58

До 56

преди 11 години

Поздравления Г-н Народопсихолог. Наистина сте адски прав. Прочетох коментарите и се убедих във Вашите думи. "Ганьовеца" наистина за всяко нещо има решение. "Ганьовеца" знае коя държава каква армия има, с какво въоръжение разполага, как може да го използва и т.н. по-добре от ЦРУ. И сте прав, когато казвате, че Ганьовеца започва изпада в нервен срив, когато някой му накърни егото. Лек ден. :)

57

Анонимен

преди 11 години

OBAMA AKO BESHE SAM BEZ NATO DOSEGA DA BESHE USRAL KLONA VAPREKI 4E GO USIRA I S NATO JALKO E 4E IMA STRANI KOITO NE ISKAT DA IMAT VZIMANE DAVANE S IMPERIALISTI4ESKITE INTERESI NA AMERIKA NO SHTE SE VIDIAT PRINUDENI DA U4ASTVAT V EVENTUALNIAT SBLASAK OT KOITO SHTE POLU4AT SAMO XILIADI JERTVI NA REJIMA V KOITO SE NAMIRAT I IKONOMI4ESKI PROVAL V BLIZKITE 20 GODINI

56

48 до 53

преди 11 години

А моята теза е, че животът си тече, но и за населението на въпросната страна. Това според мен е най- лошото, не ме интересуват Ким- човци и Барак- овци, защото те са се оправили вече!

55

Апис

преди 11 години

Ганьовеца, си е пич :) Виж това народопсихолозите :) те като ганьовеца само дрънкат глупости ама за разлика от него не оправят жените си, които само чакат ганьовеца да дойде :)

54

леле леле

преди 11 години

Всички изпаткаха тук!

53

Анонимен

преди 11 години

До 37 до 45Прав си. Джуджето Обама наистина няма да се даде без кръв.

52

DO 52

преди 11 години

NAPALNO SAM SAGLASEN S TEBE TOVA GO NAPISAX ZA TIA KATO TEBE KOITO SMIATAT 4E SHTE PREJIVEIAT I TRETATA SVETOVNA VOINA

51

народопсихолог

преди 11 години

Благодаря на всички за мощната подкрепа. Наблюденията ми се оказаха повече от верни. Ганьовеца е комплексиран, озлобен, а като гледам колко е часа, очевидно е и вече пиян. Ганьовеца с лека ръка посочва проблеми, казва кое как трябва да се направи, но разбира се вечно чака някой друг да му свърши работата. Ганьовеца разбира от всичко, компетентен е по всеки въпрос, но за съжаление изпада в истеричен пристъп, когато някой накърни егото му. Извода е, че Ганьовеца е и адски предсказуем. Ехх ***...

50

с.до 51

преди 11 години

Явно не съм те разбрал правилно!Извинения!

49

анонимен

преди 11 години

"Пхенян предложил на чуждите посолства евакуация" - Може да са груби със собствения си народ, но са загрижени за неутралните страни.

48

с.до 48

преди 11 години

Никой няма да умре защото война няма да има!Единственият начин режима в тази държава да се закрепи е да консолидира народа чрез външен враг и идеализирането на вождовете!Да,търпим лишения,но това е защото всички ресурси отиват за нашата отбрана и не знам какво си!Навремето албанците копаеха бункери като луди по подобни причини,а и да са заети за да не си мислят глупости!Стар казармен принцип!:)Та тия си се пънат,всички им се смеят и живота си тече!

47

с.до 42

преди 11 години

Булава специално е нов проект,но няма никакво значение!Дали могат да бъдат свалени или не въпросните ракети е все едно защото ядрените сили и на двете свръхсили са така конструирани,че дори да няма нито един останал жив ще нанесат ответен ядрен удар автоматично!Дори масиран ядрен удар не е в състояние да неутрализира нито руската,нито американската система!А остават и ядрените подводници,които са неоткриваеми и могат да направят не по-малка свинщина!Хубаво е,че си фен,но ще си умрял!Сори!

46

Анонимен

преди 11 години

46, ? Аз точно това написах, ти продължаваш да опонираш, "за спорта"...

45

Анонимен

преди 11 години

KOITO NE PLA4KA ZA STALIN SHTE PLA4KA ZA ROTSHILD,ROCKFELER I MARGARET TA4AR

44

Tiko

преди 11 години

Na 26 april puskat na pazara noviya Samsung 4S v USA - ama v BG ne se znae koga shte sae poyavi :)

43

37 до 45

преди 11 години

Ти имаш ли идея колко хора ще измрат? Щото онова джудже без кръв няма да се даде! Хайде стига си говорил глупости, никой няма интерес от война, освен двете държави снабдяващи с оръжие. Започнахте всички като в Рим- като няма храна, да направим зрелища...

42

Апис

преди 11 години

44, като ти е близка Русия хващай за Москва бе овца! Аман от овци, тоя им близък, оня им близък, а после други били гъзолизците. *** ни била държавата, НЕ Е, но такива като теб са *** и обикновените хора остават с такова впечатление, защото само пишете неграмотно по форумите.

41

с.до 43

преди 11 години

Ами за теб не знам,но аз съм ходил по манифестации по принуда и беше голямо дърво!А и всичко,което е задължително и ограничаващо основни свободи не съм му фен!Спомням си кадрите с масово квичащите и ревящи хора по улиците като пукна оня предишния Ким не знам какъв си!Това бяха уплашени хора накарани насила!Навремето така са плачкали и за Сталин ако не знаеш!Айде нема нужда както се казва!

40

с.до 37

преди 11 години

Какъв мармалад!?Ще ги ошляпат за отрицателно време и в един момент ще се получи така,че Корея ще се събуди обединена!Естествено южната част ще плати сметката!Нали са гадни капиталисти и си имат Хюндай,ЕлДжи,Самсунг и така нататък!А *** червени *** да ти кажа ли какво имат?!Плъхове алангле,кухи лозунги и униформи тип въшкарник!Ама имали били ракети!Ами швейцарците например нямат,но май не е много гадно да живееш там!

39

анонимен

преди 11 години

14Абсолютно съм съгласен. Дано да не се налага, но тъпата ни страна в случай на война ще помага на Америка вместо да защитава собствените ни принципи. Русия ни е по близка във всяко отношение, поне за мен.