119

Анонимен

преди 11 години

Кой кого подвел,кой кого оставил без приятели са смехотворни брътвежи за чашка кафе.Толкова посредственост накуп може да срине и много по развита държава.Това са хора ,които не подлежат на развитие.Достигнали са максимума на своите възможности.А този максимум са равнява на грахово зърно.Основният елемент в днешната ни политика е ЛЪЖАТА въведена като дипломатически похват.А наш'те политици са долнопробни лъжци и лъжливите им изявления са далеч от подобен вид похват Лъжат като дърти ***

118

до дънди

преди 11 години

Емил Димитров заедно със Стойчков сега се опитват да го играят опозиция на ГЕРБ!То е повече от ясно че това е поредната олигофрения на олигархията

117

Dundi

преди 11 години

Истинските приятели са ти завинаги!Като започна проверката срещу г-н Димитров и веднага започна - заплахи за живота му, Цветанов туй, Фидосова онуй!

116

DejaVu

преди 11 години

А защо трябва да елиминираме най-успешните управляващи на България, да ми каже писалия по-долу/? Може би агитира нас нормалните да гласуваме за червените крадци??? Не благодаря, аз искам ниски данъци, искам строене на инфраструктура с европейски пари, искам РЕАЛНИ управляващи и мисля, че изборът ми е повече от ясен!

115

Тихомир Томов

преди 11 години

А Цветето го остави без приятелки !

114

Анонимен

преди 11 години

мръсните гербери ще загубят ат бсп!!!!

113

ЮРИСКА

преди 11 години

С ГЕРБ НАПРЕД!!!

112

Анонимен

преди 11 години

Запомнете!По никакъв начин Не гласувайте за ГЕРБ! Само така можем да елеминираме тези хора от властта.

111

Анонимен

преди 11 години

I KAKVO IZLIZA 4E BALGARIA SE UPRAVLQVA NE OT POLITICI A OT NQKAKVA 6AIKA PRIATELI I KLUBOVE PO BIZNES INTERESI , I KATO VAV VSQKO SREDNOSTATISTI4ESKO SEMEISTVO KATO SVAR6AT PARITE IDVA RED NA SKANDALITE . KRALI I SE E....... I NA NA6 GRAB I SEGA IM GLEDAME CIRKOVITE KOI KAKAV I KAK I ZA6TO . TVA E VERNO , ONOVA NE I OBRATNOTO

110

Всичко по заповед ББ

преди 11 години

Самият Борисов казваше, а и го доказа, че всичко става по негово нареждане. Даже, когато се пусна слух, че най-после Герб може да даде коледни на пенсионерите и когато това не стана, Борисов заяви: "Аз наредих да няма коледни, а не Дянков".

109

martin

преди 11 години

До Анонимен уточни че трябва да направиш 1200 долара за да можеш да ги драпнеш

108

Анонимен

преди 11 години

До Пурко:Трактора и прикачния инвентар-радост за очите заедно с този негов сайт!!!

107

Анонимен

преди 11 години

Тоя и Стойчков май се канят да оглавяват опозицията на ГЕРБ в България!Нещастници.....

106

tnt

преди 11 години

До бяло перо-Хайде сега ще доказваме колко чист е ББ,а тия около него са го лъгали и мамили!За сведение тоя филм вече го гледахме няколко пъти,така ,че римейкът е много слаб!Сам ББ нееднократно заявяваше ,че в тая държава нищо не се случва без негово знание и позволение,така че,основните отговорности са негови!

105

Анонимен

преди 11 години

Всички във форума са "по-умни" от Цветанов и Борисов... Затова плювачите САМО коментират, а Ц. Ц. и Б. Б. управляват цяла държава...

104

DEVIL-JIN

преди 11 години

Еднакви са защото и двамата са ченгета,но Цветанов е много по подъл и коварен от Бойко.В Бойко има малко човечност,докато Цветанов е много коварен и подъл.

103

Анонимен

преди 11 години

До бяло перо На мутрите "приятелите' са на едно друго място.

102

Дани

преди 11 години

тази легенда сега ще се опитват да я пробутат,за добрия бойко и лошия цветанов.тези и сдявола ортаци ще станат само да са на власт.а то просто става въпрос за двама милиционери или по скоро за двама души с милиционерски души.

101

Анонимен

преди 11 години

До DEVIL-JINОК.И това е възможно, но аз лично смятам, че и Бойко и Цецо са си лика прилика.Те си приличат по манталитет и начин на мислене.Еднакво прости са и еднакво с милиционерско-мутренско мислене.Да, може би ЦЦ си прави някои далавери извън Бойко, но те си се обичкат и подкрепят, което си е показателно.И да, Цецо е голямото зло, но да не забравяме, че той е просто машата на Бойко.Ако Бойко е много принципен, щеше да го озапти малко, но...не е.

100

Пурко

преди 11 години

Цветанов- зло. Борисов- зло. Има ли значение, кой е по- голямото? И двете са бедствия! Следователно- нямаме нужда от тях.