68

Анонимен

преди 11 години

"Бизнесът иска съд за закона на Яне". "Няма да се върнем в тристранката, ако ни ровят в имуществото", заявиха работодателите, в лицето на Българската стопанска камара, Българската търговско-промишлена палата, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Асоциацията на индустриалния капитал в България..Защо , да не би да имате нещо за криене??????????????????

67

Анонимен

преди 11 години

И колко е хапнал Цвък!!!

66

Анонимен

преди 11 години

България е арестувала елитен ирански разузнавач, който наблюдавал синагогата в София дни след атентата в Бургас миналия юли, цитира съобщение на в. "Джерусалем пост" "Труд". В разработката си по темата вестникът се позовава и на анонимни представители от българските служби, според които българските власти получавали многократно сигнали за готвени атентати в страната. Въпреки това София била "тревожно мудна" преди бургаския взрив, пише изданието...................................................И

65

Мей-мей

преди 11 години

В никой свят не са обявили истинските си доходи,комо ли у нас.Но самия факт,че така скочиха,означава,че и законните им доходи са неприлично високи.

64

Анонимен

преди 11 години

ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА Е ЗАКРИВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА-САМОЗАПАЛВАНЕ НА БЕДНИТЕ-И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА СИ РАБОТИ САМО!!

63

Анонимен

преди 11 години

До pimpaliciousТи как може да защитаваш комунистите, които народа цели три пъти изгони като мръсни ***! Ясно е, че си инструктиран да бръщолевиш глупости, но освен, че оспами форума нищо друго не успя да постигнеш.Паметта на хората не е чак толкова къса, другарю, колкото и да ви се иска.

62

Анонимен

преди 11 години

В Габон пенсията е 194 евро, да не сме по-глупави от племето банту?

61

Анонимен

преди 11 години

КАК 6.5 ПЪТИ БЕ -АКО БЕДНИЯ ВЗИМА 100 ЛЕВА- БОГАТИЯ ДА НЕ ВЗИМА 650ЛЕВА?МОЖЕ БИ 500 -1000 ПЪТИ ПОВЕ4Е

60

Анонимен

преди 11 години

Откакто съществува човечеството е имало бедни и богати, силни и слаби, умни и глупави, и така нататък. Така е било и така ще бъде.Неравенството е заложено в човешката природа. Именно то ни прави хора, а не машини.

59

Милен

преди 11 години

До Анонимен 66Братле, като се замислиш никой от министрите,депутатите или президента не се "разписва" за сума по-голяма от 2000 лв официално "заработени" пари на месец. Всичко, което припада при тях е скрито под масата или е дръпнато от някой фонд ... Иначе идеята за минималната заплата и минималната пенсия ми допада .... ама ..... гладна кокошка просо сънува ....

58

Анонимен

преди 11 години

НЕ ТОЛКОВА. БЪЛГАРИТЕ ПЛАЩАМЕ ПО 200 МИЛИОНА МЕСЕЧНО СУБСИДИИ НА ПАРТИИТЕ ! ОТДЕЛНО БЕЗБРОЙ ПРЕВИЛЕГИИ,ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ЗАПЛАЩАНЕ ЗА УЧАСТИЯ В КОМИСИИ ,БЕЗПЛАТНИ ОБЗАВЕДЕНИ И РЕМОНТИРАНИ ЖИЛИЩА,БЕЗПЛАТНИ КОЛБИ И ПРЕВОЗ И ОЩЕ И ОЩЕ.... КАК ДА СМОГНЕМ ДА ИМ ПЛАТИМ НСИЧКО ТОВА И АКО ОСТАНЕ ЩЕ ИМА И ЗА НАРОДА-ТОЗИ КОЙТО ПЛАЩА ! ето защо неродът мрази политиците,защото със закон ни обрекоха да сме роби !

57

Анонимен

преди 11 години

МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1000ЛЕВА - МАКСИМАЛНА 2500 ЛЕВА МИН ПЕНСИЯ 400ЛЕВА -МАКСИМАЛНА 700ЗА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ГРАЖДАНИН В БГ ,ОТ ЧИСТАЧКА ДО МИНИСТЪР И НИКАКВИ БОНУСИ ЗА СРОК ОТ 5 ГОДИНИ ,А ЕЛАТЕ ПОСЛЕ ДА СИ ГОВОРИМ

56

pimpalicious

преди 11 години

Kaк не ви е срам да защитавате ПП ГРОБ, не мога да разбера? народът ги изгони като мръсно коте преди 1 месец и вие продължавате да ги слагате на пиедестал, а през за последните 23 години, последните 4 бяха най-тегавите, точно благодарение на ГРОБ! Няма пенсии, няма заплати, няма растеж, но има популизъм, наглост и организирана престъпност! А сив сектор все още има, нещо, с което те щяха да се справят, приказки от хиляда и една нощ...

55

Анонимен

преди 11 години

ЗАТОВА : Н А Ц И О Н А Л И З А Ц И Я

54

Анонимен

преди 11 години

Цялото политбюро на герб да се заключи в клетка на някоя от "неговите магистрали" само на вода. Без храна, без топло ,без лекарства и медицинско обслужване. Да видим колко време ще издържат ! После може да ги пишем в Гинес !

53

Анонимен

преди 11 години

"Преса" прави преглед на управлението на Мирослав Найденов като министър на земеделието за четири години назад и констатира, че за това време с почти 80% е намаляла реколтата от картофиСега картофите на пазарите идват предимно от ...Египет!

52

Анонимен

преди 11 години

Борисов е единственият премиер, който замрази заплатите и пенсиите. При него лекарствата се увеличиха с над 500%, а храните с близо 50%. Средният и малък бизнес бе унищожен. За 42 месеца ГЕРБ успя да натрупа 8 млрд дълг, да остави над 800 000 безработни 100 000, от които младежи. Докато самият Борисов прибра 2 млрд! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ !!!

51

Гошо Тъпото

преди 11 години

До 42-ри:Лелее,те политиците ни,води ...ненапити,с чисти помисли,но са станали жертви в ръцете на българските....мошеници,които ги манипулирали.Ха дано,ама на да ли,както казват на пазара в Кривунделово.Народът е жертва на алчната продажна и подкупна политическа,съдебна и всякаква друга...администрация.Девизът им е: след мен трева да не...никне и каквото...мърда,да го...налапам.Народе,не случихме на политици,а то е...ясно от коя партия - майка,се...излюпиха.

50

Анонимен

преди 11 години

Ако Герб не помисли за преразпределине на парите на българите между самите българи и ограничаване на грабенето на пари от бедните за пълнене на касичките отново на богатите ,просто народът няма да се прибере по домовете,защото остана без работа, хляб няма, ток няма ,няма и какво още да му вземете ,така че ще си остане на улицата !!!

49

Анонимен

преди 11 години

Още един 1 за дон Борисов и компания. Те винаги се стремят да са 1!