70

Anonimen

преди 11 години

Виж я само как в лапнала микрофона на тази снимка! Боже, това ли ще ни е новия премиер хахахаха смях в залата! Че тя тази жена един бонбон не мобе да развие, тръгнала да критикува правителството! Нещастен политик, откъдето и да го погледнеш!

69

Коремчето

преди 11 години

Ами атомната енергетика - кой я съсипа, Станишев ли? Аз не мога да се съглася! Атомната енергетика я съсипа именно госпожа ти Кунева, дето имаше още 30 години живот в блоковете, а тя подписа тяхното затваряне!

68

DANS

преди 11 години

Гледай я па тая! Ти откъде се пръкна в политиката, че ще даваш акъл и ще ми говориш тука за решени? Земеделието кой го пречука? Взели някоя комисионна за това? Ти си политически хари потър без никакви потгенциални възможности

67

svirchovina

преди 11 години

Бабичката от Брюксел иска да се намърда на Бойко Борисов на мястото и да папка от неговата чинийка, на гърба на българския народ, както винаги го е правила, още от времето на цяря. Народът няма да позволи това да се случи.

66

grigo911

преди 11 години

Ти си само една национална предателка, Кунева, дето ни съсипа икономиката и като минисър, и като еврокомисар! Това ли е заслужил българския народ *** като Меглена Кунева?

65

Анонимен

преди 11 години

Абе момиче, не режи клона на който седиш че ти ще си една от първите за затвора. Радвай се че прокуратурата е умряла риба.

64

Анонимен

преди 11 години

Задкуслието в съдебната система трябва да спре,като започнем със Кунева....

63

Наблюдател

преди 11 години

"Основен играч" за разграбването последните 23 год. е Правораздавателната система. Само че другарката Пръмова, е последната която ще промени системата. "Избори на хоризонта" и се извадиха торбите с лъжите. Ловът на наивници започна!

62

само номер 4 НФСБ

преди 11 години

Дайте ни 500000 гласа и ще натикаме политическата *** в най-тъмното място на кучето!

61

АРИСТОТЕЛ

преди 11 години

Да изберем Пръмова и да я класираме за ГИНЕС - затворила 6 блока на АЕЦ /остават още 2/.

60

долу Кунева

преди 11 години

Дано не вземе и 1 %, за да не взема субсидия!

59

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно е права г-жа Пръмова, но ако имаше съдебна система отдавна тя трябваше да е в затвора.

58

психопад

преди 11 години

Навярно съм психично болен,но като я видя тая извратена физиономия ,и се вкарвам в такива еротични филми,че аз самият се побърквам!Мигленче,ще те излежа к*рво моя,само да мога да прекарам 2 часа на саме с тебе,разспоретино!Ох майкоооооооооооооооооо!

57

kolio

преди 11 години

меги врътни една френска

56

14 думи

преди 11 години

Гласувайте с бюлетина номер 14 !!!14/88 !!!

55

Анонимен

преди 11 години

За какви черни ритуали говорите?

54

Петров

преди 11 години

До 73! "Май ще се окаже прав Цветанов като говореше-Ние ги залавяме, тв ги пускат" Кой тв имаш впредвид бе тикво? Семейната му приятелка ли която я направи шеф на Софийски градски съд ли? "Скандални изказвания и безпринципен вот белязаха избора на председател на Софийския градски съд (СГС). Висшият съдебен съвет (ВСС) днес одобри семейната приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов - Владимира Янева за шеф на СГС. Тя има едва осем години съдийски стаж, от които четири е била по майчинство."

53

Анонимен

преди 11 години

Нормалните хора не вярват на доста медии,като се знае чии са.-"Пипалата на злото в България"Обикновено се притежават от тия,които се облагодетелстваха от приватизацията-разграбването.Със създаването на пазарната икономика-т.н.монетарна система и съда е корумпиран.Тоя ,който има пари,той получава правосъдие.Системата създава корупция.На първо място са поставени печалбите,а хората ,справедливостта са на заден план.

52

ще ще

преди 11 години

Ша спре, нема начин да не спре - родата на шумкарите от 3 поколения контролира таз власт и сега понеже пръмовица се сетила ще си бутнат хотелите и върнат рушветите......таз *** само от огън разбира

51

stoian

преди 11 години

тази еврейка ме възбужда но ще гласувам за атака