26

муспи

преди 11 години

Какво удоволствие е че загиналите са евреи! Свидетелства мълчанието по този въпрос. Колко са умни тези симпатични терористи! Те няма да хабят бомби и дедективско умение за изгнили мексиканци и тлъсти ***. Не можеме ли и ние да гръмнем един такъв фишек, еврейски обекти колкото в изсраел? Искаш да си повдигнеш стандарта? Е как това ще стане без избиване на евреи, природата друг начин не е измислила.

25

Анонимен

преди 11 години

Холивуд вече са купили правата на бъдещия екшън Умирай трудно- 6 "Маратон" с главната роля на Брус Уилис.

24

До БайПраз

преди 11 години

А да и забравих и хора като Никито Младенов, с израелски паспорти. Хубавото е че хората четат и се информират, колкото и да им промиват мозъците!!!

23

До БайПраз

преди 11 години

Малко инфо, отдавна не живея в България и не съм част от тия дето я деградират, ясно ли е ***!?!?- деградират я *** с американски паспорти като Невдянкофф и членове на масонски ложи!!! И още нещо - не Корана проповядва смърт и убийства, а Тората и Кебалата, ха сега жалки *** БайПраз и Некой си ми кажете защо ли е така!?!? И още нещо със сигурност работя на доста по переспективна работа (не в БГ) и от двама ви, с диплома която не не ми е дал Обама (благодаря на Господ)!

22

до БайСирас

преди 11 години

Бай Ганьовщина какво да ти кажа аз затова избягвам да чета коментарите им то е нещо страшно ! На наз цяла Европа ни се смее ча чак сме тръгнали да коментираме живота на държави които са на светлинни години от нас!

21

севко.

преди 11 години

До nqkoi si Ти очила ли носиш?

20

севко.

преди 11 години

До 22

19

севко.

преди 11 години

И аз така мисля!

18

БайСирас

преди 11 години

До nqkoi si И аз наистина не бях влизал от около 3 години тук и се смаях когато видях коментарите. Дори и да има някаква конспирация, лично аз не виждам как самата тя може да повлияе на самите коментиращи, че да коментират с такава злоба. Без значение какви са мотивите за атаката - десетки хора, излезли просто да тичат, са тежко ранени. Дали е ЦРУ, хисбула или северна корея няма значение, финалния резултат е на лице, краят е доста трагичен

17

Анонимен

преди 11 години

Мога да се се обзаложа, че ще се окажат дело на Северна Корея или Иран

16

nqkoi si

преди 11 години

До БайСирасБраво, единствения свестен коментар дотук , от всички останали коментари си личи и причината да сме на това дередже и да не можем да се оправим никога. Както са казали - "Всеки народ си заслужава управниците " и ние не доказателство затова. Глупав народ , слаба държава , само някакви конспирации им се въртят в главата.

15

БайСирас

преди 11 години

До БугарскиНе знам как да подходя към този коментар сериозно, самото невежество в него убива :)Да, виждал съм нагли и високомерни американци, дори съм живял с тях и не съм имал и 1 милионна от проблемите, които съм имал с араби. Да съгласен съм, че България е така заради мен, защото оставям инидивиди като теб да живеят в нея и да я деградират. Мързеливи философи, които са еднакво опърничеви и еднакво глупави да осъзнаят колко наистина са потънали в собствените си ***.

14

хо-ши

преди 11 години

Алах е справедливв и носи мир на земята след наплма на Чичо Сам. А как ли ще отговорят сев.корейците? Янките страх да ги хване. Аз мисля че това е акт на вьзмездие? А какво ще кажете? 2 000 000 избити виетнамци а колко араби? Самоче арабите се оказаха отмастителни ако бяха такива и виетнамците или сьрбите янките щяха да *** като мухи. Е кой е виновен? Кокошката или яйцето? САЩ ПУСНАХА ДОСТА КРЬВ ПО СВЕТА СЕГА ТЕ ЩЕ КЬРВЯТ ЩЕ ИМ СТАНЕ ЕЖЕДНЕВИЕ

13

Курт

преди 11 години

До 9667....И заради това драги българи стигнахте до заплати от 300 лева, протести и разпад на държавата.

12

Бугарски

преди 11 години

до 13 БайПразЯвно и ти си от тия лизогъзци дето се овъртат като видят англоговорящ чужденец. Ти нагъл ии високомерен хамериканец на живо виждал ли си!? Зарад чуждопоклонници като тебе България е на това дередже. Ай бегай да *** Хамерикански пиш...и!

11

Ot 2

преди 11 години

Ot 1-2 4asa sledya novinite na BBC NEWS UK.Edinstvenata i nay vajna novina za tyah"eksploziyata v Boston".Nikakva druga novina.Naistina jalko za nevinnite jertvi.No za desetkite nevinni jertvi dnes v Irak,ni6to..!!!Te si6to byaha nevinni.ZA6TO???Kogato stava na vipros za nevinni jertvi,imali zna4enie religiyata???Za nyakoi sigurno...

10

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ШОУТО ОТ 11.09.2002.....ОСТАВА НЕПОСТИЖИМО И НЕЗАБРАВИМО ЗА ЦЕЛИЯТ СВЯТ...

9

БайСирас

преди 11 години

Аз от коментарите разбирам,че голямата част от българите се вълнуват повече от факта,кой америка ще обвини,как сама си взривява хората и как имат добри режисьори, вместо да спомене факта че 100 човека са тежко ранени и още двама са загинали. Това ме навежда на мисълта, че повечето хора подкрепят изтокът-умаловажаване на жените, молитви по 10 пъти на ден и мизерия, макар че пишат коментарите от изобретение на американци, гледат американски филми, ядат американска храна и слушат американска музика

8

Анонимен

преди 11 години

жална им майка сега като ги намерят извършителите!

7

9667

преди 11 години

Няма акт на тероризъм, извършен през последните няколко десетилетия на територията на САЩ, в която да не са замесени американските секретни служби!Но, както винаги в такива случаи, Министерството на Истината на САЩ ще ни убеди, че зад този "терористичен" акт са или Хизбуллах, или севернокорейски ислямистки екстремисти (шъъът, не си задавай въпроса, какво общо може да има между тях и Северна Корея!), или е режимът на Асад!