48

Анонимен

преди 11 години

54Селски,олаби напрежението!Не си в час.

47

Анонимен

преди 11 години

ОТГОВОР:Зависим е и това е ПУБЛИЧНА ТАЙНА.Е..... селяците по провинцията няма как да знаят това.

46

www

преди 11 години

А ТИ ЗАВИСИМ ЛИ СИ ОТ ДОГАН ??? ЩО СЕ ПРАВИШ НА ЛИДЕР СЛЕД КАТО ДОГАН ДИКТУВА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ...

45

Наблюдател

преди 11 години

"Крадеца вика, дръжте крадеца!" или зависим ли е Местан от Доган? А, познайте....

44

реклама

преди 11 години

Елате в бардака на бкп! Тук ще ви обслужат най-добре! Първо атака с наколенките ще го поеме до коленките! После пък дпс-то ще ти лапне сладко парчето!

43

деди

преди 11 години

турците в БГ са около 3-4000. истинските турци са се изнесли още 1878. тия тук са ***!!!!!!!!

42

МРЪСНИ ТАЙНИ НА БУДА

преди 11 години

ЗАВИСИМ Е И ОЩЕ КАК.И ТОВА ДПС ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ,ЗАЩОТО ХРИСТО БИСЕРОВ ОГЛАВЯВАШЕ КОМИСИЯТА,КОЯТО ДОКАЗА ВРЪЗКАТА НА БУДА БОРИСОВ СЪС СРЕТЕН ЙОСИЧ/БОЙКО ВЗЕ ПАРИТЕ-КАЗВА БАЙ МИЛЕ НА ЙОСИЧ/. ХА СЕГА ДА ПОЗНАЕМ КОЙ Е БОЙКО И ЧИИ ПАРИ Е ВЗЕЛ,КАТО БАЙ МИЛЕ И БУДА БОРИСОВ СА ЗАЕДНО В СИК.И ЗА ТЕЗИ СВОИ ДУМИ БАЙ МИЛЕ ПЛАТИ СЪС ЖИВОТА СИ.ИНАЧЕ ПРОПАДАШЕ ПРОЕКТА НА КУКЛОВОДИТЕ НА БОРИСОВ,ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ.ТАКА,ЧЕ ВЪПРОСЪТ НА МЕСТАН Е ЧИСТО РИТОРИЧЕН.ОТГОВОРЪТ СЕ НАЛАГА ОТ САМО СЕБЕ СИ.

41

алилиии

преди 11 години

До Трандафорти не си традафор, ти си свински опинец

40

златен лев

преди 11 години

Не съм привърженик на Герб , но нека Павел -Местан да каже, зависим ли е от Сава - Доган....те народност нямат ,защитават парични интереси /какви турци са и там ги знаят какви са/

39

Трандафор

преди 11 години

Да коментираш гербечета и фантасмагориите им е недостойно. Точно толкова, колкото са и те. Достойно е да им покажем, колко са недостойни, като ги накараме да ровят из урните, за да намерят бюлетина с числото 15 в нея.

38

Аз

преди 11 години

Аз пък искам да се разследва цялата цялата партия ДПС!!!

37

анонимен

преди 11 години

не ми е ясно защо навсякъде казват бившия министър цветанов нямя такова нещо той и сега е

36

електорат

преди 11 години

Не понасям Местан, но не мога да не се съглася с искането за разследване на ЦЦ. Другото означава разпъване на политически чадър и огромни зависимости, които ще отведат скандала и по-нагоре....До самия вожд!

35

Истината

преди 11 години

Истината е една съвсем успешно успяха да изместят общественото внимание от проблемите на хората и представиха новината на месеците да се дъвчи и предъвча, само и само да не се говори за безработицата ,сметките за ток и парно и монополите.Никой от хилядите протестиращи не го е еня дали са слушали Доган, Сергей ,Цветелина или Гергина ,а го интересува има ли с какво да живее нормално със семейството си.За пореден път се гъбаркат с хората и им спретват театър и им обръщат главата в желаната посока

34

Анонимен

преди 11 години

Зависим съм от себе си и имам страх само от Бога.

33

планът

преди 11 години

Най-голямото зло за изстрадалия народ тепърва предстой. Загубят ли изборите и този път бкп ще преминат към планът гражданска война. Планът вече е в действие, специално създадените за целта крила на бкп:- атака и дпс ще запалят огъня(етнически конфликт) който окончателно ще довърши народът(независимо от самосъзнанието) живеещ на тази географска ширина! Запомнете, бкп никога няма да позволи да бъде разкрита истината за ограбването и убийствата на изстрадалия народ!

32

алилиии

преди 11 години

ЗАВИСИМ ЛИ Е МЕСТАН ОТ ЕРДОГАН, ПИТАМ АЗ!? Местан, доган, байрам и всички останали "турски"(щото и турци не са както си требе) патриоти, са зависими само от пари и власт в името на които са готови да разпалят ако трябва и гражданса война за да са на власт и с нооо пари.

31

Анонимен

преди 11 години

ЗАВИСИМ Е ОТ ТЕЗИ ДЕТО ИМ ПОСТАВИХА ЕВРЕЙСКИТЕ ШАПЧИЦИ С РОСКАТА!

30

SS

преди 11 години

Отговорът е: МНОГО!

29

Анонимен

преди 11 години

само ДПС, само НДСВ, само ГЕРБ, само БСП, само АТАКА, и така д окрая на света...а народа гладен и босссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс