175

Анонимен

преди 11 години

Да изметем мутрите ,бандитите и разбойниците на 12 май от 23 годишния криминален преход

174

Ане

преди 11 години

Преди гласувах за Герб но тази голяма грешка в живота си никога няма да я повторя

173

до 216

преди 11 години

явно мой човек в главата ти дрънкат още петолъчки от време оно

172

Анонимен

преди 11 години

в зала Арбеец онзи ден за форума на Герб са похарчени за пи ар мултимедия организация над 1 000 000 лв от гърба на бедния и ограбен българин

171

Анонимен

преди 11 години

ЧЕТЕТЕ ли АНКЕТАТА ***!? :D:D:D Пак ще дуууухате супата ! Ама сииииилно ще я духате тази супа! :D:D:D Скоро ще спрат грабежа ви. Един по един ще ви очистят от всички постове които все още държите и които ви позволяват все още да крадете! Ще ви ИЗРИТАТ и от съдебната система и тогава ще има правосъдие! Бавно но сигурно ще ви ИЗЧИСТЯТ *** ***!

170

Мима

преди 11 години

Един средно интелигентен човек никога не би гласувал за Герб !

169

ЛОВЕЦА

преди 11 години

АБЕ,ДА НЯМАМЕ ВЕЧЕ НОВ ГЕРБ В БЪЛГАРИЯ!КАКЪВ Е ТОЗ ГЕРБ НА БАНКАТА НА КОЯТО ГОВОРИ Ц.Ц.

168

Анализатора

преди 11 години

Ами тогава да се сбогуваме с ГЕРБ!Тия без власт ще се разсъхнат като празно буре на слънце!Ако се уйдурмисат с ДПС ?Едва ли ? Просто мутрите са пътници !Чао!!!

167

Анонимен

преди 11 години

голяма хапка хапни голям камък хвърли но голяма дума не казвай.всички сте гюбрета

166

коко

преди 11 години

Когато човек си говори сам трябва да си пие хапчетата. доктор коко

165

112

преди 11 години

Цвъки май пристанахте на ДПС?От кога ви хортувам, че сте еничари.Изменици на род и РОДИНА!!

164

Анонимен

преди 11 години

след като всички реват и никой не иска да се коалира с гербзащо се натискат да кажат кой им е предложилза да откажеш трябва да ти предложатмагарето казало че няма да се коалира с конетеами те не са го и канили

163

Долу ГЕРБ

преди 11 години

Как стана това?- Открих стрелбище!

162

ГМ Димитров

преди 11 години

До всички кандидати за партийна слава и народна любов!Закъсняхте.Мястото е заето.Повярвахте си,че можете на базата на слюнките на тройната коалиция за Бойко Борисов,бил такъв,онакъв,да заемете мястото му.Оказа се,че е честен и открит мъжага,за когото му пука как България изглежда пред света,че свободно говори с водачите на големите нации,чувствувайки се духовно на тяхно равнище,"Стани и върви",девизът на Тачър трябва да приложи върху обезверения български гражданин.Той е харизматичният водач!!!

161

Долу ГЕРБ

преди 11 години

Просяк влиза в книжарница и си купува черно-бял плакат на Бойко Борисов за 0,10 лв. След около една седмица влиза и купува 10 плаката. След един месец спира москвич, излиза просякът и купува 100 плаката на Бойко Борисов. След известно време спира Дачия, излиза просякът и купува 1000 плаката. След два месеца спира черен мерцедес, излиза просякътв черен костюм с 5 бодигарда. Влиза в книжарницата:- Искам да купя всички плакати на Бойко Борисов!- Добре де казъл продавачът преди около половин година бяхте просяк. От тогава идвате и ми купувате плакати на Бойко Борисов и забогатяхте. Как стана т

160

.

преди 11 години

Бих гласувал за ГЕРБ ако е на дистанция от Лудия max

159

radioprestilka

преди 11 години

Ding Dong The Witch Is Dead тази песен в момента е най-слушаната, във Великобритания в момента, песента е от Филма "Магьосникът от Оз" старият не новата боза! Та се чудя какъв ще е избора на българите, когато Бойко и Цветанов си отидат!

158

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да се кълне тоя клоун: Тиквата, Снахата, Гаргамел, Янето и Боленчо веднага след изборите ще забравят всичките си разногласия в името на общото лапане.

157

ss

преди 11 години

имаме воля,много ви моля.

156

Хасму

преди 11 години

СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ!!!