516

диктатор

преди 11 години

До Анонимен. Изгониха го платени провокатори. Нека да изчакаме да минат изборите и да видим колко % ще получи. Но тогава те искам пак туд да коментираш и ще ти копирам цитата ;)!

515

Дръндер до 575

преди 11 години

До До комуниста тукГЕРБ е единствената партия, която ни накара да мислим комунистите за демократи!

514

Дръндер до 570

преди 11 години

До juan mata 570Едно си гербер знае едно си бае! ТИ четеш историята грешно, но щом искаш диктатори ще ти дам:иранския шах Реза Пахлави през февруари 1979 г., филипинския Фердинанд Маркос през 1986 г., египетският Хосни Мубарак на 11 февруари 2011 г. Още ли факти искаш герберска главо?Аз не съм от БСП не разбра ли това герберче? Аз съм против двете мутренски организации-БСП и ГЕРБ! Ти си наистина зомбиран!Спирам да те просвещавам!

513

До комуниста тук

преди 11 години

Аз пък доколкото знам герб е ЕДИНСТВЕНАТА партия, която държеше комунистите настрана и не им даваше да се бъркат в държавните дела с измисления им балон "социална политика" - все пак видяхме какво ни надробиха ДС последните 20 и колко години

512

Анонимен

преди 11 години

Да извикат един поп да им свети вода че да им тръгни предизборното на миличките.Така и попа ще изкара някой лев повечко и той деца има.

511

диктатор

преди 11 години

До КОАЛИЦИОННО КРАДЕНЕ Ти нещо с твои думи не можеш ли да напишеш или ти пречи да помислиш малко???

510

КОАЛИЦИОННО КРАДЕНЕ

преди 11 години

Избираш ГЕРБ получаваш подарък ДОГАН, МЕСТАН, ОСМАН, БУРКАН, ТАВАН, ТИГАН, ДИВАН!!!Честито на всички "патриоти"!

509

диктатор

преди 11 години

Избираш БСП получаваш подарък ДОГАН, МЕСТАН, ОСМАН, БУРКАН, ТАВАН, ТИГАН, ДИВАН!!!Честито на всички "патриоти"!

508

juan mata

преди 11 години

До Дръндер до 561. Какъв ти социализъм, бе човек! Това в България изобщо социализъм ли беше? Като говориш за диктатура вземи да прочетеш малко история и виж кой диктатор си е дал доброволно властта. Ако все още таиш надежда, че социалистите могат да ни изкатар от дъното, пак погледни назад и виж колко мандата имаха само, за да свършат нещо полезно! До гога да ги чакаме? Ако сискаш им дай още 45 години + 23 години преход.... нека се помъчат да покрадат още малко като не им стига

507

АЛЪЧНИТЕ

преди 11 години

Тези хора докараха държавата и нацията до икономическо самоубийство.Деградирал политически "елит".

506

Рада

преди 11 години

Конференцията е пълен фарс - с автобуси се докарва платена публика, а клакьори от "братски" партии изказват подкрепа... Само дето не е Т.Ж., а Б.Б. на сцената....За каква финансова стабилност (освен чисто счетоводна на хартия) виждат, като от мизерия, безработица и липса на перспективи хората се самозапалват като факли по улиците. Това ли е европейската практика?!?

505

Дръндер до 561

преди 11 години

До juan mata 561Ще добавя само "не са ми нужни твойте статистики, за да ме просветлиш"-това говори за зомбиране. Едно време преди 89-та когато на българин му се казваше колко е хубаво на запад казваше същото, защото си имаше светлият социализъм, ти с Бойко пак социализъм ли ще строите?

504

nemam nervi

преди 11 години

Единственото хубаво нещо,което се случи по време на тяхното управление е ,че ни освободиха предсрочно от некадърното си управление 5 месеца по-рано и не ми се мисли какви още щяха да ги забъркат.Надявам се България да се управлява без двете комунистически партии

503

Дръндер до 561

преди 11 години

До juan mata 561Аз съм наивният? Аз? Когато фактите говорят и Хуаните мълчат. Факт е че Тройната ламя направи повече магистрали от Бойко, просто не висяха по телевизията да режат ленти по цял ден.Факт е че след диктатори като Андрей Луканов, Петър Младенов и Виденов, Бойко е 4-ият който си е подал оставката след стачни действия. Бойко го бива само да довършва пътища и да реже ленти, тоест за церемониал майстор, но не и за държавнически пост!

502

диктатор

преди 11 години

Международно признание и подкрепа ако се замислиш и ти говори нещо, не е нужно аз да ти разяснявам...

501

juan mata

преди 11 години

До Дръндер до 552. Много си наиевн. Резултатите са видни, не са ми нужни твойте статистики, за да ме просветлиш. Ми там е разликата да ти кажа, че едните само почват разни неща и никога не ги довършват. НАполовина свършената работа не е никаква работа, колега! А и няма как да стане, понеже те не са видяли никакви пари от ЕС. Те като чуят за тая тема и почват да се потят и отбиват вниманието с друго! Т.Е. те няма с какво да се похвалят.

500

Спонги

преди 11 години

Този селянин от Хераково го посрещат като потомък на династията КИМ в Северна Корея. Гнус.

499

Анонимен

преди 11 години

Като изтрихте коментара показахте че е много верен и ви цели в сърчицата мутри!Ето и резюме на коментара:Богатите когато са на власт са много по-вредни за хората защото имат конфликт на интереси:1. Гледат да смажат бизнесконкуренцията. Убиват я с данъчен терор.2. Прехвърлят бизнеса на роднини и го засипват с обществени поръчки.3. Гледат да лапнат комисиони я 10, я 20% и има къде да ги изперат.4. Може и като бедния във властта да прибират и някой дребен подкуп.Трийте, трийте хахахахаха

498

Анонимен

преди 11 години

Ако журналистите бяха толкова злобни към герб колкото към БСП сигурно управлението им щеше да е по-добро като има контрол. А те им правеха фиу и ги хвалеха за всяка простотия и накрая те се самозабравиха, вожда започна да говори като цар. Сега журналистите ще ги смажат след изборите. А може и около тях...

497

до 553

преди 11 години

Вие гробарю ако бяхте направили колкото тях, щяхте от кеф да се хванете за гъ.а и да се разцепите до врата. Но не сте направили и 10% от това което направиха те, макар че пак беше недостатъчно. Е по калинки ги биете, последната се оказа журналистка назначена за шеф на гимназия понеже била сестра на някой си.