168

bahur

преди 11 години

А друго си е мама да ти слугува до 50 годиниЧе за кво да ти слугувам цял живот на оная работа и капризите, като по-лесно ще се съгласиш да те опъна отзад, отколкото да измиеш чиниите?

167

Мира до 206

преди 11 години

Напълно подкрепям написаното от Вас. Индиректно подкрепихте моята теза.

166

до 206

преди 11 години

Да, 2 милиона мързеливци,вече не са в България!Този мързел голяма епидемия,да му се не види.

165

*

преди 11 години

Аааа социалните проблеми били виновни , нямало достойни жени и т.н. Хора ! Учените откриха вече гените , които са виновни за мързела . Именно мързела е виновен . За семейство , за деца трябва работа , енергия ....А друго си е мама да ти слугува до 50 години , после да си намериш богат тъст за спонсор

164

ИСТИНАТА ЗА МЕН 3

преди 11 години

Дрисли на по 20 години карат джипове,който са им дадени от мутрите и крадците,те мачкат на пътя.Корумпирани съдебни съдии,лекари и още много.В Сомалия всички са си еднакво бедни и затова може да имат 28 промила прираст.А тук 10 процента свръхбогати,с откраднати пари,няма как човек да се чувства щастлив при тези обстоятелства и да иска да има деца,да не говорим за 3 или повече!

163

ИСТИНАТА ЗА МЕН 2

преди 11 години

Още искам да ви кажа,че българите са мислещи хора и искат за децата си най-доброто.Ако имам дете някой ден предпочитам да живее в Eвропа.Така наречените бизнесмени и мутрите искат роби за мизерни пари,няма как да стане.Как да създам дете,като ме уволниха по взаимно съгласие и никой не те уважава.Бизнесмена на фирмата започнал с куфарчетата с пари,няма пари за дрехи за работниците си,а си внася кола от америка специална поръчка с кораб!

162

имигрант

преди 11 години

До: майка на мъжЕ след като в България е пълно с такива момичета, после няма защо да се чудим че все повече мъже искат да си сменят пола и да станат жени ;-)

161

ИСТИНАТА ЗА МЕН 1

преди 11 години

Някой тук каза,че в Сомалия от 7 са вече 10 млн.,ок но лично за мен причината за отрицателния прираст в България е огромната социална несправедливост,която наложи прехода.Някой ще,кажат,че не съм образован и за това съм беден.Със средно съм,не всички можем да бъдем с висше.Знаете ли,че през 80-те години се е чакал 9 милионния жител на България,имало е така да се каже средна класа.Сега какво е - внука на цар киро на 16 години с мерцедес за 200 бона,защото скапаните политици са предатели!

160

192 до 183

преди 11 години

еми то аз затуй имам такъв успех (никъв) с жените щото така мисля ;)Ама не ме е*е - все ще намеря някоя на моя акъл.Кола нямам - една кака ме заряза точно заради по богат пич с кола, класика.Сега имам пари, ама искам да имам деца които да се научат на труд и да имат не така идеални условия за живот както имат сегашните деца, което на практика покварява доста от тях.Но затова не сме виновни ние, а медиите - едно време други идеи, тимурови, се прокламираха, а сега...мутри и чалгаджийки :)

159

Антииии

преди 11 години

Докато има п о р н о и бедни като мишки момичета,търсещи само изгода,така ще е-Но те не са виновни,че шепа хора окрадоха държавата и сега това им оставиха.За невероятен късмет си намерих жена,която иска 3 деца омг.Аз искам 5... вече има 1.Ако всички сте като мен България ще я пребъде.Друг е въпроса от къде пари за отглеждане..ама една гарга мислила мислила и умряла.Но преди 1944та година хората са имали по 8-9 деца и пак са ги изхранвали,без лишения.Сега просто РАЗХИЩАВАМЕ!!!

158

Мира

преди 11 години

Безотговорността е присъща на слабите."Силният " пол се оказва твърде слаб за сериозни решения.Мъже, на ход сте за коментар......

157

Анонимен

преди 11 години

Грешка, 195. Но вероятно с такива жени общуваш ти. А двете ти последни изречения важат с пълна сила и за мъжете. Едно е сигурно - сериозни ценности вече липсват както при жените, така и при мъжете.

156

От 183

преди 11 години

До 192Мен са ме отгледали така, както са се отглеждали деца по моето време. Времената се променят и ние също се променяме. Преди е било по един начин, сега и по друг. Ти защо вместо автомобил не си купиш кон с каруца? Или пишеща машина, вместо компютър и принтер? Изхвърли си компютъра, спри си интернета и GSM-а - нали искаш да живееш като едно време.

155

Анонимен

преди 11 години

Значи жените ни имат абсолютни психични изкривявания. Искат да имат мъж, който да ги отрупва с подаръци и пари и да имат няколко *** и никой да не им държи сметка къде ходят и какво правят. Да нямат никакви задължения. Всичко да е осигурено и наготово. Основния им модел е : едното няма нищо общо с другото. Значи си имат любов обаче може да тича да се натъпче с всеки друг, който и хареса. И това е модерно и разкрепостено мислене. Е модерно е и съответно няма семейства.

154

bahur

преди 11 години

ааа уморени сме вече - 90% от жените все едно на копирна машина правени - първите три месеца по 6 пъти ти звъни по телефона, за да ти каже, че те обича, изобщо романтика от всякъде - подаръчета, прегръдки....На четвъртия месец вече се оказва, че колата ти не става, къщата ти кофти, приятелите ти серсеми, изречения от сорта "ми ние вече никъде ни ходим (по заведения или екскурзии)" .... те това са наште булки...и след 100 години нема се променят ем меркантилни ем да са независими ем мъжът виновен

153

буба до 178

преди 11 години

приятел, ми аз как мислиш съм отраснал? в бедност.много съм се трудил на село за да имаме храна, поне храна е имало много.Като ученик карах години наред с 3 пуловера, голям праз, нали съм жив?другите ходят дискотеки, аз не - няма пари и имах проблеми със здравето.книгите за мене бяха най-ценното нещо.И колкото да е странно - мисля че станах ЧОВЕК, а не консуматор!

152

Анонимен

преди 11 години

Грешите с коментарите.Има доста хора,които не се интересуват от пари,имоти ,а просто се влюбват.А издръжката на децата не е причина да нямаме семейство,това е просто оправдание. Всичките тия стари моми и ергени на по 30 г. са ми просто смешни.

151

Анонимен

преди 11 години

Аз съм свободен мъж.Бих казал нескромно-успешен.Но не и богат.Карам кола на 7 години,имам нов 3 апарт.Но всеки път като харесам момиче,първата работа да ме попита е мога ли да си я позволя-нея я харесвали мъже с мерцедеси и носела Прада и все подобни.Е как да се оженя?

150

kaka

преди 11 години

До DEVIL-JINмъж също))))))))))))

149

Майка на мъж

преди 11 години

Ще споделя нещо с вас.Имам красив син-млад инженер,който знае два езика и има сравнително успешна кариера.Той обаче е страшно разочарован от българските момичета.На първа среща почти всяка го питала какво може да и предложи,има ли кола и каква е,има ли жилище и къде е и все в този дух.За щастие моя син си има ,защото е работил 3 години в Германия .Но е решил докато не намери такава,която единствената и цел не са парите да не парадира с благополучие.Мили момичета,мъжете имат сърца,спечелете ги !