация, после от Пхенян ще кажат че от САщ ги провокират, и квърлят няколок балистични ракети и химичесок оръжие над Южна корея, те ще отговорят, северна ще влеез в Танковете, Сащ ще пуснат бомбандирповачите, и накрая Русия и Китай благоразумон ще си замълчат, за да имат думата в окончателонот преразпределение на благата....

124

Анонимен

преди 11 години

в. Севернокореец

123

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 169Как незначително събитиебе, шоп? Ако децата ти бяха на това незначително събитие друго щеше да говориш. Какви майки ви раждат бе, и изобщо жени ли ви раждат, такива тъпо безсърдечни. Та това са невинни хора, като повечето от нас. Защо те да бъдат убивани и осакатявани от зверове, опити от религиозен идиотизъм, които дори се самовзривяват. Какъвто и да е мотивът им, какъвто и да е поводът. Не може да се убиват невинни хора.

122

Анонимен

преди 11 години

Старата песен на нов глас...1. Веднага се обяви че е дело на ислямски тероризъм...2. Търси се *** мъж пристигнал от Саудитска Арабия...3. *** мъж е сред ранените и е приет в болница....А сега ми кажетене не се ли оплетоха в лъжи и доколко е достоверна "информацията" им?

121

Анонимен

преди 11 години

До До 100 от 117Не американците, а гражданите на САЩ. Не отъждествявайте американец с гражданин на САЩ. Американец е всеки жител на КОНТИНЕНТА Америка, но не всеки американец е гражданин на САЩ. САЩ не е Америка, а само част от нея. География се учи във втори клас. А глобуси има на всяка витрина на книжарница.

120

Ники Кънчев

преди 11 години

Въпросът на деня е :Какъв по народност е атентарора ?Възможните отговори са :А : СириецБ : ИранецВ : Северно кореецВашият отговор може да оставите в най-близкото посолство на САЩ.

119

анонимен

преди 11 години

сега ще "открият" че Хизбула са извършителите, спонсорирани от Иран. После сами може да се сетите какво ще последва. Нищо чудно цялата история със Северна корея да е скълъпена за отвличане на вниманието, а главната цел си остава Иран.

118

Анонимен

преди 11 години

Христо, а ти се научи да пишеш, *** такъв!!! Гледал бил CNN... И какво разбра от английския щом с родния си език си толкова куц?!?

117

Анонимен

преди 11 години

Изумителното в случая е как едно незначително събитие ще доведе до колосални последствия за целия свят.