86

Анонимен

преди 11 години

А ченгетата кога ще се извинят на нацията ,че съсипаха страната?

85

До 95

преди 11 години

И аз отивам!

84

jon

преди 11 години

тоя по бързо да си ходи , виж му само физиономията ,мафиотче от класа с ни що не е по различен от предишните и по предишните и по по предишните ...мазна физиономия

83

hidko

преди 11 години

За два месеца, колко пъти мислите че ще се види, че не е никакъв демократ тоз човечец. Цялата логика на думите и делата му е да се пази статуквото. Нищо досега не е направил, което да покаже, че всъщност целта му е да улесни живота на хората и да спре инерционните сили на разрухата. Този човечец е нищо повече от мижитурка. За да има глупостта да се изкаже така, значи трябва да е доста ***. Да е жив и здрав, докато умре, но не е по-различен от всеки друг *** политик.

82

до 95

преди 11 години

Двамата сте прави... а аз си наливам сега едно вино с панирани миди.Наздраве за нас и нащите освободители братушките. И когато и да сме се обвързвали с тях-само добро сме видяли.Наздраве за Русия и братята руснаци!Най-великите!Всеки истински българин е с тях!Химн-Россия!

81

Анонимен

преди 11 години

До VictimizedКакто казва един мой успял приятел : в тази държава вече е определено кой ще работи и кой ще печели .

80

Анонимен

преди 11 години

На всички ни е втръснала до гуша брадатата тем за ДС която винаги се пуска в употреба за да се отклони вниманието на обществото от теми опасни за олигарсите като кражбите в енергетиката. Темата е полезна за олигарсите само защото народа всеки път клъве на тая въдица. Ако всички приемем че това е минало отпреди 23 години и не захапваме примамката ДС агент тоя инструмент ще стане безполезен за олигарсите. Заявете заедно с мен: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е БИЛ АГЕНТ А КАКВО ПРАВИ СЕГА ЗА МЕН И ДЪРЖАВАТ.

79

ДРУГАРИ

преди 11 години

Други комунистически партии са:ДПС-държвна постянна сигурност.НВСД-национално от всякъде крадливо Джудже.СДС-стани да седна.За БСП коментара е излишен Коалиция за дъртаците.

78

Анонимен

преди 11 години

izkam voina ,za da gi izbia tia prevratadjii.

77

Victimized

преди 11 години

Плана навсякъде по света е съответната държава да се обвърже с МВФ , с НАТО , с определен съюз който да може да налага ограничения . Ето сега почват да тръбят , че трябва пак да теглим заеми ...... Виждате ли как системно се разрушава бдж и го тикат към приватизация Ами в Сопот оръжейния завод , никога не е бил на загуба , но нарочно определени хора без значение от партията го направиха така , че да може в най скоро време да не е държавно . Забавят заплати нямало пари трябват инвеститори ?!?!?

76

Анонимен

преди 11 години

Бай Тошо и Брежнев в Целувката на силната вяра в комунизма. Тази целувка ако беше сега и същата сила да излъчва...хамериканците и хангличанските *** капиталисти ГАЗ щяха да пикаят, че сме толкова единни и не могат да ни налагат своите имперски интереси.

75

Анонимен

преди 11 години

За българина трябва ---БЕДНОТИЯ ,ДО ДУПКА !Все някой друг му е виновен !

74

Анонимен

преди 11 години

до 84 Напротив ,от 2-3 години чалгата,и чалгарите се заличават постепенно !

73

Анонимен

преди 11 години

--84От кога датира ---ЧАЛГАТА в Бг ,от 4 години ли ,.....КРАТУНО?

72

Анонимен

преди 11 години

до 80Създайте си, и вие ...!Всичко се постига със -----ОБЕДИНЕНИЕ !Но в Бе-ГЕТОТО това никога не може да се постигне ,...царете на разединяването !

71

Victimized

преди 11 години

Време е хора да се събудим о да счупим оковите , спрете да се карате коя партия какво е направила , всяка една партия ще подкрепя приватизацията понеже такъв е плана . Всички са едни и същи и нямам намерение когато говоря против Мутрата Борисов , някви пикльовци на заплата да ми пишат че съм комунист и жалея за БСП , имайте предвид , че презирам еднакво много всеки един политик на тази планета . Време е и вие да направите същото , понеже иначе сляпо подкрепяте каузата им .....

70

Анонимен

преди 11 години

Братя Боисови са чалгаджии'Всички от ГЕРБ са чалгаджии.

69

ДРУГАРИ

преди 11 години

Напред с "Атака","НФСБ"-Национален ФРОНТ за спасение на България.Това са все комунистически партии,те не работят ,а се БОРЯТ да крадат.Също като ***.

68

до 80 от Атакист

преди 11 години

Абсолютно точно! Поздравления!

67

Victimized

преди 11 години

Тачър както споменах заедно с Р Рейгън започнаха това приватизиране и даването на ресурсите на държавите в ръцете на малцина , наложиха го и в Русия , наложиха го навсякъде където имаше комунистически режим . България е живия пример , просто структорите на дс и комунистите си създадоха нови партии създадоха си и опозиция , създадоха си олигархия . Ако някой в бг въобще си мисли , че може да развие голям бизнес без да се отчете пред големите се залъгва дълбоко ....