125

перо

преди 11 години

Е, сега ми е кеф да разлая кучетата.Г-а МЕГЛЕНА КУНЕВА е умна , образована и интелигентна жена. Тя е най удачният избор за Премиер на България , която може да извади страната си от блатото , в което я набутаха бившите комунисти и настоящи демократи. и огромната маса от мутри,мошениции рушветччии и други , които не държат на границата на бедността и съществуването.Рвърдо за Г-жа Кунева.Останалото е ЯНЕВЩИНАТА.БЪЛГАРИ ЗА КУНЕВА.

124

11

преди 11 години

Комунистическа и антибългарска ***, като повечето партии!Атака победа!

123

дядо Боцко

преди 11 години

Че в момента коя партия иска на хоризонта др.партия? И за страха от говорене по телефона от кога е ? Истината е ,че искате да вкарате в парламента хора, който нямат нищо общо с Пловдив и Сливен .И как ще им решавате проблемите ? Същото ще се повтори и с др. градове .

122

хехехе.

преди 11 години

Ами майна, тя ще си е добре в Париба, ти гледай себе си , когато тръгнеш да просиш.

121

Анонимен

преди 11 години

Оставете Кунева бита карта е милата .нека се напъва колкото иска нищо няма да промени.И на нея и е абсолютно ясна картинката-1.5% най-много.И ще свали още процента на червенушковците.

120

деси атанасова

преди 11 години

Не се учудвам ни най-малко че Кунева от много нищоговорене стигнa до тук. Голямо падение е това за нея. Неизбежно беше

119

коментар

преди 11 години

Ч, пък тая, че как ще съществува България без своите герои и предатели.Хич да не ти пука.В София Борисов избяга и се скри , но Цветанов организира демонстрации с внедрени сътрудници и млади наивници срещу МОНОПОЛИТЕ,за да осигури второ управление на ГЕРБ.В Пловдив , някаква си бивша Герберка те изнудва и напуска.Остави ***. Те са си такива.Тоа е в кръвта ни.Как ще живеем без завист , омраза и предателство.Това са хората , които не държат на дъното , защото си мислят , че ,ние ще си отид

118

violetta

преди 11 години

Както е тръгнало май Кунева в близко бъдеще ще се издържа само от хонорара си от Париба.

117

deneris

преди 11 години

На Кунева не е мястото е политиката. Дано от всичко случило се до този момент си вземе поука най-сетне

116

Иво

преди 11 години

А защо някой трябва да я иска тази? И какъв политически играч може да е тази баба при положение че партията и вече почна да се разпада? Никой не я бръсне за слива, тя де ли напира да се покаже.

115

macintosh

преди 11 години

Кунева да се прости с амбициите си за влизане в парламента, след този скандал доверието в нея ще падне до дъното. И нейните спонсори ще се отрекат от нея на бързо

114

velizara

преди 11 години

Кунева много сериозно се подхлъзна този път. Не мисля че и да ес изправи ще успее да замаже отново очите на хората.

113

ИДВА ВИДОВ ДЕН

преди 11 години

Около 32 трилиона долара крият в офшорки богатите хора по света. Оценката е на бившия главен икономист на МакКинси", дадена за британския вестник Гардиън".Милиони поверителни документи изтекоха от британската офшорна финансова индустрия, разкривайки за първи път идентичността на хилядите притежатели на анонимни богатства. След тях има президенти, олигарси, дъщеря на известен диктатор и обвинен в укриване на активите си от бившата му жена британски милионер.

112

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо ГЕРБ и БСП се разглеждат като две различни партии.

111

Niakoi

преди 11 години

Тая не се ли наяде да и е..... майката

110

Анонимен

преди 11 години

само ГЕРБ-РЗС -АТАКА-НОВАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!САМО ТЕ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ!

109

Анонимен

преди 11 години

До Бивш член на БСП-ти май наистина си член

108

А4о

преди 11 години

Нито Кунева, нито Борисов , нито Станишев, Доган или Костов, моля ви , бъдете разумни и не гласувайте за нито един от тези, видяхме ги! Имат известен брой поддръжници, който се облагодетелстваха от тяхното управление. Те се опитват да ви промиват мозъците, не бъдете глупави и наивни, мислете!!! Нарочно свикаха предсрочно изборите за да не могат да се организират хората и да изкарат кадърни, по точно честни хора..........

107

ЯЯ

преди 11 години

Върни реакторите на Козлодуй и по-ниската цена на тока . Не се натискай за власт защото ти имаш задължение към народа

106

Анонимен

преди 11 години

SAMO BOIKO !!!SAMO IANE !!!Dolu BKP / DPS i Ataka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!