92

kireza

преди 11 години

А ако погледнете снимката ми тука,ще видите пораженията на "писалката"....В България пострадахме около 10 деца,но странното е че след 1960 година БКП не искаше да се шуми за това!!!Аз пострадах през 1959 година,само на 9 годинки!!!Благодарение на ЦРУ!!! Те си платиха за това,но живота ми бе съсипан!!!СМЪРТ ЗА ЦРУ И СМРАДЛИВИЯТ ЧЕРНЮ!!!

91

Червен електрон

преди 11 години

до ДАДАВ Русия ли живееш или на мъгливия остров Албион, дето си правят деца на майките и на сестрите си? Щото на Албион НАИСТИНА МНОГО ни мразят, жестоко ни обиждат и ЧУВСТВАТА СА НАПЪЛНО ВЗАИМНИ.А братушките си ни обичат, както и ние тях.

90

Анонимен

преди 11 години

97 изуинявай ти луд ли си или само се правиш на такъв , какви са тези болни бълнувания .

89

kireza

преди 11 години

До Червен електронАз мразя администрацията на САЩ,защото тя,"загрижена" за децата на България спускаше с балони гърмящи играчки и автоматични писалки!Една такава "писалка" намерих и аз и тя ми откъсна китката на лявата ми ръка....във фейсбук можете да видите ръката ми!!!Та те,"загрижени" за тероризма ЦРУ взриви кулите-близнаци в Ню Йорк...справка-третият небостъргач,рухнал без да бъде атакуван със самолет!!!Ал Кайда е рожба на ЦРУ и Осама нямаше нищо общо с кулите!!!Помислете - Глайвиц на Хитле

88

До Студент

преди 11 години

студентските общежития са ползвани само от студенти! Защо са в окаяно състояние-ами защото не сте се научили да пазите! След като имаш претенции към евтината храна, осигури си сам по-добра! Защо мислиш, че за малкото левчета, които плащате, трябва да получите супер-лукс?

87

Червен електрон

преди 11 години

до 92Иска ти се да се оправят нещата с пари, ама не става! Ако беше за пари, вие зад океана си ги печатате колкото искате и имате повече от всички партии в България взети заедно. Обаче не става въпрос за пари, а за ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР и изборът на България е РУСИЯ!Идете си обратно зад океана, заедно с базите и пак ще си бъдем приятели. ДОКАТО СМЕ ОКУПИРАНИ НЯМА ДА МЪЛЧИМ!

86

DADA

преди 11 години

До Червен електронБезроднико, живея в Русия и тук никой не те обича.България трябва да има вечни интереси, а не вечни съюзници.

85

Червен електрон

преди 11 години

до 90: надявате се, ама няма да ви огрее, юди и антихристи проклети. БЪЛГАРИЯ ОБИЧА РУСИЯ и винаги ще я подкрепя!до 91: защото американците канят български военни в базите, но военна полиция НЯМА ПРАВО да влиза навсякъде, затова там може да има тайни затвори, операционни, складове с наркотици и др. Много добре знаеш как АМЕРИКАНЦИТЕ ПРОДАВАХА ХЕРОИНВ БЛАГОЕВГРАД, ама както и с Петър, и това потулихте. Обаче НАРОДЪТ ПОМНИ И ЗАТОВА МРАЗИ САЩ

84

Безделник

преди 11 години

Аз съм безделник и пияница знам , че атака плаща пари за пропаганда тук айде уредете ме за 1 л. винце на ден и аз да плювам във форума сащ!!Тел 112.

83

Анонимен

преди 11 години

защо българските военни и полицаи нямат достъп до базите и не могат да ги контролират?--------------- Кой ти е казал, че нямат достъп? По принцип полицията няма достъп до военни обекти, за това си има Военна полиция. И освен това военните поделения (бази) си имат специален режим на достъп, не може куцо и сакато да се мотае между оръжията. Още малко ще поискаш и палатков лагер да опънеш в някоя база.

82

Анонимен

преди 11 години

Надявам се скоро да се организираме и да транжираме Русия, която е заграбила несъразмерни за броя на населението и богатства.

81

Анонимен

преди 11 години

88 винаги ме е учудвало това личнстно раздвоение в разсъжденията , хем плюеш по комунистите хем по американците , а последните са странаа в която слава богу никога не е виреел комунизма дори и хипотетично.

80

Анонимен

преди 11 години

83 горкия , кой го казва , представител на народ , който никога в своята история не е имал грам свобода , винаги съм ви съжалявал вас руснаците

79

Студент

преди 11 години

Незнам какъв ужас е там,но като студент мога да кажа,че в България има общежития който предлагат по-лоши условия за пребиваване,а също така и храната от снимка 7 изглежда доста по-добре от тази която ядем от студентски стол. ( с тази разлика,че те не плащат,а ние я плащаме с голяма надценка)

78

САМО USA !!!

преди 11 години

ВСИЧКИ ЗАДЪРЖАНИ ТАМ СА АГРЕСИВНИ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ .И СЪВСЕМ НЕ СА НЕВИННИ ЖЕРТВИ ....!!!САЩ СА НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - ДА МУ МИСЛЯТ ВРАГОВЕТЕ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА... !!!

77

RUSNAK

преди 11 години

USA sa nai- golemite tirani na vsichki vremena! Mesqt se navsqkude samo i edinstveno za sobstvenite si interesi! Nadqvam se edin den da si poluchat zaslujenoto tupkano , no ne chrez obiknoveniq im narod , a tochno politicite, voennite i policaite! Russiqqqq , kude siiiii?!

76

9667

преди 11 години

Най-голямото зло, сполетяло нявга рода адамов, е световната доминация на света от страна на бледоликите юдейо-християни! Докато те доминират света, нито войните ще спрат, нито ще има дори един-единствен човек по света, който да се чувства в безопасност!В днешна Америка управляващият режим има законно право да убива и отвлича дори собствените си граждани, да ги затвори за неопределено време, без да са предявени обвинения и без адвокат! С една дума, изчезваш безследно - в Гитмо или другаде!

75

Анонимен

преди 11 години

80 Ха познайте коя от трите държави никога не е била Империя и в момента всички нейни граждани са от една националсност КНР САЩ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ

74

Анкета

преди 11 години

Считате ли сащ за империя на злото ?Да палче горе!Не палче долу!

73

до 78

преди 11 години

Саудитска арабия е една от най плоските дупки на арабския свят