360

Анонимен

преди 11 години

Отиде ли си Дянков отива си правителството. SORI Боко

359

Чичо

преди 11 години

Всеки , който се е докоснал до ББ е бил употребен като тоалетна хартия, като консуматив . . .

358

киро

преди 11 години

Боко, ти вземай си Цв. Цв. и беж през девет планини в десета. ***!

357

Анонимен

преди 11 години

не се извинява а иска да се оневинява,това го прави един недостоен човек

356

Българин

преди 11 години

"Борисов се извинява за грешките на Дянков"Такова безочие не съм виждал.И на този човек ще даваме нов мандат да ни управлява ?Срам.

355

турчин

преди 11 години

За ГЕРБ не трябва да се гласува защото те се провалиха. В техните среди няма държавници. И другите партии не са добра алтернатива. Господа крайно време съдебната система да заработи също така и НАП.

354

JORO m

преди 11 години

Много бьрзо забрави Бойко думите си;Отиде ли си Дянков отива си правителството; НА кого се извиняваш сега.ЦЯлото Ви управление е грешка.Много ми е интересно с какви методи ще смачкате следващите протести които предстоят след като Ви изберат.С подслушвания ли;с пари ли ;с панипулации ли; .Ще видим.

353

м

преди 11 години

Срам и позор за страната ни да ни управлява пак Бойко. Първенци сме по бедност и пак ли бойко тиквата да ни управлява. А, и Цветанов мишока. Не шест ами 10 апартамента ше си купи смотаняка. Долу geрбаджии мръсни и позорни!!!!!

352

несправедлив

преди 11 години

До справедлив Пак някой ви виновен, виж с колко вдигнахте тока за 3,5г и природният газ. Знаеш ли кой стой зад соларните паркове? похарчихте 9 милиарда, как не ви е срам. Евтини на брашното, скъпи на триците. от днес новина изхарчили сте 2 милиарда от здравната каса.

351

otvrat..

преди 11 години

Boiko ne stavash be brat varni se pojarnikar shte ima pove4e polza ot teb..

350

edin ot naroda

преди 11 години

Neobhodima e smqna! Neobhodimo e da se dade shans na smelite- tova sa horata, koito izleznaha na protesti! Tezi hora moje da sa po- neopitni, no shte namerqt specialisti- ne stari mucuni! Dano horata proumeqt tova! Stiga sus starite politicheski i uqdeni politicheski lideri! Da jiveqt smelite, gotovi da promenqt jivota v Bulgariq kum po- dobro!!!

349

Анонимен

преди 11 години

и бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз.ESSSSSSSS

348

жена

преди 11 години

Боъко вече показа, че не може да се справи, а залита от една крайност в друга. Ако пак го изберете, ще вкарате държавата в дългове и популизъм. Трябва ни прагматик с мениджърски умения и с добро име. Точната противоположност!

347

симо

преди 11 години

Много искам тоя Антонио Лопез да живее в България само два месеца и да заложим на кой ден ще се самоизяде не самозапали. Много е лесно този административен плъх на Брюксел да дойде за ден в страната ни и да ми каже колко е стабилна и че единствената партия която може да управлява е ГЕРБ. Да отиде и да го каже на хората, ама на честните и достойни българи, не на мутри, крадци, лакеи на властта, банкери всички с подарени лъскави съдби - но не за дълго !

346

Анонимен

преди 11 години

Аз подкрепям ГЕРБ! Не защото са безгрешни, не защото са най-компетентни, а защото другите просто за нищо не стават! *** и комплексари!

345

Анонимен

преди 11 години

357, наистина ли вярваш, че той е решил това, а не амбизциозния магистрал?Мутрите са любители на магистралите - там кипи бизнесът им - магистрални възможности за супер колите им, магистрални ***, магистрални обири, магистрални милиционери.Никой министър не може да действа без заповед от Буда!Ами като е съссипан бизнесът, откъде да вземат пари? От босия от цървулите!

344

Безпартиен

преди 11 години

Цени и заплати 1988/2012 Сравняваме!Цени на млечни продукти: Цена на 1литър прясно мляко При социализма: - 30 стотинки. При демокрацията: - 1,70 лева. Цена на 500g кисело мляко При социализма: произведено от краве мляко - 23 ст. При демокрацията: Кисело мляко-сурогат - 1 лев. Сурогатното кисело мляко е с собенно дълъг срок на съхранение. Съхранявано даже и при високи температури, то не вкисва а само се разлага, което доказва липсата на Lactobacillus bulgaricus. Бактериите, за разлика от хората, не е възможно да бъдат излъгани с "хранителни" заместители. Цена на 500g

343

ЩЕ МЕ ПРОЩАВАШ ЗАДН*

преди 11 години

В АРЕНА АРМЕЦ ТЕЧЕ ТИПИЧНО ФАШИСТКО СБОРИЩЕ. НА ТРИБУНАТА Е ГЬОБЕЛС ЦВИНОКИО И ПОВТАРЯ ЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА,ДОКАТО ПО-НАИВНАТ И ОБЛЪЧЕНА ЧАСТ ОТ НАРОДА ВЗЕМЕ, ЧЕ МУ ПОВЯРВА. А В МОМЕНТА НИ ЗАПОЗНАВАТ С НОВИТЕ КАЛИНКИ,КОИТО СЕ КАНЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ.ТАКЪВ ЦИРКАДЖИЛЪК,ФАЛШ И КАТО ЦЯЛО ПРОСТОТИЯ, НЯМАШЕ И ПРИ ДУПЕДАВЕЦА ОТ ПРАВЕЦ.

342

Анонимен

преди 11 години

И пред кои се извиняваш на партийната си конференция? На същите твои крадливи "съпартийци" с които ликвидира народ и страна! Нали беше тежко болен, защо пак се буташ в политиката? Или трябва да си проведете инструктажа? Покани ли и Волен да се запознае с Месут Йълмаз? Невъобразимо отвратителни *** сте, да знаеш!

341

жена

преди 11 години

Грешките не са на Дянков, а на цялото правителство и е грозно да се оправдават с него. Най-виновен е лидерът, защото той ръководи. На калпав ....нататък си го знаете.