137

Анонимен

преди 11 години

Доктор Злобил, се бори с американския империализъм. Янки, що скрихте кифтетата от доктора бе?

136

Анонимен

преди 11 години

А Обама е пушил коз на младини, ама за това статии не пишете.

135

Анонимен

преди 11 години

Борят се за своя суверинитет, достойни хора! Не са *** безмозъчни и *** като много от нас.

134

Анонимен

преди 11 години

143 и не може да се нарече паразитно понятие застраховането защото ъо е нещо като фонд , касичка в която се събира за черни дни и е естесвено касиера да получва премия . И аз не съм си застраховал къщата , но недай боже ако утре стане пожар оставам на улицата и едва ли ще мога да я построя някога отново.

133

До Мрак

преди 11 години

Аха и онея колажи Живков-Борисов сме ги виждали.Въпреки ,че единия е за ниво шофъор на другия

132

Анонимен

преди 11 години

143 първоначално БВП ще се сгромоляса и ако има кой да възстановява ,а то винаги се намира , няма как центъра на Балканите да остане ненаселен независимо дали я има или я няма България , та ако запопне възстановяване ръста на БВП ще е впечятлаващ , такъв беше примерно периода 1998-2008 , защото се тръгна от много ниска база , такъв е ръста на Ирак за миналата година и ако се запази тенденцията по дълго време е хубаво , ние 2001 достигнахме 1989 а днес сме 2.5 пъти по високо .

131

Анонимен

преди 11 години

М да татари и одрин ,е като да каже турчин ,че Селджуците са маимуни или нещо сходно.Весела интрига маа не мина.

130

Онбашия

преди 11 години

Абе татарски роби, колко численост на армията имате, колко картечници, зенитни установки, артилерия, за бойни самолети и ракети да не говорим........плъхове скрити зад монитори се присмиват на КНДР......само Одринското поделение ще превземе *** ви за 6-7часа

129

Анонимен

преди 11 години

Бутона е там ,натиска и бум !Иначе с икономиката на САЩ нещата не само ,че не вървят ,но и песничката за балона се надува е в пълна сила,а така са се навързали с тоя петрол ,че не е нужно да ги биеш с ракети ,спри им кранчето и ще се молят.Голяма болест са с тея пикапи и безакцизен бензин ,харчат без никакво ограничение и затова и се появиха и смислени коментари ,че САЩ няма да липсват на никои.

128

Анонимен

преди 11 години

Брей, то голямо постижение, ще вече пускат с визи и разрешават да се снима... Още малко и ще разрешат свободни избори и опозиционни партии.

127

Марк

преди 11 години

Навсякъде по света очевидно комунистическите изтърсаци си приличат като две капки вода!Не ви ли си струва, че като гледате горната снимка виждате Сергей Станишев, но без очила и с малко паразлична прическа!

126

До 130

преди 11 години

Не съм казал безплатно застраховане, а просто че такова паразитно понятие, като "застраховането" не съществува там и съответно не влиза в БВП-ти им.пп Да те питам нещо. Знаеш ли с колко би се вдигнал БВП на България при едно земетресение от 8-*** степен или една сериозна авария на АЕЦ, след като разходите по ликвидиране на аварията влизат в БВП-то?

125

Анонимен

преди 11 години

Супер аеродинамична прическа.

124

Анонимен

преди 11 години

139 малко бавно стоплих , алнбански реотан какво да правиш , извинявай

123

до 138

преди 11 години

Абе доктор Халил ли ти оперира чуството за хумор или не познаваш женскта анатомия ???

122

до 138

преди 11 години

Я пак го прочети!Сливница-Дупница, белия лист - дъждобрана -облечен !Да е весело.

121

Анонимен

преди 11 години

След сливница е дупница ,а с белия лист трудно и в Сливница ще те пуснат ако не си облечен подобаващо в дъждобрана! --------------------------------------------Извинявай , ошашави ме , може ли грамотен човек да изтресе подобна щуротия , като излезеш от околвръстното на София и хванеш по древния римски път към Белград , какво минаваш Сливница и после Драгоман , поне за боевете на Сливница и Драгоман нещо не си ли чувал , а бе тук вярно има хахавци.

120

Анонимен

преди 11 години

Аха ясно левитата с големите офшорки проговориха !Абе дивандета дечурлига и плашипотаци ви ловим като шарани що сте така смешни !

119

Анонимен

преди 11 години

133 закъсняли сте в Израел кубуците от 60 години го правят , но вече младите все по често се насочват навън към големия свят .

118

до 131

преди 11 години

След сливница е дупница ,а с белия лист трудно и в Сливница ще те пуснат ако не си облечен подобаващо в дъждобрана!Иначе сериозно си провери картата и се позамисли от "трън та на глог" дали има смисъл.Аман от маниполатори-дечурлига.