6

Анонимен

преди 11 години

Янето се опитва да го играе опозиция, затова захапва Плевнелиев.А Буда - чист като сълза!

5

Заря

преди 11 години

"...цялата драма с "училището по право" започна, когато Яне Янев обвини президента, че под натиск на олигарси и шефове на ЕРП-та се готви да наложи вето върху Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности." Що и президентът заряза работата си и взе да се занимава с Яне Янев.... Ама така трябва, хора като Яне трябват, за да се разровят тези корупционни схеми. Нека Плевнелиев си гледа президентските дела и то добре, нали за това е избран, а не да прави курсове....

4

смилен

преди 11 години

До Дядо Ставри: дядко я по-добре ходи си вземи пенсията и спри да се мъчиш да пишеш, че така или иначе нещо не ти се отдава много!

3

Касандра

преди 11 години

До Дядо СтавриЯвно теб самият те интересуват коментарите за Яне Янев, щом така стриктно ги следиш. Не знам що за човек трябва да бъдеш, за да пишеш постове, които целят да обидят някого. Не мисля, че Яне Янев е нещастен, още по-малко, че кампаниите му остават незабелязани. Освен това за твое сведение има достатъчно поддръжници, които адмирират постъпките му.

2

Анонимен

преди 11 години

Прав е Янев !

1

Дядо Ставри

преди 11 години

Яне , чедо македонско ,нямаш никави коментари !Защо бе момче , толкова ли никой не го интересува какво мислиш , какво казваш !О нещастен момко ,така е за тоя който ближе *** на Бойко и да се обърне после ,все тая!!!