44

Анонимен

преди 11 години

Който може да се докопа до кокала добре дошло...лъжи,никаква работа,голям доход.

43

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА ГРОБ-НИКОГА!!!

42

magdalena

преди 11 години

Популярни, успели, интересни. И те могат да са депутатиМузиканти, актьори и спортисти влизат в битка за парламента на 12 майI BAI *** MOJE DA SI BURKA V NOSA PO CIAL DEN I KVO OT TOVA

41

boza

преди 11 години

Dobre, glasuvam za tezi ili onezi stoto bili artisti ,sportisti i t.n. --isti i kvo staa kat' ne vlezat v Parlamenta ---glasovete im otivat pri tezi deto ne gi iskam , togava sto da glasuvam,pone ste znam che ne az sum dokaral tezi aiduci na vlast i imam pulnoto pravo da protestiram,pluja ,kritikuvam i ako trjabva i nesto po-seriozno.

40

Анонимен

преди 11 години

До 41:Какво имаш против артистите? Рейгън беше артист и най-успешният президент на щатите. Пожарникарите, говоря за истинските, са смели хора и рискуват живота си за хейтъри като теб. Какво против тях имаш?

39

Анонимен

преди 11 години

България е демократична държава - всеки, изпълнил закона и събрал нужните подписи може да се кандидатира. Като не ви харесва никой - кандидатирайте се вие - ако намерит 7000 души да ви харесат. И не сте длъжни да гласувате за никой - сами си решавате. Така, че стига плюхте, а си упражнявайте правата - кеф ви да гласувате за някой да ви представя, кеф ви да застанете и вие да представяте другите. Плюенето е все едно се мажете с ***. Само дето повече миришете - полза никаква

38

Анонимен

преди 11 години

Няма ли изисквания за образование /НЕ ПРОСТО ВИСШЕ/ ще продължим да се радваме на физкултурници, пожарникари и артисти и всякаква подобна ***.

37

СС

преди 11 години

Ако тези дойдат на власт,ще стане ужас !!!

36

Анонимен

преди 11 години

С тези "кандидати" ме е срам , че съм българин!

35

Анонимен

преди 11 години

То най-лесно е да седиш в къщи и да плюеш. Те поне се опитват да променят нещо поне за себе си. Вие защо не се кандидатирате да изберем вас - Могъщите мозъци та да нагласувате едни закони. Всеки умен човек може да свърши работа в парламента аман от псевдо икономисти и псевдо прависти. В България с лопата да ги ринеш - за нищо не стават. В БГ единствените читави са самосъздалите се хора, а не хора с псевдо-купено Правно или Икономическо образование от УНСС

34

Анонимен

преди 11 години

Само като им гледам физономиите си личи какви толерасти биха станали ако влязат в парламента - просто го няма това строго и сериозно изражение по лицето както го има на някои други политици.

33

Анонимен

преди 11 години

България е осъдена на мизерия и *** и който и да дойде на власт, ще слуша какво му каже ЕС.

32

Анонимен

преди 11 години

Тежко и горко на България , ако такива личности ще коват законите ѝ ! Виновен за това е Борисов , защото свали нивото на интелигентност до минимум .

31

Анонимен

преди 11 години

На малка и бедна България не са нужни партии и парламент с 240 хрантутници, които да смучат силите на обеднелия и ошашавен народ!За какво бяха демоснтрациите?Пак за същите партии и мутри ли?Е, сега поне има "освежаване" с разни артисти, ама пак няма да вдигнат избиратлната активност!

30

Анонимен

преди 11 години

А не може ли както в Швейцария всичко да се решава чрез референдуми, като неграмотните да нямат право на глас? За какво ни е този парламент? Там се приемат само лобистки закони, обслужващи самите депутати и приятелските им кръгове.

29

бай Тъпчо

преди 11 години

Амо то зарад таквиз кат тия многу народ нема да гласува щото кат гледа кви рапоне и филий са са наредили на опашка акъл да раздават,ти иде да са напийш без мезе и после да идеш да им са издрайфъш на умните глави отгоре...Язък дет некой са запалиха та изгореха-сега ако видат от горе какви муцуне са гласат да управлеват,ша са уапят отзаде от яд,че тай марцина са си отишли...барем да зеха парламентат да изгорат а не себе си...

28

Анонимен

преди 11 години

Светльо Витков уж се беше кандидатирал на майтап на миналите избори, ама вече е ***, а не смешно. Този пък Калин Сърменов е толкова противен и правещ се, че разбира от всичко, че направо е жалък ***.

27

Анонимен

преди 11 години

Българинът на артисти не вярва, че ще го измъкнат от мизерията!Всичко е само игра, всичко е само спектакъл...

26

Анонимен

преди 11 години

Какво ли не измисля мафията, само и амо да вдигне избирателната активност...

25

Валери

преди 11 години

Тези които се кандидатират всичките ли могат да четат и да пишат?