27

ivan

преди 11 години

тука повече от половината чакат май за зелена карта от велика Америка.какво се бъркате в делата на хората ,кой как живял,дайте да си оправим мизерната държава и тогава да съдим хората.ако не бяха световните проамерикански новини ,щяхме ли да знаем за северна корея нещо въобще.защо не се казва за африкаснките диктатори нищо къде пращат деца на сигурна смърт.все комунизма им е виновен на някой а сега след него как живеем ,колко сме ?народ ли сме?*** осазнай се не порсна ли вече?

26

Анонимен

преди 11 години

Добре бе като чета коментарите не разбирам, как може един млад човек да защитава такъв режим.Какво се излагате,млади хора сте, учете, работете, веселете се, дърпайте гаджета и се развивайте. Стига с тези остарели комунистически разбирания, дето са смачкали хората в Сев. Корея. Не че ние сме много добре,напротив зле сме ама поне имаме някаква макар и изкуствена свобода, ако не ти е кеф хващай на някъде.Дайте малко по-сериозно, иначе до никъде няма да стигнем.

25

11

преди 11 години

ДА ЖИВЕЙ ПРЕПОДОБНИЯ ЛИДЕР!

24

sevtus

преди 11 години

Не минава ден без медиите да не се занимават с КНДР. Уж за да ни осведомяват, а фактически да иронизират нескопосано тяхната система. Ами не ви вярваме бе, медии. Ако не са форумите изобщо няма и да ви отваряме...

23

До 25 от Комунягата

преди 11 години

Е и?!?! Това което си написал са точно "общи приказки" в ГЕРБ-ерастки "стил" :) ;) :) Много и безмислени думи,чието значение е равно на ПЪЛНА НУЛА! :) Като си толкова интелигентен и начетен.... тогава ме обори със нещо! :) Но то е явно,че НЕ си... :) ;) :) Точно като тези.... физкултурниците и мутрафоните,за които съм убеден че гласуваш :) и после ходиш да се присмиваш на Северна Корея какви били... :) ***....... :) :) :)

22

Анонимен

преди 11 години

Успокойте се унас всенародните тържества ще са 12 май. Такива тържества ше има и след това като дигнат тока.

21

:) хубав ден

преди 11 години

ДО 19 КомунягатаТо е видно, кой не е на себе си. Злобата и силното ти не удоволетворение от твоя собствен живот си изливат в някакви изблици на писаници и алабализми, с които се опитваш да блеснеш с ум и прозоливост, но всъщност човек освен да те съжали друго не му остава. Знам, че имаш цял един работен ден да драскаш по форумите, за да получиш някой лев, но такъв е живота, които иска да живее се бори за собствения си живот и си го прави такъв какъвто го иска, но ти не си от тези хора, видно е

20

anonimen

преди 11 години

ne viarvam 4e ne6to 6te stane samo zapla6vat

19

Георги

преди 11 години

По прости от децата на демокрацията като нас нема братче... Ходи си сърбаи кафето и не се излагаи.

18

Някъв от България

преди 11 години

До Анонимн 21 Масовото затъпяване се случва в момента!

17

Анонимен

преди 11 години

После не се чудете защо майките и бащите ви са странни и изостанали. 50 год. са били подложени на същата пропаганда и затъпяване.

16

ДО 14 от Комунягата

преди 11 години

Сбъркана ценностна система ли?!?! Що не ме обориш ,бе , "демократче" ли си... какво си не те знам?!?! По вероятно си някой.... като всичките сегашни "демократи" де,който навремето е бил със пионерската връзка и е членувал в КОМСОМОЛА :) ;) :) и е "рапортувал чинно" само и само да може някой "лидер" да го бутне напред.... И сега пак "рапортуваш чинно" де... и даже пак пред същите... само че си достатъчно ниско интелигентен за да не се сещаш! Заблуден "***" !!!.....

15

Патриот

преди 11 години

Само от края на ВСВ сащ са нападнали над 70 държави и са подменили демократично избрани правителства с американски марионетки!Сащ имат окупаторски бази в над 100 държави по света ,а колко има Северна Корея?Колко страни е нападнала Северна Корея за цялото си съществуване?Кой е по големия злодей?Американската пропаганда иска да ни убеди буквално ,че черното е бяло!

14

Комунягата 3

преди 11 години

Като тук сте "велики демократи".... Кво стана със "ВЕЛИКИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ПРОТЕСТИ",а?!? Кво стана с лицензите на ЧЕЗ и разни други очевадни крадци,а?!? Който даже една Албания "изрита" от страната си! Кво стана със по високите пенсии и заплати,а?!? Май една ПЪЛНА И ОГРОМНА НУЛА,а?!? Дори сега абсолютно същите *** отново ще си влезнат в Парламента!!! И вие се присмивате на Северна Корея?!?! Ха ха ха! Наистина ще падна от смях.... :) :) :) :)

13

Анонимен

преди 11 години

Северна Корея никога не е използвала ядрено оръжие върху мирно население.Нещо което САЩ направиха, при една вече приключваща война.

12

Истната

преди 11 години

До КомунягатаСбърканата ценостна система е голямо проклятие, защото те е првърнала в един ***.

11

Анонимен

преди 11 години

Оня ден гледах разни картинки в интернет как се подиграваха на Севернокорейските ВВС - български картинки бяха. Значи ние имаме 2-3 летящи МиГ-29А, другите постоянно висят по стоянките и хангарите, 1 година нямахме летящо Су-25 щото министъра на отбраната беше толкова ***, че не можа да договори доставка на пиропатрони. Най-накрая щурмовата авиация излетя, и то в момента лети само едно Су-25 - спарка. А севернокорейските ВВС имат над 300 летящи изтребителя, и отделно 150 бомбардировача.

10

Комунягата 2

преди 11 години

.... И със сигурност Севернокорейците живеят по-спокойно от нас,колкото и да им се смеете и да се мислите за "големи демократи" тук.... ха ха ха! Повече от половината,които пишете тук... и плюете "Комунизма"... ха ха ха... сте били на татко си да не казвам къде по тия години или сте "*** някой тоталитарен г _ з " за по-добра работка... апартаментче... или ладичка,а?!?! Отделно от това,че даже НЕ ЗНАЕТЕ какво е изобщо "Комунизъм".... А и тук определено го е НЯМАЛО ИЗОБЩО! :) ;) :).....

9

Патриот

преди 11 години

Северна Корея никога не е окупирала България с базите си и не е използвала българската армия за завоевателните им варварски войни!

8

bg

преди 11 години

Severnokoreiskite lideri nikoga ne sa se sreshtali s Osama Bin Laden v Bosna.