100

Анонимен

преди 11 години

Днес БГ днес е 12 април е не 12 май,не изпреварвайте съдбата.

99

Анонимен

преди 11 години

Земята изобщо не пустее, пустееше при комунистите....Ох, главанако! При комунистите не можеше да се влезе с кола привечер от стада овце, кози и крави. Сега надсякъде трънаци - "герберска пшеница". Наивно миналата пролет да бера гъби в селото на баща ми. Трънаци непроходими! В селото нито една крава, бивол, кон или коза! Две-три овце и малко кокошки, бяха заклали последното магаре....Но пък се бе появил рис и изял котките и кучетата....Пустиня!

98

Анонимен

преди 11 години

Ами след като в селото никой не живее, какво искаш? *** се засели там, купи си земя и я обработвай. Ето ти работа, вместо да мучиш, че помощите за безработни са малки.

97

Анонимен

преди 11 години

Според мен за да се стимулира селското стопанство, трябва да си купите мотики и да почнете да бачкате. Седи си някъм пикльо пред компютъра и дава съвети как другите да почнат да се занимават със селско стопанство. Ай, сиктир

96

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 125Алооо , ти ходил ли си скоро в някое село?Или перкаш само по магистралите, или си голям фермер и гледаш отвисоко!ЗЕМЯТА ПУСТЕЕ!!!Вчера бях в едно полупланинско село, недалече от областен град. Жалка картинка е!Нивите са станали ливади и храсталаци.Това, което се обработваше в началото когато раздадоха земите е запустено!

95

Анонимен

преди 11 години

Според мен за да се стимолира българското зеленчуко-производство трябва драстично да се увеличат вносните мита.

94

Анонимен

преди 11 години

Около 1/3 от храната, произвеждана в света всяка година, или около 1,3 млрд. тона, се изхвърля, според доклад на Организацията на ООН по прехрана и земеделие. "Пропиляваното" количество всяка година се равнява на над половината от световния добив на зърнени храни.Междувременно 925 млн. души по света гладуват.В Европа и Северна Америка се изхвърлят от 95 и 119 кг храна всяка година на човек.Но пък затова, цените на храната растят всеки ден!Това е братя българи, капитализмът. Или по нашему демокрадцията.

93

Анонимен

преди 11 години

Земята изобщо не пустее, пустееше при комунистите. От няколко години насам почти няма необработена земя. Онзи пък искал и рало да му дадат. А вазелин не щеш ли? Ако не можеш да се оправяш със земята си, значи си обикновен ***.

92

Анонимен

преди 11 години

И в момента се прибира хлебна пшеница, колкото да задоволи две българии, но това не се случва. Качествената се изнася, а тук остава ниското качество, че даже и внасяме.

91

Анонимен

преди 11 години

И някакви *** му сложили плюсчета? Вас май не са ви подкарвали сутрин в 6 часа с гуменки на босо на полето, май това ви се иска? Да марширувате с песен и да ви бият като не работите? Айде отивайте на полето, може и комуна да си направите.

90

Анонимен

преди 11 години

Пич, ти сега защо сега не отидеш на бригада, бе? :) *** смешника, айде отивай да събираш домати! Аз съм ходил на бригара за домати и не искам да ходя да работя насила като ***! Отивай доброволно, щом ти е толкова мил соца, никой няма да те спре.

89

Анонимен

преди 11 години

По-***, по-некадърни, по-нагли, по-корумпирани, по-крадливи, по-безочливи и лицемерни от ГЕРБ няма??? Има, имаПочитателите на Буда! Будалите български, и днес плюят по комунистите и партизаните, които ги измъкнаха от селата , дадоха им обувки и им свалиха им цървулите .

88

Анонимен

преди 11 години

При соца ученици и студенти работеха по селата -бригади, събираха милиони тонове домати, чушки, грозде, ябълки, круши. Днес демократичните ученици и студенти нито учат, нито работят , само дремят пред компютъра. А там ЦРУ им набива в тъпите глави комуниздите са лошави , комуниздите са лошави, Боко жъ въ управи. И верно, Боко ги управя.Доматите то 5 лв!!!!А бяха по 5 ст.!!!

87

селянин

преди 11 години

Върнаха ни земята соцдемократите, ама ние и рала нямаме за да я орем. Всичко се унищожи и сега земята пустее, не защото народа е мързелив, а защото няма стимул и се работи земеделие на загуба с много труд и мъка.Европарите - при богатите, а на дребните - мотиката!

86

Анонимен

преди 11 години

Гласуваш за Бойко, получаваш Доган !!!

85

Анонимен

преди 11 години

В зала Армеец Боко Тиквата изнася реч за успехите на ГРОБ вече няколко часа наред.-Извинете,че говоря толкова подробно,но нямам часовник!-казва той.-Зад гърба ви виси календар!-чува се глас от аудиторията.

84

Анонимен

преди 11 години

"ДПС и ГЕРБ вървят към следизборен достлук"!!! И този филм беше прожектиран вече само че,тогава главната роля изпълняваше БСП!!! После Сидеров и партията му били маскари!!!!!

83

SIS

преди 11 години

Отказам да чета !!!!!!!! Как така направихте ,че да знаете каква ще е пресата на 12 Май ????? Днес сме едва 12 Април . Да на 12 Май са изборите и едва ли ще е такава пресата :)

82

Анонимен

преди 11 години

Първата ми бригада бе в 7 клас. Засаждахме борчета край село- сега там е гора, вероятно скоро герберастите ще я изкекат. После всяка година като ученик и студент сам събирал домати, зеле, чушки. Помня една бригада в с.Желю Войвода - поливни площи с едри червени чушки. Нямаше обиране! На края на бригадата попитах бабата, при която живеехме, там където беряхме в началото отново бе почервеняло. "Чедо, няма кой, ние сме стари!" Чушките струваха тогава стотинки!

81

Анонимен

преди 11 години

До Василев Едно е сигурно- зад монополите и концесиите не стоят Киро от село Долно Уйново нито Иван бачкера в Кремиковци. Погледни муцуните,които се въртят във властта от 23г. без разлика от партии, и веднага ще разбереш благодарение на кого сме окаяно бедни и жалки. За последните 20 г. от БГ са изнесени нелегално над 30 милиарда долара.