16

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че най-страшното от тази констатация в момента е, че това се съобщава едва ли не като нещо нормално не от Яне Янев, Мая Манолова, Цв. Цветанов, а от зам. главния прокурор на България. Знае се цената на един глас, но не се казва, кой го купува. Наказанията трябва да са за партиите, а не за тарторите от Факултета и Столипиново.

15

!

преди 11 години

не продавайте гласа си,не продавайте себе си за кирливи 100 лв,които няма да усетите изобщо,а следващите няколко години ще ви излязат през носа!

14

hgf

преди 11 години

платете ми на мен пък аз ще гласувам за когото си искам пък ще ви изям парите

13

Шибан Реалист

преди 11 години

Хааа.... Добриииии Утро!!! *** че вие открихте току що мисля "топлата вода".... ха ха ха! Смешници! Как така изобщо НЕ се бях досетил до този момент,че партиите "купували" гласове,а?!?! И то главно от ***,а?!?!.... Брей... Как НЕ се бях сетил до сега! Хубу,че сте вий да ми кажете! Благодарскооо! Сега вече ще знам!.... Изобщо НЕ се бях "досетил",че така наречените "избори" ги решават САМО и ГЛАВНО пенсионери и ***! Щото никой друг НЕ иска да гласува за оядени *** като вас!!!....

12

Анонимен

преди 11 години

***, давам 5 лв!

11

Анонимен

преди 11 години

Аз давам моя срещу 20 000 лв.Има ли желаещи!!!

10

Я дайте

преди 11 години

Дайте списък де се продават ... че ей това немога да разбера. Моята логика е когато всички почнатда си продават гласовете , ще спре купуването. А не виждам защо е лошо вместо да дават пари да ме облъчват с реклами по твто и да хрантутят телевизиите и пр и агенция , аз да взема парите .... а?

9

Торуук Макто

преди 11 години

*** народ,слаба държава.Много *** народ,няма държава !

8

Б2

преди 11 години

Пазарната икономика в действие!Продавам 3 гласа! Първоначална цена - 300 хил. евро на сметка (без облагане) + освобождаване от данъци до живот!Наддаването започна господа и госпожи "лапачи на власт" ;)

7

Анонимен

преди 11 години

за да се оправи тази държава поне малко, май от тук трябва да се тръгне - от промяна на изборния кодекс, внасяне на нови закони срещу купуване на гласове, най-строги мерки и т.н., иначе играчите политици си играят, ние си говорим и протестираме и така с една дума, кучетата лаят, кервана си върви...

6

дедо рак

преди 11 години

топли, парат, не се барат...

5

Анонимен

преди 11 години

Нали и в Америка се продават ,...ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРЕ !--НЕКА Бг-ПОЛИТИЦИТЕ ,ПОНЕ ДА ГИ ПОИЗДОИМ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ,ЩОТО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ,ТЕ НИ ДОЯТ ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ !

4

Мюмюн

преди 11 години

За който и да гласувате, всичките са маскари, поне парите да им прибереме.

3

Breh

преди 11 години

Евала за снимката!!!! ахахахахаха :DНа прИмоция! :D :D :D :D

2

възмутен

преди 11 години

И...? Това констатация ли е? Какво се прави по въпроса? НИЩО! Или по-точно оттук нататък ще се наддава за глас - и от кого се плащат тези пари, от всички нас! С парите от партийните им субсидии плащат на нискообразовани и подкупни индивиди да решават нашия живот! Какво се прави и с 1 милион мъртви души по избирателните списъци? НИЩО! Това са доказателства за бъдещата фалшификация на изборите!

1

Анонимен

преди 11 години

Въпроса е дали тези 100лв ще те извадят от ла*ната или напротив, ще те оставят в ла*ната